pitbull123 je napisal/-a:dragi prijatelji vem da sem počasi že siten ampak vseno
med temi tremi grem enga naslednji teden iskat pa nevem kirga:
htc one x
sony xperia t
samsung galaxy s3
kateri je najbolši?
.com je napisal/-a:samsung galaxy s3 potolče vse zgoraj omenjene...
weasel je napisal/-a:Ne vem, če je že blo to vprašanje tu, ampak vseeno: Lumia 920 vs HTC 8x ? Ali pa kak drug telefon v podobnem rangu z Windowsi...
weasel je napisal/-a:Ta Android mi pije živce. Pri posodobitvi aplikacij javlja probleme s pomanjkanjem prostora (čeprav ga naj bi bilo dovolj), šteka(pa nimam veliko app-ov)... Pa bi želel poskusit Win8.
Pri HTC-ju mislim da tudi ne moreš vzeti baterije ven, mi je pa v redu, da je malo težja.

weasel je napisal/-a:Ta Android mi pije živce. Pri posodobitvi aplikacij javlja probleme s pomanjkanjem prostora (čeprav ga naj bi bilo dovolj), šteka(pa nimam veliko app-ov)... Pa bi želel poskusit Win8.
Pri HTC-ju mislim da tudi ne moreš vzeti baterije ven, mi je pa v redu, da je malo težja.
mm46 je napisal/-a:.com je napisal/-a:samsung galaxy s3 potolče vse zgoraj omenjene...
Sploh ne... Sem ga imel kratek čas, menjal za one x, s katerim sem bil bistveno bolj zadovoljen.
MBtouran je napisal/-a:Imam eno tezavo z BT z lumio 800 in sicer ne morem je povezati z ostalimi mobilci, z avtoradijem ipd. Kako je z tem BT na lumiji 800?

BoneS je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Imam eno tezavo z BT z lumio 800 in sicer ne morem je povezati z ostalimi mobilci, z avtoradijem ipd. Kako je z tem BT na lumiji 800?
Ne gre posiljanje prk BT. Poskusi s posodobitvijo, ce je na voljo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov