stiloman je napisal/-a:Ker vidm da se lih govori okol regresa me zanima naslednje:
Delodajalec mi podaljšuje pogodbo za 3 mesece že leto in pol (od septembra 2010), regresa sem prejšne leto dobil 160€ s tem da ga za leto 2010 sploh nisem dobil. Ali bi mogel dobiti prejšnje leto za tiste 4 mesece v 2010 in še za celotno leto 2011? To leto še čakam kaj bo me res zanima... Je po zakonu da delodajalec mora dati regres?
Hvala za odgovore!
Pa oprosti mišek k sm se lih v tvojo temo spustu upam da čimbolj rešiš kar se rešt da
Bojanxe je napisal/-a:stiloman je napisal/-a:Ker vidm da se lih govori okol regresa me zanima naslednje:
Delodajalec mi podaljšuje pogodbo za 3 mesece že leto in pol (od septembra 2010), regresa sem prejšne leto dobil 160€ s tem da ga za leto 2010 sploh nisem dobil. Ali bi mogel dobiti prejšnje leto za tiste 4 mesece v 2010 in še za celotno leto 2011? To leto še čakam kaj bo me res zanima... Je po zakonu da delodajalec mora dati regres?
Hvala za odgovore!
Pa oprosti mišek k sm se lih v tvojo temo spustu upam da čimbolj rešiš kar se rešt da
Moral bi dobiti sorazmeren del za 4 mesece v 2010 in celega za 2011. Po zakonu ti ga mora izplačati v višini minimalne plače. Tudi podaljševati ti ne bi smel tako v nedogled, ne vem pa kje je tista skrajna meja, do kjer lahko razvleče.
hippo je napisal/-a:Ne more kar podaljševati, sploh pa ne za isto delovno mesto. Dobiti moraš novo pogodbo z novim delovnim mestom.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov