Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
tabletten
Novinec

Re: Btc in pretep

Napisal/-a tabletten Pe jul 29, 2011 6:53 pm

Še premal jo je

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Pe jul 29, 2011 6:56 pm

Bodo ene rorcange kaj kmalu obvezna oprema v avtu :)
sicer pa dobro da imamo tak fol v sloveniji da takole mal opravi z bando ker imajo policisti preveč dela z radarji :D
....

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Pe jul 29, 2011 7:35 pm

Veste kaj.
Jaz bi jih vse nagarbal pa čez mejo nagnal pred tem pa pobral ves izkopiček od tu.
Mene vsa ta zalega od teh romunov,do kitajcev in podobnih zelo moti in jih ne rad vidim kako se okoriščajo in ovinkarijo,krdejo dokler se mi j...mo po službah in trepetamo kako bo kaj jutri.
Pa brez pomote,sem slovenski državljan(2004 :arrow: ) nisem pa rojen slovenec.
Kdorkoli si, si jih dobro!

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe jul 29, 2011 7:42 pm

danes sem priletel v tako guzvo romunov na postajaliscu povir (sezana) sever.
17 kombijev + 2 avtobusa. tipi okupirali pumpo ko mravlje :shock:
turbo inside

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe jul 29, 2011 7:44 pm

@fare: Lepo napisano, to spoštujem! :bow
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne jul 31, 2011 2:59 am

fare je napisal/-a:Veste kaj.
Jaz bi jih vse nagarbal pa čez mejo nagnal pred tem pa pobral ves izkopiček od tu.
Mene vsa ta zalega od teh romunov,do kitajcev in podobnih zelo moti in jih ne rad vidim kako se okoriščajo in ovinkarijo,krdejo dokler se mi j...mo po službah in trepetamo kako bo kaj jutri.

Osebno ponavljam osebno, kitajce ne bi metal v isti kos, ker nimam tako napacnega mnenja o njih pac odpirajo svoje restavracije in podobne zadeve in je, pac osebna zelja vsakega posameznika,ce bo tam sel.
lp
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Ne jul 31, 2011 7:08 am

mire je napisal/-a:

Osebno ponavljam osebno, kitajce ne bi metal v isti kos, ker nimam tako napacnega mnenja o njih pac odpirajo svoje restavracije in podobne zadeve in je, pac osebna zelja vsakega posameznika,ce bo tam sel.
lp
In pol vidiš kako enaki kitajci ki so na začetku bili recimo 4je čez leto ali dve pripeljejo še 10 komadov pa teh deset vsak po pet in tako naprej. Kitajci so največje podgane v smislu razmnoževanja. Te njihove restavracije pa so itak za en klinc,2x ješ tam pa je to to,vse enako. Boljše si lahko doma skuhaš.

sosed
Novinec

Napisal/-a sosed Ne jul 31, 2011 8:13 am

pr nas na dolenskem pa kradejo cigani k srake...pred dvema letoma sem že tekel za enm k je v trgovini ukradel dve ženski majici...zdj ne vem ali mu paše nosit ženska oblačila.....no in sem tekel za njim ter ga dohitel. izgovarjal se je, da bo oče plačal da mu nese samo pokazat ....:)))

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne jul 31, 2011 9:24 am

Po novem je en "sladoledar" s kombijem črnc in je bil glavna zanimivost v vasi, ko se je pripeljal. Ampak je faca, komunikativen, dve leti je tu in obvlada Slovenščino. 8) Ampak on pošteno dela (pa verjetno kaj študira), da pa pridejo Bolgari/Romuni samo z namenom švercanja in ropanja, tega pa ne toleriram. :evil:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne jul 31, 2011 10:34 am

fare je napisal/-a:
mire je napisal/-a:

lp
In pol vidiš kako enaki kitajci ki so na začetku bili recimo 4je čez leto ali dve pripeljejo še 10 komadov pa teh deset vsak po pet in tako naprej. Kitajci so največje podgane v smislu razmnoževanja. Te njihove restavracije pa so itak za en klinc,2x ješ tam pa je to to,vse enako. Boljše si lahko doma skuhaš.

Kar se tice,razmnozevanja se strinjam,ampak trenutno jih pri nas ni dosti ni pa receno,da se ne bodo namnozili :).
Zanimivo je to,da so se poselili s temi svojimi trgovinami tudi po balkanu npr. Bosna.
Kar se tice restavracij, nikoli nisem in nikoli ne bom tam jedu je pa odlocitev vsakega, ce gre al ne.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

brrr
Novinec

Napisal/-a brrr Ne jul 31, 2011 11:21 am

vrli pristasi rorcang in podobnega orodja za 'resevanje' problemov. verjetno ste res cisto vsi prespricali ure zgodovine oz. niste dojeli poante razlaganega. nasilje vedno rodi nasilje!

ce zagovarjate tak nacin resevanja konfliktov, potem hitro naletis na kak minoren medsosedski spor, mogoce prerivanja v trgovini, sosedov otrok udari tvojega in hop hitro po rorcange. ce pa te ne zalezejo pa po srotarco in ce se ta ne zaleze, po havbico.... je-ba pa je ko te sosed ali kdorkoli prehiti in te scvre predno ti prides do svoje pravice... (beri svojih rorcang). clovek je po naravi leno bitje in nicesar ne pocne, ce mu ni treba oz. ga ne zene pohlep. tudi romunka/bolgarka/ciganka/sosedova mici ne bi, ce jim ne bi bilo potrebno. za golo prezivetje! pravis naj gre delat? kam pa? bolgarija in romunija nista bili sprejeti v EU zaradi lepe ideje bratstva in enotnosti evropskih narodov (hm... kako znano tole zveni, vsaj tistim, ki smo rojeni pred 1980, upam samo, da se vas vecina spomni razpada tega bratstva) ampak zaradi ekonomskih interesov posameznih slojev in njihovih korporacij. obe drzavi sta bogati z naravnimi bogastvi, obe premoreta kar lepo stevilo prebivalcev (beri potrosnikov/zadolzencev - novodobnih suznjev), ki so vecinoma ne- ali nizje-izobrazeni in kot taki zelo lahko vodljivi. namesto, da bi v te novoprikljucene drzave izvazali znanje, izvazamo najnizje fizicno delo in smeti. za EU so neke vrste nadomestilo kitajskih rok, ki so veliko blizje in se brez carin. nazaj v 'staro' EU pa gredo dobicki in surovine. to kar se je pri nas dogajalo zadnjih 20 let tranzicije (nacrtni propad in prakticno brezplacen prevzem ogromnih podjetij - zaposlovalcev) se je dogajalo tudi v romuniji in bolgariji. le da se veliko bolj surovo in nasilno (tega ne ves, ker je edino kar gledas ob sedmih POPTV in poslusas infonet novice na bebo-radijih). rezultat? poplava brezposelnih in poplava prezadolzenih brezposelnih. ko beda preraste clovekov ponos, gres za golo prezivetje tudi krast. sploh ce si neizobrazen, s socialnega roba in preprosto vodljiv. tok, tok... tudi mi in se marsikatera druga drzava nismo dalec od tega.

torej gre za sistemsko tezavo, ki s svojo butasto in pogubno potrosnisko naravnanostjo se dodatno spodbujamo in rorcange v nobenem primeru niso in ne bodo resitev. nauk, ki ga ocitno ze pozabljamo je iz niti tako oddaljene zgodovine. nemcija pred II. sv. vojno. resitev judovskega vprasanja s pusko in plinsko celico, ter judovski materializem, ki je prakticno do tega pripeljal. upam, da se vsaj zakljucka takega nacina resevanja spomnite iz osnovnosolskih ucnih ur...

verjamem, da je tole moje pisanje marsikomu (verjetno kar vecini) eno brezvezno nakladanje, zato pa lahko dnevno beres o narascanju podpore fasizmu in desnemu/levemu ekstremizmu. je to tisto, kar nam je cilj? spet klati eden drugega? ker vedno se bo nasel nekdo z vecjimi rorcangami od tvojih. mogoce pa nas je res spet malo prevec in zemeljske zaloge za tak nacin zivljenja ze nekaj casa ne zadostujejo... zemlji bo lazje.

Sriple Tix
Novinec

Napisal/-a Sriple Tix Ne jul 31, 2011 11:30 am

V tem primeru mislim, da je nasilje tatov rodilo nasilje, ki so ga potem obcutili sami. Ce ne bi starki ukradli denarnice, je ne bi dobili z rorcangami po glavi.

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Ne jul 31, 2011 11:45 am

Sriple Tix je napisal/-a:V tem primeru mislim, da je nasilje tatov rodilo nasilje, ki so ga potem obcutili sami. Ce ne bi starki ukradli denarnice, je ne bi dobili z rorcangami po glavi.

tudi sam sem podobnega mnenja. kar je pa v enem postu prej napisano je pa zame ena velka bedarija. temu se pravi organiziran kriminal. kriminalci iskoriščajo obubožane ljudi, jih pripeljejo v druge države da kradejo, prosijo in nevem kaj še. in stakimi ljudmi naj bi imeli sočutje??? možakar se je zadeve prav lotil. z "rorcangami"! in ta pregovor "nasilje pripelje do novega nasilja", kako pa se naj človek odzove na krajo? mogoče s kulturnim vprašanjem: ali mi lahko prosim vrnete kar je moje? večina izmed nas si je imetje prigarala s svojimi poštemimi rokami, in ne kod romuni v slo s svojimi kradljivimi rokami. in meni se zdi normalno da ga brani pred raznoraznimi nepridipravi na takšen ali drugačen način. če tega nebi počeli bi ostali brez vsega!

abajc3
Novinec

Napisal/-a abajc3 Ne jul 31, 2011 1:39 pm

pravilno je to naredu! in tisti pametnjakoviči ki bluzite da nasilje rodi nasilje, rad bi vas vidu v situaciji ko bi vas okradli. a bi sam gledali? jst vem da nebi!
2 litres is a drink size, not an engine!!!

77 chevy malibu classic 305 v8

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne jul 31, 2011 2:03 pm

abajc3 je napisal/-a:pravilno je to naredu! in tisti pametnjakoviči ki bluzite da nasilje rodi nasilje, rad bi vas vidu v situaciji ko bi vas okradli. a bi sam gledali? jst vem da nebi!

Bili bi za nenasilno rešitev in filozofiranje nekako v stilu: "Uboge revice, ki ste me ukradle, saj vas razumem. Ste iz problematičnega okolja ampak a lahko prosim vrnete denar?" :lol: Kar me spominja na vic, ko sta psihiatra vidla nekoga, ki so ga pretepli in leži v nezavesti na tleh. Eden izmed niju reče: "Ta, ki je to storil je res revež in potrebuje pomoč." :DDD

gusti85
Stalni uporabnik

Kraj: Kotlje - Koroška

Napisal/-a gusti85 Ne jul 31, 2011 2:46 pm

naj**** ga bo vodovodar, če ga naši policaji dobijo v roke. Romune bodo pa izpustili po hitrem postopku.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne jul 31, 2011 3:19 pm

Mal sem popucal, ker ni dobro preveč govorit naokoli kakšen polo je bil. Da ne bo tip, ker je v dobri veri pomagal, na koncu še nastradal.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne jul 31, 2011 3:21 pm

abajc3 je napisal/-a:pravilno je to naredu! in tisti pametnjakoviči ki bluzite da nasilje rodi nasilje, rad bi vas vidu v situaciji ko bi vas okradli. a bi sam gledali? jst vem da nebi!

spomnim se primera iz preteklosti, ko je po vseh časopisih pisalo, kako je zaradi izsiljenosti na cesti možakar šibal za njim in potegnil nož... posledica- bil je ustreljen s strani tistega, ki ga je izsilil
v takem primeru nikdar ne veš, kdo ima ''le'' rorcange in kdo kaj za na daljavo ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne jul 31, 2011 3:24 pm

gusti85 je napisal/-a:naj**** ga bo vodovodar, če ga naši policaji dobijo v roke. Romune bodo pa izpustili po hitrem postopku.

Pozabi. Tudi romune znajo policaji orenk nalomt, ker jih tudi oni ne marajo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Ne jul 31, 2011 8:30 pm

Bo treba spet kaj takega imet v avtu: http://www.maglite.com/product.asp?psc=6DCELL za komu čebulček naštelat.

Glede tujcev -azijci, oni so pridni, izobraženi,.. Njihova religija jih ne uči nasilja. Res pa je, da so nam vso gospodarstvo zjeb..al.
Bojimo se lahko muslimanov - skrajnežov. Podivjani, neizobraženi, nasilni. To pa je hudič, cel svet trepeta pred temi neandertalci.
Sarkozy in Merklova imata popolnoma prav, kar se tiče tega!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost