DePalmo je napisal/-a:Evo, sem že lastnik tabliceje pa goclever r106, jutri dobim še usnjen etui s tipkovnico. Trenutno sem zelo zadovoljen, edino tipkovnico bi lahko malo hitreje dohajal. Sam se ne sekiram, je že zunanja na poti.
Me veseli...

lp
DePalmo je napisal/-a:Evo, sem že lastnik tabliceje pa goclever r106, jutri dobim še usnjen etui s tipkovnico. Trenutno sem zelo zadovoljen, edino tipkovnico bi lahko malo hitreje dohajal. Sam se ne sekiram, je že zunanja na poti.
Bat_zajla je napisal/-a:To ti je 5 dni ležal nekje...
BoneS je napisal/-a:fotošop
_furby_ je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:fotošop
zivcn k jabuka ne zdrzi tok?
_furby_ je napisal/-a:Bat_zajla je napisal/-a:To ti je 5 dni ležal nekje...
to sem ga 5 dni normalno uporabljal za klice in sms-e + se kaka prckarija zraven
sicer pa se na grafu vidi kdaj so bli klici in kdaj se ga ni tikalo
IcEm4n je napisal/-a:V soboto pa pridejo ovce na svoj račun![]()
IcEm4n je napisal/-a:V soboto pa pridejo ovce na svoj račun![]()
BoneS je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:V soboto pa pridejo ovce na svoj račun![]()
![]()
Kolkr gledam lacne zapravljanja dinarja, je kr zanimanje. Skor se hujs kot za i5![]()
Ampak vseen ne bo neke revolucije (ok, bo 4 jedrnez, za us pa 8x). Cena pa enaka![]()
Nekje sem zasledil, da bo cenejsi kot s3. Popravte me, ce se motim
IcEm4n je napisal/-a:Kolikor je meni znano, je ta za naš trg 4-jedrni z LTE podporo, medtem ko 8-jedrni (katerega ne bo pri nas) ni.
Bo pa pri Mobitelu za 552€ oz. 24 mesecev po 23€ (za primerjavo S3 je 17€x24 in S3 LTE 19€x24), od jutri naprej v Cityparku v LJ in v Europarku v MB, vsi ostali od ponedeljka dalje - v omejeni količini seveda.
Ovce sem pa omenil zato, ker bi folk vse naredu, sam da dobi tist kos plastike (kot je bilo že za iPhone).
IcEm4n je napisal/-a:729€, če sem si prav zapomnil. Isto kot Sony Xperia Z.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov