ManIAK je napisal/-a: Jaz bi se za tatoo odloču samo ob kaki prelomnici v življenju.
Tattoo samo ob kakšni življenski prelomnici je pa že kar smešno. Se pa strinjam z vsemi, ki pravite naj en3rgie pri sebi razmisli kaj bi rad in naj ne sprašuje popolne neznance na forumu kaj naj si trajno vtetovira na kožo.
Jaz težko razumem človeka, ki želi imeti tattoo pa ne ve kaj. Sam s tem nikoli nisem imel kakšnih večjih težav in sem se hitro spomnil kaj želim, to pa zato, ker sem ideje za motive dobil iz lastnega življenskega stila in filozofije. Enostavno takoj vem kaj želim in kaj mi je všeč. Tudi ta trenutek imam kar nekaj idej za tattoje. Zdaj ne vem, ali imate nekateri tako dolgočasno življeneje ali enostavno ne znate razmišljati, da ne dobite nobene ideje?? So pa tudi tattooji, ki nimajo nobenega posebnega pomena in ne odražajo življenjsko prepričanje neke osebe. To so bolj dekorativni dizajni, kot naprimer tribalizem ali pa kakšne rožice in podobno. Takšen tattoo si lahko, da praktično kdorkoli, če mu je le dizajn všeč.
Napisi so pa še posebej "občutljivi" motivi!! Jaz mislim, da v tem primeru pa tudi slučajno ne smeš spraševati druge kaj bi si "napisal". Samo ti veš kaj ti toliko pomeni, da to napišeš na svojo kožo, če ne veš potem NE delaj tega! Tudi profesionalni tattoo artist ti bo odsvetoval napis, če še sam ne veš kaj hočeš