Morda se mi je pa res sanjalo nekaj okoli ventilov....
Zadeva je bila menjana leto in nekaj mesecev nazaj.....po Fordovih specifikacijah.....čez pol leta je bila zadeva še enkrat detajlno prečekirana....vse OK...En mesec nazaj pa so se pojavle neke čudne štime iz strani španerja...Preventivno sem nabavu nov komplet, ker to se ne bi smelo pojavit...vsaj ne po prevoženih 17kkm. Našu sem fazo za en zob sfaljeno (kar se za razliko od PSA, FLAR in VAG grupe ni nikjer poznalo---->ne med vožnjo, ne na testerju), avtomatski španer je španal tako, da sem ga na roke lahko našpanal na maksimum (kar pri španerju, ki je imel za sabo 80kkm ni bilo mogoče) in v ležaju nekaj lufta......:P Reč kar češ....sam roko na srce..če bi se to zgodilo pr PSA,VAG ali FLAR grupah, bi to bila napaka v materialu.....(nekak tak, kot so bili sanjači pametni za 1.9 SDI----> češ, da je normalno, da pri jermenju vse škriplje....zanimivo...zakaj pa zdej več ne???

)....ker je pa to blo pr fordu, je pa to kao moj feller....Yeah,...right...

Sam ford je ipak ford...lahk gre vse v k***, sam na cesti te pa ne pusti

...čeprav jih poznam kar nekaj, kateri vsako noč sanjajo, da bi se to zgodilo...

....niti me ne bi čudilo, če bi se pojavile govorice na podlagi sanj nekaterih, da mi je sesulo motor in da sem kupu ganc novega....

No ja....nikol se ne ve....morda se pa komu sanje uresničijo, glede na to, da je že v drugo vgrajen material istega proizvajalca, z istimi oznakami in istimi kat. št., kot v prvo....le da je bil v drugo kupljen v drugi štacuni
LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.