Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Re: Loto

Napisal/-a xalfist Ne jan 22, 2012 7:03 pm

vajenc je napisal/-a:
xalfist je napisal/-a:Kombinacijski listek da izpolnis vseh 10 polj stane 5e, ker so spet podražli in ne 4e, ker sem ravno danes vplačal.

Si verjetno vplačal še lotko.

Ja res je vrjetno je lotko polek, pa kak je ta folk nesposoben, rečem samo loto listek rač. izpisek pa mi gre lotka polek dat, če nisi pozoren te napizdijo v sekundi. Mogoče pa bom ravno na lotku sedaj kaj dobil hehe.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Ne jan 22, 2012 7:12 pm

Mah,milione lahko dobiš samo vprašanje kako dolgo jih boš imel. Tako pač je. Za tako količino € dobiš kar veliko "prijateljev". Pomoje?
lp.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Ne jan 22, 2012 7:28 pm

Mgajvr je napisal/-a:tale loto je en sam nateg za moje pojme. že tko siromašne slovence bi radi izmolzli še za tist drobiž kar ga folk premore. pajade da bo kdo dubu tistih par miljonov..

seveda, in potem folk pred drugimi simulira da je dobil denar. eni preveč gledate Rogerja Moora :roll:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
no-body
Novinec

Napisal/-a no-body Ne jan 22, 2012 7:35 pm

no pa dejmo to temo spremenit v to: Kaj bi vi NAREDILI če bi ZADELI?

jaz osebno mislm da če bi zadel tako vsoto nevem kaj bi...pomoje bi postal depresiven..denarja dovolj za celo življenje,privoščil bi si lahko kar bi si hotu,za službo se nebi več brigal(čeprav to res ne verjamem ker jo imam izredno rad),vse bi ti bilo dosegljivo oziroma nebi te bilo več strah vsakodnevno za izgubo službe,kam boš dal vsak evro,kako boš plačal položnice itd...v štartu bi si privoščil sanjski avto,hiše, plus "malenkosti", ostalo pa na banko pa se živiš od obresti.Pomoje bi mel neke vrste strah...ker nebi več vedel kje je smisel življenja..raje vidim da zadanem tam ene 200 jurjev...poplačam ta kredit,kupim en ornk avto,hišo, ostalo kar bi ostalo pa bi varčeval...V službo bi normalno hodu naprej z veseljem itd.Z denarjem pa nebi razmetaval ampak bi kljub temu bil še vseeno pazljiv.kaj pa vi pravite?

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jan 22, 2012 7:51 pm

Nek normalen avto,eno bajto z delavnico nekje v bližini zdajšnega bivališča Pa familiji bi kupu kak avto pol bi se pa nehu preseravat počas pa razmišlju kako dalje.medtem bi seveda še vedno hodil na šiht z edino razliko da bi vsakemu ki bi bil kaj pameten yebal vse po spisku to je pa to.$ miljone niti ni nek extra denar in lahko zelo hitro gre.

Uporabniški avatar
no-body
Novinec

Napisal/-a no-body Ne jan 22, 2012 8:24 pm

hehe..zanimivo...ja tak denar lahko hitro zapraviš.to je pač stvar vsakega posameznika...jaz vem da bi si nekaj privoščil nič kaj pretresljivega, ostalo pa na banko pa se živiš od obresti...uglavnem prej sem nekje bral da če bi dal ta denar ki je na lotu na banko bi dobil 11.500 evrov neto obresti mesečno ;) lepo.pa sedmice ni :shock: :shock:

Uporabniški avatar
StajercS
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a StajercS Ne jan 22, 2012 9:06 pm

Dobil sem! :D

7€ vreden listek za podkuriti ogenj.. :roll: :evil:

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 22, 2012 9:18 pm

no-body je napisal/-a:pa sedmice ni :shock: :shock:

Če tole že ne diši po ......... ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
no-body
Novinec

Napisal/-a no-body Ne jan 22, 2012 9:22 pm

ka pa vem...a ni lažje izplačat majhen znesek kokr pa tolk?nategujejo nas reveže

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany Ne jan 22, 2012 9:25 pm

Sam loto plus mi naj dajo pa je okej :)

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Ne jan 22, 2012 9:28 pm

sedmice ni, je pa vseeno nekdo dobil nekaj drobiža.... le kam je šlo 2x po 6ooo€? ;)
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany Ne jan 22, 2012 9:34 pm

Mgajvr je napisal/-a:sedmice ni, je pa vseeno nekdo dobil nekaj drobiža.... le kam je šlo 2x po 6ooo€? ;)

drobiža?izžrebana sta bila tudi lotko= 300.000 in 6+1 = 27500....

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Ne jan 22, 2012 9:35 pm

ma ta loto je sam nateg...sej na koncu se enmu poserje in dobi milijone, predtem si pa država lepo na veliko polne blagajno na naš račun. Mi je dans dedi razlagu, ko je bil v sredo na pumpi, sta pred njim 2 plačala loto-en za 600€ in drug za 800€-recesija my ass ja :roll:

drgač pa tisti, k govorite kaj bi si kupl za ta dnar oz. kaj bi z denarjem...vrjemite človek se ZELO spremeni, ko ga ima tolk in niti približno nebi šli po takmu scenariju kot ste ga opisali nekateri ;)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 22, 2012 9:41 pm

Kegl je napisal/-a:drgač pa tisti, k govorite kaj bi si kupl za ta dnar oz. kaj bi z denarjem...vrjemite človek se ZELO spremeni, ko ga ima tolk in niti približno nebi šli po takmu scenariju kot ste ga opisali nekateri ;)

2X
Poznam človeka, ki je dobil miljon. In pravi, da nobenem ne privošči tega saj je rekel, da takrat šele spoznaš kakšno ženo, žlahto in kolege imaš.
Je pa bil možakar še zmeraj toliko pri pameti, da je obdržal službo (v LJ. peš raznaša pošto)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Ne jan 22, 2012 9:44 pm

Kegl je napisal/-a:1. ]ma ta loto je sam nateg...sej na koncu se enmu poserje in dobi milijone, predtem si pa država lepo na veliko polne blagajno na naš račun. Mi je dans dedi razlagu, ko je bil v sredo na pumpi, sta pred njim 2 plačala loto-en za 600€ in drug za 800€-recesija my ass ja :roll:

2. drgač pa tisti, k govorite kaj bi si kupl za ta dnar oz. kaj bi z denarjem...vrjemite človek se ZELO spremeni, ko ga ima tolk in niti približno nebi šli po takmu scenariju kot ste ga opisali nekateri ;)

1. Kakšen nateg, nekaterim manjka nekaj osnovnošolske matematike. Vplačaš 10 kombinacij, potem pa misliš da imaš možnost da zadaneš sedmico 10:1. Prosim zbudite se. Loto igraš za zabavo in ne da boš zaslužil. Kako se deli denar od vplačil v loto, je jasno napisan na njihovi spletni strani.

2. Odvisno od človeka. Nekateri vložijo v nek biznis ki ga ne poznajo, oz. mislijo da vedo. Potem pa so presenečeni ko naenkrat ugotovijo da biti s.p. ni tako enostavno.
Če si z denarjem že prej znal ravnati ko si ga imel malo, boš imel takšno sedmico dovolj za celo življenje.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Ne jan 22, 2012 9:48 pm

Vikking je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:1. ]ma ta loto je sam nateg...sej na koncu se enmu poserje in dobi milijone, predtem si pa država lepo na veliko polne blagajno na naš račun. Mi je dans dedi razlagu, ko je bil v sredo na pumpi, sta pred njim 2 plačala loto-en za 600€ in drug za 800€-recesija my ass ja :roll:

2. drgač pa tisti, k govorite kaj bi si kupl za ta dnar oz. kaj bi z denarjem...vrjemite človek se ZELO spremeni, ko ga ima tolk in niti približno nebi šli po takmu scenariju kot ste ga opisali nekateri ;)

1. Kakšen nateg, nekaterim manjka nekaj osnovnošolske matematike. Vplačaš 10 kombinacij, potem pa misliš da imaš možnost da zadaneš sedmico 10:1. Prosim zbudite se. Loto igraš za zabavo in ne da boš zaslužil. Kako se deli denar od vplačil v loto, je jasno napisan na njihovi spletni strani.

2. Odvisno od človeka. Nekateri vložijo v nek biznis ki ga ne poznajo, oz. mislijo da vedo. Potem pa so presenečeni ko naenkrat ugotovijo da biti s.p. ni tako enostavno.
Če si z denarjem že prej znal ravnati ko si ga imel malo, boš imel takšno sedmico dovolj za celo življenje.

glih to se spremeni pri človeku ;)

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Ne jan 22, 2012 9:54 pm

Če zadanem se takoj odselim na barbados :D

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne jan 22, 2012 10:01 pm

Sami amaterski, občasni, evforični igralci, k sploh ne veste kaj vplačate. :roll:

Z ženo špilava vsak krog po eno sistemsko kombinacijo 8. številk. Vedno enakih. Tut zdaj, k je tolikšna sedmica vplačujeva po eno kombinacijo na krog.

Si v igri, bankrotiraš pa tut ne zarad tega. Namesto za čike gre pa sem dnar. :)
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jan 22, 2012 10:10 pm

Cela 2 evra pa pol sem dobu od lota plus (prejšnji krog bi 25€ dobu, če bi vplaču) :lol: :lol: :lol:
Zmer boljš mi gre :mrgreen:
Slika

Kavs
Novinec

Napisal/-a Kavs Ne jan 22, 2012 10:15 pm

Ene konkretne valje bi si kupu. :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov