Novi modeli so s podobnimi specifikacijami 500 evrov (bdve 6100), ce bi mel budget pa se vecji, pa bi se odlocu za bdveN9100w( zvocniki z magnetno tekocino)...
Do sedaj sm meu hisni kino od sonya, str cca 10 let, pa se vedno deluje vrhnsko.
Pa se teh novih modelov NIKJER u nasi drzavici ni na zalogi, povsod cakat vsaj 14 dni ali vec. Rabu pa sm takoj nekaj "solidnega" za solidno ceno.
Za tega sem se odlocil se zarad 4ih samostojecih zvocnikov, da mi ni treba v novem stanovanju vrtat v stene....
Druga stvar je, da mam gor prikljuceno se playstation konzolo preko opticnga kabla, tam je zvok se hujsi, moram imet vse izkljucen, da ne spoznam sosedov

Okol moci-napisu sm, kar pise u manualih, zame je vrhunsko, za cca 14m2 velik plac se prevec.
Nisem sprasvau ali je v teh kvazi 1000w point ampak zakaj ne dela enako ko zvok ojacam iz sagemove kripe za tv v primerjavi s predvajanjem glasbe z iphona, ipoda, maca, usbja ali direktno preko blue ray-a.
Tv ima 2 hdmi vhoda (je str cca 3-4 leta), sem pozabu, na enem imam sedaj kino, na drugem ps.
Za komunikator imam pac video preko scarta, pa je slika vec kot zadovoljiva. Moti me le to, da komunikator nima nikakrsnih nastavitev za jakosti zvoka. Upam, da ima box od siola kaj vec moznosti.
Se opravicujem za off of offa.