fare je napisal/-a:Veste kaj.
Jaz bi jih vse nagarbal pa čez mejo nagnal pred tem pa pobral ves izkopiček od tu.
Mene vsa ta zalega od teh romunov,do kitajcev in podobnih zelo moti in jih ne rad vidim kako se okoriščajo in ovinkarijo,krdejo dokler se mi j...mo po službah in trepetamo kako bo kaj jutri.
Pa brez pomote,sem slovenski državljan(2004) nisem pa rojen slovenec.
Kdorkoli si, si jih dobro!
In pol vidiš kako enaki kitajci ki so na začetku bili recimo 4je čez leto ali dve pripeljejo še 10 komadov pa teh deset vsak po pet in tako naprej. Kitajci so največje podgane v smislu razmnoževanja. Te njihove restavracije pa so itak za en klinc,2x ješ tam pa je to to,vse enako. Boljše si lahko doma skuhaš.mire je napisal/-a:fare je napisal/-a:Veste kaj.
Jaz bi jih vse nagarbal pa čez mejo nagnal pred tem pa pobral ves izkopiček od tu.
Mene vsa ta zalega od teh romunov,do kitajcev in podobnih zelo moti in jih ne rad vidim kako se okoriščajo in ovinkarijo,krdejo dokler se mi j...mo po službah in trepetamo kako bo kaj jutri.
Osebno ponavljam osebno, kitajce ne bi metal v isti kos, ker nimam tako napacnega mnenja o njih pac odpirajo svoje restavracije in podobne zadeve in je, pac osebna zelja vsakega posameznika,ce bo tam sel.
lp
fare je napisal/-a:In pol vidiš kako enaki kitajci ki so na začetku bili recimo 4je čez leto ali dve pripeljejo še 10 komadov pa teh deset vsak po pet in tako naprej. Kitajci so največje podgane v smislu razmnoževanja. Te njihove restavracije pa so itak za en klinc,2x ješ tam pa je to to,vse enako. Boljše si lahko doma skuhaš.mire je napisal/-a:fare je napisal/-a:Veste kaj.
Osebno ponavljam osebno, kitajce ne bi metal v isti kos, ker nimam tako napacnega mnenja o njih pac odpirajo svoje restavracije in podobne zadeve in je, pac osebna zelja vsakega posameznika,ce bo tam sel.
lp
Sriple Tix je napisal/-a:V tem primeru mislim, da je nasilje tatov rodilo nasilje, ki so ga potem obcutili sami. Ce ne bi starki ukradli denarnice, je ne bi dobili z rorcangami po glavi.
abajc3 je napisal/-a:pravilno je to naredu! in tisti pametnjakoviči ki bluzite da nasilje rodi nasilje, rad bi vas vidu v situaciji ko bi vas okradli. a bi sam gledali? jst vem da nebi!
abajc3 je napisal/-a:pravilno je to naredu! in tisti pametnjakoviči ki bluzite da nasilje rodi nasilje, rad bi vas vidu v situaciji ko bi vas okradli. a bi sam gledali? jst vem da nebi!
gusti85 je napisal/-a:naj**** ga bo vodovodar, če ga naši policaji dobijo v roke. Romune bodo pa izpustili po hitrem postopku.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost