Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Symon
Poznavalec foruma

Re: Kraja zelenjave

Napisal/-a Symon So avg 06, 2011 6:34 pm

Kratkomalo stara baba žleht.

Pismo, zdj sem se spomnil, da v sosednji vasi je isto en specialec, ki kuri na drva in jih "dobavlja" sproti. Sploh priročno je, ko ljudje napravijo drva ob cesti in spotoma izgine par polen. Bi mogu navrtat jih pa dinamit notr. :lol:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So avg 06, 2011 6:37 pm

ženska, ki ne hodi v službo naj bi bila. pa jim ni hudega, živijo kar na veliki nogi...

drva so tudi nam cigani vozili z kombijem, potem smo pa začeli delati bolj noter v gozdu, kjer lahko prideš samo z traktorjem. to z navrtanimi poleni sem tudi slišal, da je šlo že par štedilnikov v luft pa ni nihče klical policije :mrgreen:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So avg 06, 2011 6:46 pm

Vidim, da nisem edini katerim kradejo :-x

Tako ja... ljudje se namučijo in nasekajo drva (ponavadi jih spravijo kje ob cesti) in potem kradejo.

Uporabniški avatar
Martiny
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a Martiny So avg 06, 2011 7:07 pm

Nam so tudi svašta pokradli, preden smo postavili lesena vrtata na vhodu na dvorišče in jih začeli zaklepat ... v eni škatli zunaj smo imeli neke žoge za košarko in fuzbal, pa metla, lonci za rože, to je vse šlo, pa cigareti, če sem jih kdaj zvečer pozabila zunaj ...
In najhujša .. cunje, ki so se sušile ponoči :shock: to je bilo par let nazaj, pa nismo bili edini .. tudi ostalim sosedom so kar čez noč izginele cunje s štrika ... vse od ženskih majic do moških gat ... smo pa na koncu našli krivca in sicer ... hja, neka upokojenka ... mislim svašta res :lol:
Don't drive faster than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Ne avg 07, 2011 5:56 pm

Veliko je danes kraje iz strani sorodnikov, sosedov naj bo to zelenjava/ nakit/ denar, kako naj bi nezananec vedel, kje ima nekdo denar, saj bi moral prebrskat/razkopat praktično celo hišo/stanovanje, pa še tu je vprašanje, če ga bi našel. Pri zelenjavi tud neznanec ne ve, kdaj bo lastnik njive prišel na njivo, kot pa sosed ko ve, kdaj gre nekdo spat. Nakit podobno, razen avto pa tud iz bližnjega naselja kradejo avtoličarji/avtomehanikarji avte, spet sosedi bi rekel temu, saj približno nekdo ve, kdaj gre nekdo spat.
Član od leta 2004

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne avg 07, 2011 7:10 pm

Hmm, vem celo za primer ko je en znan slovenski igralec snemal v naših koncih in ugledal hlode ob cesti. Naslednji dan je prišel tovornjak pa naložil te hlode. :shock:

Tole z zelenjavo je pa ravno danes mami govorila z eno, ki ji kradejo. Vraga, vas na koncu občine, ciganov ni, imaš pa sosede, ki nikoli v življenju niso nič delali. :/:o:/ Je pa zanimivo, to zelenjavo isto krade babica, za drva pa res poskrbita sin in njegov kolega, ki jih naloži v avto. Zato pa mi vse naredimo na terenu (sekular na traktor, cepilec isto) in potem samo odpelješ domov. Pa nismo edini.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Napisal/-a zlica22 To avg 09, 2011 9:26 pm

Ko je pri nas kradel drva sem cigota počakal skrit v grmih in ga namahal z zadnjim polenom, ki ga je vrgel v kombi...
Zdaj drva že kar nekaj časa ne izginjajo več :D

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black To avg 09, 2011 9:49 pm

Če ti kradejo drva, zvrtaš v par polen luknje in vanj vsatviš patron. Seveda luknjo lepo zadelaš...
Pol pa samo čakaš komu na vasi bo odprlo šporhet ali peč :lol:

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 To avg 09, 2011 9:50 pm

Jaz imam tudi eno zanimivo. Na pokopališču so nam ves čas iz teglca kradli rože, kar se mi zdi najbolj podlo kar je lahko da kradeš iz groba. In nikoli nismo vedeli kdo bi to lahko sploh bil. In potem enkrat gre naš kolega na grob svoje matere in vidi žensko, ki je jemala rože iz njihovega groba ven iz zemlje! Seveda stopi do nje in se začne dret na njo in jo malce potisne na stran, ker je pač kradla rože in jo nažene. Nakar nekaj časa po tem dobi domov obvestilo iz sodišča, ker ga je ženska prijavila da je na pokopališču fizično obračunal z njo in jo namlatil ( kar pa seveda ni naredil, le malce jo je odrinil). :o
No greta onadva lepo na sodišče in se začne razprava. On trdi da je nedolžen da ženske ni udaril, ona ves čas trdi, da jo je, nakar naš kolega pove na sodišču, da jo je zalotil pri kraji rož iz groba in da je slišal da to ni samo pri njemu ampak da tudi na ostalih grobovih. Ona pa da kaj takega ni res, da ni takšna oseba,da bi lahko kaj takega počela, njemu pa v tistem trenutku prekipelo, ko je govorila da ni kradla iz grobova njene matere in ji je rekel »kaj nisi? » stopil do nje in ji je zalimal taki bačn, da je žensko vrglo nazaj na klop in ji je zlomil nos. Dobil je denarno kazen ona pa žal samo modrice. :lol:
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol To avg 09, 2011 10:00 pm

zakaj nimate pitbulov =)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To avg 09, 2011 10:05 pm

GrEgEcN95 je napisal/-a:Jaz imam tudi eno zanimivo. Na pokopališču so nam ves čas iz teglca kradli rože, kar se mi zdi najbolj podlo kar je lahko da kradeš iz groba. In nikoli nismo vedeli kdo bi to lahko sploh bil. In potem enkrat gre naš kolega na grob svoje matere in vidi žensko, ki je jemala rože iz njihovega groba ven iz zemlje! Seveda stopi do nje in se začne dret na njo in jo malce potisne na stran, ker je pač kradla rože in jo nažene. Nakar nekaj časa po tem dobi domov obvestilo iz sodišča, ker ga je ženska prijavila da je na pokopališču fizično obračunal z njo in jo namlatil ( kar pa seveda ni naredil, le malce jo je odrinil). :o
No greta onadva lepo na sodišče in se začne razprava. On trdi da je nedolžen da ženske ni udaril, ona ves čas trdi, da jo je, nakar naš kolega pove na sodišču, da jo je zalotil pri kraji rož iz groba in da je slišal da to ni samo pri njemu ampak da tudi na ostalih grobovih. Ona pa da kaj takega ni res, da ni takšna oseba,da bi lahko kaj takega počela, njemu pa v tistem trenutku prekipelo, ko je govorila da ni kradla iz grobova njene matere in ji je rekel »kaj nisi? » stopil do nje in ji je zalimal taki bačn, da je žensko vrglo nazaj na klop in ji je zlomil nos. Dobil je denarno kazen ona pa žal samo modrice. :lol:

Svašta...

Če bi bil ženska bi jo jaz po pozivu še bolj namlatil, pa da vidimo, če bi še prijavila policiji in poziv k sodišču :twisted:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr avg 10, 2011 5:33 pm

Mene to (od avtorja teme) sploh ne preseneča, glede na to, kako so penzionerji zadnje čase žleht.
Slika

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Sr avg 10, 2011 5:52 pm

GrEgEcN95 je napisal/-a:Jaz imam tudi eno zanimivo. Na pokopališču so nam ves čas iz teglca kradli rože, kar se mi zdi najbolj podlo kar je lahko da kradeš iz groba. In nikoli nismo vedeli kdo bi to lahko sploh bil. In potem enkrat gre naš kolega na grob svoje matere in vidi žensko, ki je jemala rože iz njihovega groba ven iz zemlje! Seveda stopi do nje in se začne dret na njo in jo malce potisne na stran, ker je pač kradla rože in jo nažene. Nakar nekaj časa po tem dobi domov obvestilo iz sodišča, ker ga je ženska prijavila da je na pokopališču fizično obračunal z njo in jo namlatil ( kar pa seveda ni naredil, le malce jo je odrinil). :o

Verjemi, da če bi se meni to zgodilo, bi ravnal isto. Pa bi me brigalo za tistih par 100 €.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr avg 10, 2011 6:53 pm

crxdelsol je napisal/-a:zakaj nimate pitbulov =)

Da bi pokradli še več zelenjave, k bi jim pomagal nosit ?

Butl ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr avg 10, 2011 8:15 pm

AgitatoR je napisal/-a:
crxdelsol je napisal/-a:zakaj nimate pitbulov =)

Da bi pokradli še več zelenjave, k bi jim pomagal nosit ?

Butl ?

Celi ulici so raubali felne lansko poletje le nam in še trem ko mamo zaprto ograjo in 2 psa za ograjo ni zmanjkalo nič, drugače pa so šle po celi črti litke in navadne vse na klocnih zjutraj...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če avg 11, 2011 5:35 am

Ko tole berem vidim, da imate po vaseh veliko več problemov z raznimi barabami, kot mi v mestu :lol: . Pa naj še kdo reče, da imaš na vasi mir pred sosedi in lopovi :EE . Men še iz kesona pick upa parkiranega pod blokom niso nikoli nič vzeli pa sem že večkrat kaj čez noč gor pustil :)

Uporabniški avatar
J`Mavr0
Novinec

Kraj: Maribor-[okolica]

Napisal/-a J`Mavr0 Če avg 11, 2011 7:52 am

Pa kaj bakice nimajo vrtov? Jaoo, kam vse to vodi.
Se nemoreš verjet.

Pastirja naredit, pa senzorsko luč varianta reflektor :)
lp;
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če avg 11, 2011 2:09 pm

Airsoft snajper je čist zanimiv za tiste, ki hočejo iz vrta krast. bbje 30 not pa gasa po hrbtu. Pa nej pol jamra komur hoče. Samo modrice lahko kaže, ve pa ne od kod je priletelo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če avg 11, 2011 3:15 pm

šel zjutraj na njivo po krompir in vidim, da je nekdo spizdil tiste posebne vile za krompir izkopavat :evil: poleg tega pa so zraven ob glavni cesti cel dopoldan čakali cigani. hauba gor, kao pokvarjen kombi...zdaj mam pa res pol kufer tega, nekomu bom res nekaj naredil :twisted:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če avg 11, 2011 3:43 pm

bo treba postavit pehotne mine po vrtu :twisted:
in kako le. ograjo pa je reseno ;)
turbo inside
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten