Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Tattoo

Napisal/-a cruiser1 Sr dec 01, 2010 12:15 pm

ManIAK je napisal/-a: Jaz bi se za tatoo odloču samo ob kaki prelomnici v življenju.

Tattoo samo ob kakšni življenski prelomnici je pa že kar smešno. Se pa strinjam z vsemi, ki pravite naj en3rgie pri sebi razmisli kaj bi rad in naj ne sprašuje popolne neznance na forumu kaj naj si trajno vtetovira na kožo.

Jaz težko razumem človeka, ki želi imeti tattoo pa ne ve kaj. Sam s tem nikoli nisem imel kakšnih večjih težav in sem se hitro spomnil kaj želim, to pa zato, ker sem ideje za motive dobil iz lastnega življenskega stila in filozofije. Enostavno takoj vem kaj želim in kaj mi je všeč. Tudi ta trenutek imam kar nekaj idej za tattoje. Zdaj ne vem, ali imate nekateri tako dolgočasno življeneje ali enostavno ne znate razmišljati, da ne dobite nobene ideje?? So pa tudi tattooji, ki nimajo nobenega posebnega pomena in ne odražajo življenjsko prepričanje neke osebe. To so bolj dekorativni dizajni, kot naprimer tribalizem ali pa kakšne rožice in podobno. Takšen tattoo si lahko, da praktično kdorkoli, če mu je le dizajn všeč.
Napisi so pa še posebej "občutljivi" motivi!! Jaz mislim, da v tem primeru pa tudi slučajno ne smeš spraševati druge kaj bi si "napisal". Samo ti veš kaj ti toliko pomeni, da to napišeš na svojo kožo, če ne veš potem NE delaj tega! Tudi profesionalni tattoo artist ti bo odsvetoval napis, če še sam ne veš kaj hočeš :roll:

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a en3rgie Sr dec 01, 2010 3:06 pm

Definitivno si nebi dal napisat neki kar nevem kaj pise oz nevem pomena. Otrok zaenkrat se nimam tko da imen otrok odpadejo .. Dal bi si neki kar vem kaj pomeni in da je lepa pisava. Tudi to vem da te tattoo spremlja celo zivljenje, zato nocem kar neki nakracat in tudi nocem da mi dela nek salabajzer(vajenec). Gledam ze neki casa tattooje .. kolega mi je dal slike,prospekte,revije, .. Tribal tattooji mi niso usec, hocem neki posebnega. Ta tribal ma ze vsak .. Dal bi si pa tko da ga nevidm usak dan ... da se ga ne navelicas ..
Zadnjič spremenil en3rgie, dne Sr dec 01, 2010 4:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Sr dec 01, 2010 3:56 pm

en3rgie je napisal/-a: Dal bi si neki kar vam kaj pomeni in da je lepa pisava.

Neki kar nam pomeni??? Ali nekaj kar tebi pomeni? Upam, da drugo.
Sploh pa ne razumem v čem je problem?? :?: :-? A je tako težko pomislit katere stvari ti v življenju kaj pomenijo, so ti všeč, zanimive,....so del tvojega življenja? Napis je nekaj res zelo specifičnega, veliko bolj kot kakršenkoli drugi motiv in ti ne moremo mi svetovati kaj si napiši!! :roll:

No, če pa res želiš idejo ti bom pa dal eno, ki se meni zdi zelo v redu in jo imam tudi planirano za tattoo. Napis z gotsko pisavo čez ves trebuh: "ROCKABILLY" . Upam, da ti je všeč!

No s tem predlogom sem ti v bistvu samo hotel razložiti kako neumno je tvoje vprašanje.

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Sr dec 01, 2010 4:13 pm

Kar vem kaj pomeni sm mislu napisal .. ;) Gotska pisava je zanimiva .. ali pa arabska ..

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Če dec 02, 2010 8:53 am

Ta vikend v Munchnu, jaz grem.... http://www.wildstyle.at/

brrr
Novinec

Napisal/-a brrr Če dec 02, 2010 9:19 am

predlagam JNA 4.maj 1980 :mrgreen:

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Če dec 02, 2010 5:57 pm

jst sm pa letnik 88 :lol:

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Če dec 02, 2010 6:44 pm

Carpe diem je popularen 8)

Jaz sem 2leti imel motiv doma preden sem se ga odločil tetovirat, je neke vrste tribal, ki ima dva pomena oz iz dveh različnih zornih kotov vidiš različen motiv.

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Napisal/-a MyWay! Če dec 02, 2010 7:39 pm

Samo tako informativno ... kakšna je kaj cena za npr. samo črn napis na roki ?

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Če dec 02, 2010 9:36 pm

odvisno od napisa .. oz od zahtevnosti

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če dec 02, 2010 11:25 pm

TommyGun je napisal/-a:
Jaz sem 2leti imel motiv doma preden sem se ga odločil tetovirat, je neke vrste tribal, ki ima dva pomena oz iz dveh različnih zornih kotov vidiš različen motiv.

he,he...zanimivo. Jaz imam trenutno 5 tattoojev. Prvi motiv sem si izbral cca 4-5 dni pred tetoviranjem, za drugi motiv sem bil odločen že cca 2 mesca prej. Za dva je bilo tako, da sem tattoo mojstru povedal približno kaj želim imeti in potem je on sam zrisal motiv, ko sem bil naročen sem prišel, pogledal kaj je skup spravil, se usedel in lahko je takoj začel delati. Za enega je bilo pa tako, da mi je mojster pokazal en motiv in rekel, tole bi pa rad naredil. Jaz sem pogledal motiv, bil mi je všeč....in rekel prav, začni! Od prvega tattoja je minilo 16let od zadnjega pa 6 let, nikoli mi ni bilo niti za trenutek žal ali imel pomisleke glede motivov kaj šele, da bi si premislil ali pa, da mi nebi bili več všeč. Je pa tko, kot sem že rekel, motiv za tattoo najdeš v sebi! Kaj ti je všeč, kaj ti je pomebno, kakšen življenski slog imaš, kaj je bistvo v tvojem življenju...tako izbranega motiva se nikoli ne boš naveličal! Leta in leta iskati nek idealen motiv in potrditev le tega od drugih, da je v redu je najbolj trapasto. Problem pa je pri labilnih osebah, dolgočasnežih in posrančkih. Prvi se vsake pet minut premisli, drugi bi rad pa nima ideje, ker v njegovem življenju ni drugega, kot "kuča poso", tretji bi pa na vsak način rad bil kool in stalno govori o tattooju nikoli pa nima dovolj j**c za kaj takega.

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Ne dec 05, 2010 9:57 pm

Tattoo razstava je bila nad zakon, imel možnost se pogovarjat z legendo... Še vedno smo smo na zadnjem vlaku...
Priponke
tat.jpg
jaz z najbolj tetoviranim človekom na svetu

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne dec 05, 2010 10:07 pm

Lahko bi prilepili kakšno sliko svojih tatujev ;)
Cruiser ima zanimive, sem jih enkrat nahitro videl.

Uporabniški avatar
MaLiNoVc
Novinec

Napisal/-a MaLiNoVc Ne dec 05, 2010 10:54 pm

Prvi :Slika 4 leta staro.
Drugi : Slika 2 leti staro.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov