Hvala za info od maksija, super stvar, morda bi pa vseeno prej eno ali dve kondicijski uri odpeljal v avtošoli

hribko je napisal/-a:gecco je napisal/-a:
imaš ti v mislih ABS ali Hondin CBS (combined brake system), ki dejansko pomaga zadaj bremzati?
ABS
kaj točno je pa še zraven pisalo pa ti žal neznam povedat ker sem pozabil,motor je lani maja al junija šel iz mojih rok.......
bom očeta vprašal ker ima isti ABS na transalpu
Skubic je napisal/-a:
Huh tole meni izgleda že prehudo zame premočno in preveč športno
Hvala za info od maksija, super stvar, morda bi pa vseeno prej eno ali dve kondicijski uri odpeljal v avtošoli še preden grem po svoj motor...
gusti85 je napisal/-a:P.S: Nasvet: Kupi najprej komplet opremo, šele nato motor.
gusti85 je napisal/-a:Jaz sem imel transalpko 650 l.02 nekaj časa ... je fain motor brez problemov. Ga priporočam za začetnike, ker odpušča veliko začetniških napak in te samo malo strese v opomin, kjer bi se z kakšnim bolj športnim modelom zložil kot klada. Jaz bi na tvojem mestu vzel 2-cilindraša zaradi navora, ki ti pri tej kubikaži pride veliko bolj prav kot kW! Imam 190cm in slabih 100kg in mi je transalpka z časom postajala premajhna in prešvoh, zato sem jo prodal in šparam za varadero. Ni mi bilo pa nikoli žal, da sem jo izbral za 1. motor.
TDMka je tudi zelo dober motor ampak je precej močnejši od transalpke, čeprav mogoče 200ccm in par konjev ne izgleda tako veliko. 850 kubični modeli imajo to hibo, da radi pijejo olje drugih težav pa ni z njimi, 900 kubični nimajo problemov ampak imaš premali budžet za to.
Fazerke 600 sam osebno nisem vozil, se pa veliko ljudi pritožuje nad tem, da v nizkih obratih ne gre nikamor, odpre se ji šele nad 5000rpm, kar pač ni najbolj prijetno za izlete in cruzanja. Pač tipičen 600ccm 4cilindraš. Sam bi šel stavit za pivo, da transalpka z 50KM bolje štarta iz mesta kot fazerka z 95KM, ker ima fazerka premalo navora. Drugače pa tudi ni poročil o nekih standardnih okvarah pri fazerki.
P.S: Nasvet: Kupi najprej komplet opremo, šele nato motor.
Skubic je napisal/-a:Vsake toliko malce pobrskam po avto netu, pa sem opazil tale oglas/motor http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5292875
Lahko kdo pokomentira mogoče?
LaMike je napisal/-a:Skubic je napisal/-a:Vsake toliko malce pobrskam po avto netu, pa sem opazil tale oglas/motor http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5292875
Lani sem imel možnost voziti kawasaki er5. Nekje podobno močen motor, izgled skoraj enak. Mislim, da ima kawa okoli 50ps. Pa lahko rečem, da super motor. Sploh vodljivost je neverjetno dobra. Ni pa najhitrejši kaj jih je. Ampak za začetnika, za moje pojme seveda, odličen. Primerjam zato, ker gre nekje za podobno stvar. Vsekakor ti priporočam, da ga greš pogleda, ker si omenil, da si velik 185cm in menim, da ti pa zna bit malenkost premali.Tako, da če te nakup zanima, ameriških in angleških forumov je o teh motorih sigurno kar nekaj. Zato malo pobrskaj za hibami teh zadev pa boš videl, kje si.
hribko je napisal/-a:na hornetki pa res ni športne drže,skoraj popolnoma ravno sediš........
gecco maš prav ja ABS v kombinaciji z CBS
Skubic je napisal/-a:Sej morda še bolje, da se malo vpeljem nazaj, za začetek kaj takega, malo švehnejšega. Res, da bi raje imel kakšno TDMko ali Transalpo, ampak bom kontaktiral tegale pa malce pogledal kako pašem na motor
Skubic je napisal/-a:Vsake toliko malce pobrskam po avto netu, pa sem opazil tale oglas/motor http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5292875
Skubic je napisal/-a:... poleg tega moraš imeti s seboj vozniško, ker brez izpita motorja niti ne moreš registrirati nase... to sem danes izvedel od prodajalca.
A je to res in od kdaj? Hvala!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov