arijan je napisal/-a:a to maš transformerja al samo obrneš ekran okoli in zapreš? Tako da se zaslon ne odstrani?
pri dell-u me je edino zmotilo da ma mrežno 10/100 v čem je razlika če ima 10/100/1000 ?
xxseby je napisal/-a:Oj
Evo nekak sem izbor zaokrožol na:
http://www.mimovrste.com/artikel/2750513831/prenosnik-dell-inspiron-7720-23-ghz-272159330
http://www.mimovrste.com/artikel/2750517936/prenosnik-toshiba-satellite-p875-31t-24-ghz
pri dell-u me je edino zmotilo da ma mrežno 10/100 v čem je razlika če ima 10/100/1000 ?
lp Sebastian
nebivedu je napisal/-a:
En predlog ti bom dal.
Izogibaj se HP mašinam, ker so poraz od poraza, Dell je mnogo pod kvaliteto Toshibe, najbolj kvalitetni so pa prenosniki od Lenovo (thinkpad modeli). So zanesljivi in kvalitetni, edina slabost je cena, ker so res dragi. Ampak za to ceno dobiš nekaj, kar bo delovalo tako kot je specificirano.
In na tvojem mestu bi še malo v tej smeri pogledal.
Po večini se strinjam z napisanim, rad bi le dodal da sem bil zelo zelo razočaran z kvaliteto izdelave na cenejših toshibah.
nebivedu je napisal/-a:En predlog ti bom dal.
Izogibaj se HP mašinam, ker so poraz od poraza, Dell je mnogo pod kvaliteto Toshibe, najbolj kvalitetni so pa prenosniki od Lenovo (thinkpad modeli). So zanesljivi in kvalitetni, edina slabost je cena, ker so res dragi. Ampak za to ceno dobiš nekaj, kar bo delovalo tako kot je specificirano.
scorpion 007 je napisal/-a:Živ!
Za družinsko rabo se bo rabil en laptop. Rabim nekaj močnega, vsaj 17" ali več ekran, elegantno ohišje, vsaj 2gb rama, 500GB+ disk. Uporabljal se bo za montiranje filmov, razvijanje aplikacij, igranje zahtevnih igric..tako da rabim nekaj močnega, da ne zašteka, da ob kupov programov in zafilanim diskom vse dela normalno, pa da se da gor nakižit XP Professional. Hvala za predloge.
LP!
scorpion 007 je napisal/-a:Živijo!
Prenosnik se bo vsak dan vsaj 3x prestavil, 17'' pa je nuja. Keri windowsi pa so boljši? Jaz sem bil z xp več kot zadovoljen. Drugače pa za moje pojme dell crap, lahko pa da sem jaz imel smolo (latitude d 630)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov