Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Ipad 2 vs macbook pro?

Napisal/-a adis Če jul 14, 2011 5:15 pm

BoneS je napisal/-a:No, moram rect, da mi ni zal niti evra, ko sem se (tudi z vaso pomocjo) odlocil za mac-a(macbook pro 13). Uporabljam ga dobra dva tedna, sicer se precej lovim (sploh iskanje simbolov me muci), ampak je zakon. Baterija zdrzi okoli 10 ur. Pa se precej hiter je. ;)

imaš morda sedaj kaj več izkušenj z rabo macbook-a? razmišljam da bi si ga kupil, kateri proc imaš?

imaš morda povezavo z TV urejeno? mi gre na živce, da moraš za vsako stvar dokupiti adapter.

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 So sep 03, 2011 11:47 am

Še enkrat bi prosil za pojasnilo, ker o Ipadu precej malo vem.

Odločam se nekako za nakup. Doma že imam laptop tako da bi Ipada uporabljal samo za kakšno brskanje po internetu in podobno. Zanima me pa par drugih stvari. Če kupim napravo ali moram poleg tega potem še kupiti kakšne raznorazne dodatke in podobno?
Zanima me pa tudi kje pri nas se najbolj splača kupiti Ipad 32gb Wi-Fi 3G?
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Po sep 05, 2011 6:32 am

GrEgEcN95 je napisal/-a:Še enkrat bi prosil za pojasnilo, ker o Ipadu precej malo vem.

Odločam se nekako za nakup. Doma že imam laptop tako da bi Ipada uporabljal samo za kakšno brskanje po internetu in podobno. Zanima me pa par drugih stvari. Če kupim napravo ali moram poleg tega potem še kupiti kakšne raznorazne dodatke in podobno?
Zanima me pa tudi kje pri nas se najbolj splača kupiti Ipad 32gb Wi-Fi 3G?

Obveznih dodatkov ne rabiš. Potreben kabel dobiš zraven, da ga potem priklopiš na računalnik in sync-aš z iTunes, drugega pa ne rabiš. Kar se pa cen tiče, prever na ceneje.si, ampak razlike so minimalne.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Po sep 05, 2011 7:01 am

Jaz sem kupil original etui, šeen usb polnilec, ter pretvornik za usb in čitalec spominskih kartic. Čitalec kartic in usb pretvornik sta še zapakirana.... Odvisn za kaj ga uporabljaš.
3G imam, sam tut tega ne uporabljam :)

Uglavnm ga uporabljam za PDF-je (iBooks) ter Safari.

Super zadevca

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 To sep 06, 2011 6:36 pm

Ok hvala za odgovore. Sedaj bi pa vprašal še nekaj.

Kako se obnese Ipad kot samostojna naprava? Recimo da se znebim laptopa ( tudi o tem razmišljam ) koliko bom še vedno potreboval nek računalnik? Ker nekako sem v dilemi kupil bi Ipada in kasneje mogoče prodal laptop ali pa kupil še boljši laptop.
Ipad mi je izjemno zanimiva naprava in bi jo rad imel, ne želim pa potem ga kupiti in bom za vsako drugo stvar moral skakati na laptop.
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov