pskoda je napisal/-a:Jaz sem tudi mislil kupit iPhona 4 pa sem zmeraj naletel na ene, ki ga hvalijo drugi pa grajajo, tako da ne vem kaj bom naredil, gledal se še za N900 pa spet iste fore eni ja eni ne
ali pa še nekaj boljšega in sicer N97.
pskoda je napisal/-a:Jaz sem tudi mislil kupit iPhona 4 pa sem zmeraj naletel na ene, ki ga hvalijo drugi pa grajajo, tako da ne vem kaj bom naredil, gledal se še za N900 pa spet iste fore eni ja eni ne
adis je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz sem tudi mislil kupit iPhona 4 pa sem zmeraj naletel na ene, ki ga hvalijo drugi pa grajajo, tako da ne vem kaj bom naredil, gledal se še za N900 pa spet iste fore eni ja eni ne
damjan je napisal/-a:adis je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz sem tudi mislil kupit iPhona 4 pa sem zmeraj naletel na ene, ki ga hvalijo drugi pa grajajo, tako da ne vem kaj bom naredil, gledal se še za N900 pa spet iste fore eni ja eni ne
saj ne misliš resno ne???
dobek je napisal/-a:
lol..tu sem se pa vlegel....
pa pustimo performanse...sem ga mel dva dni, pa sem ga vrnil. od zmrzovanja, do padanja linije (tako med telefoniranjem, kot podatkovno), naredis zadnji mozen update, v upanju, da bo kaj boljse, pa tema, dobesedno, po rebootu se ni vec pobral...nikdar vec nokia, sta me ze dve razocarali do zdaj
kar se qwertz tipkovnic tice, pa je edina res uporabna do zdaj, ki sem jo mel moznost sprobat, tista na blackberryjih
Nokie ne njen operacijske sisteme (symban)pa mogoče.ManIAK je napisal/-a:Nokio je že davno povozil čas.
Jaz tudi ne imam 2 nokio pa bom kmalu kupil po 2 letih novo.Nokia 4ever.adis je napisal/-a:. jaz osebno imam odlične izkušnje z nokio tako, da po drugih znamkah niti ne posegam
lisko je napisal/-a:Enake probleme z nokio....a vendar nokia je bila od vodafona ( si mobil) in pa seveda made in chaina. Ni da ni crkovalo....dokler ni po enem letu crknila čisto. Na servisu je niso znal popravt in sem dobil novo....Pazi to. Original od nokie ( nobenga vodafone znaka) in made in hungary.....od takrat več nobenih problemov. Toliko o nokii.
en3rgie je napisal/-a:jst ti svetujem iPhona .. kot si ze prebral nazaj .. nevem odlocitev je tvoja. Za kaksen denar dobis 3GS 16GB ce ni skrivnost ? To verjetn misls za rabljeno stvar ..
en3rgie je napisal/-a:adis to je kar uredu ponudba .. jst sm dubu sicer 3GS 32GB bel .. za 360€ .. ne pa iz amerike ... in ga nemorm prehvalt ..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov