Razumem, da je ta skok zanimiv kakšnim padalcem ali pa raznim podobnim ekstremistom. Ne razumem pa zakaj bi moralo biti ta stvar kar vsem zanimiva in pomebna?
Spet nevoščljivost?
In zakaj mu ne bi privoščil, čeprav ni Slovenec.
verjetno najbolj tvegana stvar, ki jo opraviš cel dan, je to da greš čez prehod za pešce
Zaradi takšnih, ki celo naredijo kaj, se stvari premikajo in se razvijajo
ker za ta denar si lahko vsaj siguren da ni tvoj.
King1 je napisal/-a:Pi........a eni zatežite temo na polno. Neverjetni ste.![]()
![]()
lp
cruiser1 je napisal/-a:Edino kar priznam temu Feliksu je to, da je znal prepričat sponzorje, da so mu plačali to blesarijo, vsa čast!
cruiser1 je napisal/-a:Včeraj zvečer sem sploh prvič slišal za tega Felixa, v lokalu kjer sem bil s prijatelji na kavi so kar naenkrat prižgali TV in vsi začeli nekaj gledati.
_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Pi........a eni zatežite temo na polno. Neverjetni ste.![]()
![]()
lp
stari, ce pa nimajo drugega za delat pametnega. sej ves da si na a.com :)
King1 je napisal/-a: Me pa res zanima koliko pametnjakovičev bi si kaj podobnega sploh upalo? Da o taki višini in drznosti sploh ne govorim. Sicer pa sem pozabil, da je na a.com veliko supermanov in da to za njih ni nič takega.![]()
lp
lancia hf je napisal/-a:King1 je napisal/-a: Me pa res zanima koliko pametnjakovičev bi si kaj podobnega sploh upalo? Da o taki višini in drznosti sploh ne govorim. Sicer pa sem pozabil, da je na a.com veliko supermanov in da to za njih ni nič takega.![]()
lp
Je bilo po TV-ju povedano, da je bil to bolj varen skok kot tisti klasičen iz aviona saj je imel Felix kar precej "varovalk", ki so jih upravljali s tal, v primeru, da bi se kaj zalomilo. Pri klasičnem skoku s padalom tega ni.
Me pa bolj zanima kaj so delali 5 let in za kaj porabili menda več kot 100.000 dolarjev
peroRS je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Edino kar priznam temu Feliksu je to, da je znal prepričat sponzorje, da so mu plačali to blesarijo, vsa čast!
Saj, če sem prav razumel, ko se folk pogovarja, tudi on ni ravno revež.
peroRS je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Včeraj zvečer sem sploh prvič slišal za tega Felixa, v lokalu kjer sem bil s prijatelji na kavi so kar naenkrat prižgali TV in vsi začeli nekaj gledati.
Enako jaz. Pač treba se je prilagoditi večini
King1 je napisal/-a: Me pa res zanima koliko pametnjakovičev bi si kaj podobnega sploh upalo? Da o taki višini in drznosti sploh ne govorim. Sicer pa sem pozabil, da je na a.com veliko supermanov in da to za njih ni nič takega.![]()
lp
~toMmy~ je napisal/-a: Ta projekt je v meni vzbudil ogromno zanimanja še preden sem sploh opazil, koliko pompa je okrog njega in sem o njem prebral zelo veliko ter ga z največjim veseljem spremljal.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov