cruiser1, se ne strinjam povsem, predvsem kar se tiče podeželja. Na kmetiji je veliko dela, ki se porazdeli med večimi ljudmi in pride prav vsak par rok. Poleg tega, nekdo mora prevzeti kmetijo, ko se starši postarajo. In še hiše so po navadi dokaj velike. Res jih je težje očistiti, sem spada tudi okolica in še kaj. Ampak nekaj pa je treba delat, da ni dolgčas

So pa v hišah na žalost prepiri dokaj pogosti, ker se mnenja mlade in starejše generacije krešejo. Streješi velikokrat ne razumejo ravnanja mladih, ki seveda ne delajo in ne živijo na tak način, kot so oni. Ampak tega se na žalost pač ne da preprečiti. Treba je postaviti neke meje in se že kmalu dogovoriti, kako in kaj bo šlo.
Imam pa raje podeželje kot mesto (v mestu sem živel 10 let). Ni gneče, hrupa, zasebnost je večja, več prostora, otroci imajo veliko prostora za igranje, itd... Če pa je kdo potreben zabave, se pač zapelje do mesta. Mlajšim od 18 let bi pa tako-ali-tako morali prepovedati izhode v poznih urah ali pa poostriti oz. začeti izvajati nadzor prodaje pijače. Tudi pozimi se mi še ni zgodilo, da ne bi mogel od doma, res pa niso ceste splužene takoj ko pade snežinka. Ima pa veliko hiš 4x4 avte, pa ni problema. Seveda pa ima mesto svoje prednosti.