tomson je napisal/-a:Zakaj si padel? Ker nisi študiral.
Če ne študiraš, se preprosto izpiše, pejt na borzo al pa delat. STARI, NOBENE OMEJITVE. Ampak PAZI, študent ti bo ukradel delo.![]()
Tako boš ti mene borznik spet stal, ker dobivaš socialno podporo, zraven pa še na fuš delat pri kakem s.p.ju. Poznam ducat ljudi, ki obirajo državo s socialno podporo, pri tem pa sinovski s.p.ji, kolegi ... dragi štosi so to.
Poleg študentskega dela bi še borzo dela reformiral.
Ej tvoja dohodnina oz. dohodnina študentov je pljunek v morje, NIČ. Itak pa si vsi na druge izplačujejo.
tomson je napisal/-a:Pa še nekaj kar se tiče teh "demonstracij".
Res prikladen datum so si izbrali, konec majskih iger. Tako da vsem tistim ovčicam še prištej pijance pa bo številka res super.
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:BraaZ je napisal/-a:
Za MALO DELO bi se tudi jaz strinjal, če OMEJITEV urne postavke, OMEJITEV UR in delovno dobo odpravijo.
in kaj si naredil z tem? čisto nič. za ostalo se mi pa ne da naganjat z vami, ker grem spat
ŠOS, ki je organiziral študentske proteste, zavrača krivdo za nasilje pred parlamentom. Pravijo, da škode, ki je nastala, ne bodo krili, saj zanjo niso krivi, krili bodo le stroške organizacije. Enako pravijo predstavniki dijakov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov