Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Re: KJE SMUČATE

Napisal/-a xalfist Po dec 06, 2010 7:06 pm

Mindflash je napisal/-a:Vglavnem samo na slovenskih smučiščih, včasih na začetku sezone pade kakšen Moelltal, če mi ravno zapaše bordati že oktobra ali v začetku novembra. Za razliko od večine ljudi na slovenskih smučiščih povsem zadovoljim svoje borderske potrebe. Na smučišče se odpravim zelo zgodaj (takoj ko odprejo) in grem v dolino že okoli druge ure popoldne pa imam večino časa super proge, zmatran sem pa ko konj ker ne poležavam po ležalnikih polovico časa. Kaj mi bo 100km prog, če porabim ogromno časa da pridem med njimi in potem še ugotovim, da mi kakšna od njih ne ustreza, da je druga povsem ledena, spet tretja pa že povsem uničena.
Roko na srce, večina slovenskih smučišč je dovolj dobrih za praktično vse rekreativne smučarje, cene pa so nižje kot v tujini. V Sloveniji 25-30€, v tujini od 30-40€. Prišteješ še bencin, cestnine ali vinjeto, izjemno drago gostinsko ponudbo in je strošek v tujini še večji. Skratka uživajte v Nassfeldu, jaz bom raje na Voglu! ;)

2x
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po dec 13, 2010 2:42 am

xandrej je napisal/-a:Zdaj me ne narobe razumet, ampak slovenska smučišča so zastarela neugodna in neurejena...

V tujini so speglane proge v nulo in zmatranost prog se pozna šele tam po 15 uri. Pri nas je ob 12 uri že katastrofa.

Sicer meni osebno najbolj všeč Val gardena in kronplatz Italijani so doktorji za to... Se mi zdi da še boljši od Avstrijcev

to niso italjani. večina jih govori nemško, stare mame in ati pa celo še retoromansko!
na žalost se strinjam, ker vsa slovenska smučišča ne premorejo skupaj za eno arabo, ki je le del sella ronde. če že grem za en dan smučat grem do trbiža. celodnevna karta je 31eu, proge urejene (no danes je bila res da samo ena odprta). se je pa potrebno izognit gužvi. rana ura, zlata ura..

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po dec 13, 2010 9:06 pm

Jaz bi pa vprašal nekaj kar ima nekaj veze z smučanjem. Ali kdo ve kje bi se dalo dobit kombinezon/pajac za odraslega? Potrebujem za razne neumnosti na snegu in sovražim, ko mi pride sneg okrog pasu pod bundo/hlače. Je priporočljivo da je neka cenejša varianta, ker je velika možnost strganja...
litr bencina, litr olja ;)

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Sr dec 15, 2010 3:46 pm

Doma za bajto je najbolj pa najcnej,pa še kondicijo se da dobit...... 8) :twisted:

Uporabniški avatar
Marks
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Marks Sr dec 15, 2010 5:12 pm

Kanin je zakon!!! :)

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Napisal/-a zlica22 Ne jan 16, 2011 5:49 pm

Stari vrh. (brezplačno :D :D )

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po jan 17, 2011 11:58 pm

Courage™ je napisal/-a:Skoraj celi Maribor smuca v vseh diskotekah, klubih, na vsaki mizi oz. ravni povrsini.

Vlego sn se.... :mrgreen: :lol: :lol: :cry
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov