sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:A to si pr unem našem lokalnem kablarju?
LP!
saj druzga ni....

nekak "vozimo" ni sicer "naj,naj" ampak dela. Ko sem se preselil(iz centra tu gor v Šentlenart) ni bilo možno nič, še telefon je bil "trojček" pa "rogovile" na strehi za TV in hvala bogu se je pojavil Branko, pa smo sklenili posel za celo ulico, skopali grabn in kabel dali not, še par omaric po parcelah pometali in mirna bosna

kot pravim_dela_celo v vseh vremenskih pogojih enako

tudi sedaj je digitalni signal vedno na 90% moči in kakovosti......dejansko ne študiram da bi menjal. Saj vidiš dol na šihtu je Siol optika, pa vsak teden neko sranje, ko pa kličeš dežurnega ob enih zjutraj, pa "dvajsetim" tupi naj si rutar preverijo

pa čaki malo: ni vsem rutar na enkrat crknil, skratka odnos za kozlat.....
Od našga "kablarja" internet ti dela????

bemu mast...se je očitno zbrihtal pa si je popravu te kable

Jest sem od njega pobegnu, ker je internet deloval tako....en dan po par ur b.p., pol je malce štekal....pol pa se je zgodilo, da po dva-tri dni nič. Dokler ga je kdo od domačih klical pa spraševal pa pumpal, da ne dela, je rihtal zadevo bolj tako-tako...kot da se mu j**e

Je večkrat sedel za računalnikom, pa prbijal, da našemu sosedu internet dela, ker je bil danes gor in očitno je potem napaka sam pri nas...v naših vtičnicah, katere je on montiral

..Sej je pršu zrihtat....pomenjat vtičnice..pol pa je še po omarci stikal....sam je blo spet en kratek čas ok. Ko pa sem ga jest 1x poklical pa spucal ko staro flinto, je internet dva meseca delal ko šus

. No, pol je pa spet en teden neki zajebavalo, pa smo se odločli, da gremo drugam...pa mu ni blo prav.
Zdej, tu kjer sem zdej (T-2), pa net dela b.p......če pa že prekine, pa predhodno obvestijo...pa tut če ne bi...itak prekine enkrat na leto za dve tri urce. Pa še support majo kot se šika...Enkrat sem klicu zarad nastavitev routerja, pa se mi je oglasla ena mlada dama in mi prijazno objasnila par stvari

:):)
Ja, pr nas tam dol je optika....že dolg časa...Nam internet dela b.p....ko prdne, potem prdne samo tisto naše skropucalo....
LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.