Renault VG je napisal/-a:Evo danes sem videl novo ceno Lumie 820 in moram priznati da me mika. Sedaj pa me zanimajo izkušnje lastnikov z tole Lumio, IcEm4n če si jo že kupil in pa Patrik kako si kaj zadovoljen z njo. Za to ceno ni slaba stvar sploh glede na 1GB RAMa, boljši procesor in AMOLED zaslon, , ki je meni ena izmed večjih prednosti. Torej mnenja lastnikov če si jo lasti tudi kdo drug kot Patrik.
pitbull123 je napisal/-a:evo tale model http://www.mimovrste.com/artikel/272002 ... a#galerija
BoneS je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Evo danes sem videl novo ceno Lumie 820 in moram priznati da me mika. Sedaj pa me zanimajo izkušnje lastnikov z tole Lumio, IcEm4n če si jo že kupil in pa Patrik kako si kaj zadovoljen z njo. Za to ceno ni slaba stvar sploh glede na 1GB RAMa, boljši procesor in AMOLED zaslon, , ki je meni ena izmed večjih prednosti. Torej mnenja lastnikov če si jo lasti tudi kdo drug kot Patrik.
Baterija solidna, za urejanje glasb (zvonenje) mas poseben program, s katerim skrajas na dovoljenih 20+ sekund.
Prek bt ne mores posiljat drugim telefonim (vsaj na 800ki ne, lahko, da je na tem ze to urejen). Ni laga. odzivnost telefona primerljiva z s3 (po mojih izkusnjah). windows je super, klienti za e pošto bolje dodelani kot pri androidu. Celoten sistem delovanja podoben kot ios.
Prednost aktivno namizje (to nima android-razn mogoc s kaksni louncherjem, niti ios).
Zanesljiva izvedba, bolj kompakten kot samsung (moje mnenje). Dobra podpora z aplikacijami..Kaj sem se pozabil.. display je super, navigacija tudi, cena je tudi dobra.
Ce bos kupoval zascito-aka original torbico, poisc mal na e-bayu. So pol cenej s postnino kot pri nas.
Vec se trenutno ne spomnem.
RaVeN je napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me kako je z garancijo, če kupiš telefon v Nemčiji? A garancija velja tudi pri nas, ali je v primeru okvare potrebno telefon pošiljat nazaj v Nemčijo?
Hvala za odgovor.
Lp
DePalmo je napisal/-a:Imam par vprašanj o tablicah.
Ali je dejansko vredno kupit tablico za 300e ali so približno enako dobre tudi tiste za 100-150e? Spisek opreme (procesor, ram, disk, itd) je praktično isti, samo cena je precej bolj ugodna ter nimajo nekih zvenečih imen natisnjenih. Rabil jo bom itak bolj občasno (2-3x na teden) za maile ter brskanje po netu, nič igric. Se splača gledat za dvojedrniki z 1.5 GHz ali so 1 giga dovolj?
Kakšna je dejanska uporabna razlika med android 4.0 ter 4.1? Se jo opazi ali ne?
DePalmo je napisal/-a:
No, v bolj "cenjene" sem se nekak zaljubu v tole: Asus Eee Pad Transformer TF101. Všeč mi je ker lahko tablico priklopim na tipkovnico in se obnaša kot mini laptop. To je vredno denarja?
.
Renault VG je napisal/-a:V petek bo 1 mesec odkar imam Nokio C6-01.Ni slab mobitel le naši sosedje Madžari bi se lahko bolj potrudili pri sestavljanju.
DePalmo je napisal/-a:
@King1: Hvala za ponudbo, a če že, bi raje stestiral to "kitajsko" za 100e, da vidim če je sploh uporabno.
.com je napisal/-a:RaVeN je napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me kako je z garancijo, če kupiš telefon v Nemčiji? A garancija velja tudi pri nas, ali je v primeru okvare potrebno telefon pošiljat nazaj v Nemčijo?
Hvala za odgovor.
Lp
odvisno od znamke do znamke/oz. od servisa do servisa...
lahko ti povem za samsung, da ne velja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov