da res ne bo kdo še obogatel

Se pravi, če boš kupil BMW za 50.000€ in ti ta avtohiša nudi 2% povračila je to 1000€, ki jih v tem primeru ne boš dobil kot povračilo ampak samo kot popust. A kdo razume?
mustangxxx je napisal/-a:Sem potrosnik in koristim Lyoness ugodnosti in sem zelo zelo zadovloljen!
TO kar mi ponuja Lyoness dobeno drugo podjetje ali trgovina izven Lyonessa mi ne more toliko datbral sem te pogovore pa sem se precej nasmejal,se posebej to kar je pisal Odprti Clio niti ene stavri ni zadel,oz. ja je imel prav,da ni se niti 1x ni uporabljal kartice in nic dobil!!!
Logicno nic ni mogle dobit od kje pa,ce ne kupuje!
Fantje in dekleta ce se ne spoznate na piramide,marketinge in podobne reci,ne stojte govoroti in pljuvat ,ce ne veste za kaj se gre! že to da ima dva najmocnejsa certifikata kakovosti kot so ISO 9001 in TÜV Rheinland,ki potrujejo vse to kar lyoness pravi,pa SPAR,Muller,Merkur,Sportina grup,gostilne pizzerije,.... po celem svetu od najmanjsih do gigantov ki sodelujejo z Lyonessom. Ce ni to dovolj trden dokaz ,potem se sami prasajte! Napaka je v temu,da ljudje,ki nevejo kaj je Lyoness in zacnejo govorit in pljuvat po eni stavri in nalezejo se vse ostale.
Jaz dam roko na ogenj ,da to ni doben nateg. Lahko smo srecni da si je cloevek koncno izmisli nekaj dobrega
Together we are stongskupja nakupujemo in nima veze kdo je kje vpsian,ali si bil med prvi ali med zanjimi,koristil bos vseno
Za dodatne informacije, uprasanja me lahko kontaktirate!
nebivedu je napisal/-a:VAU, debili, ki padajo na denarne piramide, še vedno obstajajo. Sem pa mislil, da so ljudje postali razgledani.
_furby_ je napisal/-a:aja, pa ravno te dni me kolega vlece na pijaco (ki me ni klical ze 2 leti). seveda mi noce povedat kaj mi ima za predstavit
Vikking je napisal/-a:Te piramidne sheme že v takšni ali drugačni obliki delujejo več kot 100let. Zaslužijo tisti ki jo ustvarijo in imajo v njej vloge organizatorja, ostali se mečejo za drobtinice, na dnu so pa ovčke ki mečejo dnar v upanju za drobtinice in te imajo vsi najraje.
vse skupaj pa lepo zaokroži pregovor: "shit runs downhill, money goes up"
splash je napisal/-a:če bi hotel biti nevtralen bi napisal da se mi j*** za lyoness in za tole temo, škoda placa na forumu![]()
Ljudje, kdaj bote pogruntal, da je za denar treba DELAT (razen če kradete - tud to je varjanta)
mustangxxx je napisal/-a:Nisem Babic,amapk vem na koga mislis,una dva brata,tudi one se s tem ukvarjatauglavnem ja deluje in sem zelo zadololjen ni nateg ce te to zanima
ce bos dobil poloznico al kar koli da bos mogu placat za imet kartico ti placam jaz
mustangxxx je napisal/-a:Nisem Babic,amapk vem na koga mislis,una dva brata,tudi one se s tem ukvarjatauglavnem ja deluje in sem zelo zadololjen ni nateg ce te to zanima
ce bos dobil poloznico al kar koli da bos mogu placat za imet kartico ti placam jaz
splash je napisal/-a:bom še realno povedal. jaz se res ne spoznam na to, ker nikoli nisem imel neke želje, ampak, kolega je sedaj v tem ne vem kolko časa (kakšno leto) in služi po jurja+ na mesec. AMPAK, to ni da denar kar prileti iz neba. on za ta denar v bistu trdo DELA z lyonessom
očitno se da služit, ampak moraš vseeno DELAT. on pač hodi od ljudi do ljudi in dobiva nove, jim razlaga ta sistem, itd...
RES ZASLUŽI Z LYONESSOM, ampak DELA to noč in dan in vikende itd. Tako da to, da se ne da zaslužit z lyonessom NI res! Se da, vendar moraš DELAT, tako kot na vsakem drugem šihtu!
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov