cruiser1 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ti zj kle mešaš osnovne človekove pravice (ki so bile sicer dorečene kasneje) z neko čist drugo stvarjo.
Nič ne mešam. Tudi tu gre za osnovne pravice, kot jih imajo "normalni".
Lahko razumeš to kar je INFINITI napisal?INFINITI je napisal/-a:Vi debili ne razume niti osnove za kaj gre tukaj. Predvsem gre za pravo recimo dedovanja premoženja ( s partnerjem celo življenje gradita in ustvarjata skupaj potem pa drugi nima pravice do tega kar je vlagal če eden umre recimo) in še kupa pravic, ki jih ima vsak "poročeni" par. Ne pa da zvisijo.abbe je napisal/-a:vemo kakšna je današja družba do drugaćnih in bi otroci bli tarča posmehovanja, zaničevanja,žalitev....
Družba? TI si ta, ki obsoja drugačne! TI si tisti, ki bi zaničeval otroka dveh gayev! Hkrati si pa tak hinavec, da to krivdo prelagaš na družbo namesto, da bi to najprej pri sebi razčistil.nebivedu je napisal/-a:
Osebno se mi zdi bolj nevarno to, da se far ne sme poročiti in išče okrog koga bo nategnil. Je večja verjetnost, da bo tak far enga otroka spolno zlorabil, kot pa da bo otrok dveh gejev postal gej.
Se strinjam.
Saj tudi sedaj otrok nima izbire, ko faše mamo pijanko in očeta nasilneža. Pa ne vidim, da bi se pol foruma sekiralo na to temo, kaj se že sedaj dogaja okrog njih. Okrog nekih bodočih dogodkov, za katere nihče ne more vedeti, ali bodo nastopili, imamo pa pravo gonjo proti gejem pod krinko pravic otrok, za katere se že sedaj nihče kaj dosti ne sekira. Pa so problemi že tu in vemo zanje.jack86 je napisal/-a:Pravice istospolnih...
Kaj pa pravice otrok? A se bo sam odločil, da bo živel z dvema fotroma?
Tudi do tega bo prišlo in prav je tako.mavrica je napisal/-a:Sicer pa ni bojazni, da bi homoseksualni pari na veliko posvajali tuje otroke, saj tudi heteroseksualni tega niso mogli, ker je drzava raje poslala otroka v rejništvo. Torej je ta pravica bolj kot ne le na papirju.
abbe je napisal/-a:to si ti mene kr lepo popredalčal a sploh me ne poznaš?
me res zaima kdo je kle tist k je nestrpen..
jack86 je napisal/-a:Pravice istospolnih...
CITIRAM je napisal/-a:zakaj nihče jasno ne pove, razen, ko gre seveda za nesrečo oziroma osirotelost, da je posvojitev otroka posledica neuspešnega heteroseksualnega odnosa! Ko homoseksualni par posvoji otroka, ga pravzaprav reši iz heteroseksualne katastrofe.
cruiser1 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:to si ti mene kr lepo popredalčal a sploh me ne poznaš?
me res zaima kdo je kle tist k je nestrpen..
Jaz sem tebe popredalčkal? Ti si napisal, da bo družba zaničevala takega otroka. Kdo zdaj koga predalčka? In kdo je družba? To si tudi ti in jaz, razlika je, da jaz in del družbe tega otroka ne bomo zaničevali ti in tebi podobni pa po tvojem pisanju lahko sklepamo, da ga boš. Če pa zdaj praviš, da ga ne boš zaničeval, potem pa sploh ne vidim problema in ne razumem zakaj si se sploh oglašal s svojo izjavo.jack86 je napisal/-a:Pravice istospolnih...
Če bi si vsaj trenutek časa vzel in preveril za kaj se gre bi vedel, da se gre tudi za pravice otroka.
abbe je napisal/-a:če mislis pa izjavo o tem da bo otrok tarča posmeha je pa ravnotako moje mnenje in nikakor ne pomeni da bom jaz tisti ki bom to počel. tukaj mislim da se lahko strinjava,da če podam neko mnenje o nečem ne pomeni da bom jaz na negativni strani?
če pa ti misliš da če bi danes neki otrok iztospolno usmerjenih staršev nebi bil tarča posmeha v osnovni šoli, potem si naiven ali si mečeš pesek v oči.
matejxx je napisal/-a:Meni je po pravim čisto vseeno kako se bodo odločili. Ali se bodo lahko poročali ali ne, za mene sploh ni razlike. Po pravim sploh ne vem, zakaj se tako želijo poročat. Za mene poroka sploh nima nekega velikega pomen.
matejxx je napisal/-a:
Se pa zavedam, da bodo otroci, ki bodo posvojeni od istospolne družine trpeli. Vsi si morate priznati, da je sigurno vsaj 40% Slovencev, ki so še vedno proti homoseksualcem, oziroma tako imenovani homofobi. In sigurno bodo otroci teh prav tako imeli veliko povedat čez homoseksualca.
StajercS je napisal/-a:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov