Renault VG je napisal/-a:Če te prime: http://www.amazon.de/Nokia-CC-3041-Cover-Ladefunktion-Lumia/dp/B009SBROCY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1364146006&sr=8-2
Jaz pa sem zaenkrat še na Nokiji C6-01 in sicer že več kot 2 leti, ampak čakamo da prideta v prodajo Lumia 720 in Sony Xperia L. Prva izbira je Nokia ampak, če bo predraga tudi Xperia L ni slaba izbira.
King1 je napisal/-a:Prešaltu iz Nokie e52 ( ki je zame še vedno top telefon) na S3. Zaenkrat zadovoljen sam baterija baterija.![]()
![]()
lp
King1 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Prešaltu iz Nokie e52 ( ki je zame še vedno top telefon) na S3. Zaenkrat zadovoljen sam baterija baterija.![]()
![]()
lp
To je blo 13.2. 2013....![]()
Zdej mam Nota 2. Sploh ni tok velik kakor pravijo![]()
_furby_ je napisal/-a:lahko Note II klub odpremo
peroRS je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:lahko Note II klub odpremo
Pa začnete bajto zidat s temi cegli![]()
.com je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:lahko Note II klub odpremo
ha ha ha....
in čez en teden pošlje Luka še en mms: gor pa njegov NOTE2(bel), pa furbyjev NOTE2(siv) pa perotov NOTE2(siv)...
King1 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Prešaltu iz Nokie e52 ( ki je zame še vedno top telefon) na S3. Zaenkrat zadovoljen sam baterija baterija.![]()
![]()
lp
lp
p.s. sicer pa tud ta ne bo dolgo pri meni..... treba še kej drugega sprobat
![]()
lp
lp
p.s. sicer pa tud ta ne bo dolgo pri meni..... treba še kej drugega sprobat
.com je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:lahko Note II klub odpremo
ha ha ha....
in čez en teden pošlje Luka še en mms: gor pa njegov NOTE2(bel), pa furbyjev NOTE2(siv) pa perotov NOTE2(siv)...
tko da kr tih bot![]()
![]()
![]()
nooblette je napisal/-a:
Ti se ukvarjaš z telefoni? Kaj bi priporočal za malo starejšega možakarja,da lahko pogleda mail-e na telefonu itd... Pa mogoče ,da ni toliko občutljiv na kakšen udarec itd...
King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:
Ti se ukvarjaš z telefoni? Kaj bi priporočal za malo starejšega možakarja,da lahko pogleda mail-e na telefonu itd... Pa mogoče ,da ni toliko občutljiv na kakšen udarec itd...
Ubistvu se ne tok ampak ok..... odvisno ali želi novega, rabljenega, touch ali tipke??? Moj predlog je če je lahko touch tole; http://www.bolha.com/telefonija-gsm-apa ... 1363341903 absolutno....
lp
King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:
Ubistvu se ne tok ampak ok..... odvisno ali želi novega, rabljenega, touch ali tipke??? Moj predlog je če je lahko touch tole; http://www.bolha.com/telefonija-gsm-apa ... 1363341903 absolutno....
lp
evilfury je napisal/-a:Kok je sploh velika ta lumia 820?
Patrik_A3 je napisal/-a:No, da se malo javim. Lumia 820 mi je zakon, tak da sem zadovoljen z nakupom! Onadva samsunga pa sta se v roku ene ure prodala za 50€
nooblette je napisal/-a:
Se mi je zdelo ,da obstaja nekaj takega od samsunga. Mislim,da bo za njega idealen. Lahko zrihtaš kaj ugodnega?
Patrik_A3 je napisal/-a:No, da se malo javim. Lumia 820 mi je zakon, tak da sem zadovoljen z nakupom! Onadva samsunga pa sta se v roku ene ure prodala za 50€
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov