Mah, večinoma imam terensko delo in se gibam raznoraznih okoljih, sem se odločil, da kaj preveč nebom razmetoval za telefon, vseeno pa bi mel kaj spodobnega, ki bo delal kako leto ali dve brez problemov. Nagibal sem se SGS3, samo zato ker mi je je SGS1 delal 3 leta brez kakršnegakoli problema, razen porodnih težav android pametnega telefona, ki pa smo jih rešili z nadgraditvijo programske opreme. Zaradi terenskega dela odpade tudi Note2, čeprav bi ga v drugačnih razmerah mel brez pomisleka. Hvala za ponudbo, vseeno.

Mi pa ravno zaradi tega "šmeka" tudi Xperia Z, čeprav me je popolnoma razočarala ko sem se malce "poigral" z njo. V istem trenutku, sem v rokah držal SGS3, ki naj bi bil slabši, pa se mi je zdelo ravno nasprotno. Malce vrjetno zaradi tega, ker sem 3 leta zlorabljal samsunga in mi je bolj domač. Bom pa definitvno ostal na androidu, saj se mi zdi, da je trenutno daleč pred ostalimi operacijskimi sistemi, čeprav se mu po mojem mnenju Windows precej hitro približuje. Telefon uporabljam za precej stvari, (gledanje televizije, email, družabna omrežja, xy aplikacij, ki mi olajšujejo vsakdan, itd...) zato nebi rad, da zastara po parih mescih in ravno zaradi tega razloga mi je trenutno zelo všeč LG, ker je le novejši od SGS3 in ima že v štartu 4-jederni procesor, pa tudi precej ugodno se mi zdi za stvari ki jih ponuja. Nevem, nikakor se nemorem odločit, bi pa nekako mojo izbiro strnil v 3 favorite.
LG optimus G (moti me, da nima fizične tipke "home" in da ni SAMSUNG )
Samsung galaxy S3 LTE ( moti me, da je že precej star, nima 4 jedrnega procesorja )
Sony Xperia Z ( moti me bled zaslon in hecno postavljen meni, malce predraga cena *za 1€ na mesec več imam S4, ki pa je neprimerno boljši*, za to kar ponuja, všeč pa mi je, da je odporen na prah in vodo )
To je to.