King1 je napisal/-a:Od včeraj naprej S4.... Pa da vidimo kako dela zadeva.
lp
BoneS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Od včeraj naprej S4.... Pa da vidimo kako dela zadeva.
lp
fancy
ijuvan je napisal/-a:Meni je zloadalo brez problema... Aplikacija je verzija 2.0.2.2 in je nokiina, windows pa 7.8
lisko je napisal/-a:ijuvan je napisal/-a:Meni je zloadalo brez problema... Aplikacija je verzija 2.0.2.2 in je nokiina, windows pa 7.8
7.8 Windows ja....jaz imam 7.5 mango. Prvo bi ga mogu upgrajdat na 7.8. Ampak žal xpji ne pustijo tega....
Je že delu kdo to? Ker po forumih piše da je riziko....in bi naj zgubl garancijo in vse. Piše pa ob enem tudi , da so porihtane težave z baterijo, kajti ob normalni uporabi zdrži max24 ur....Pri malo aplikacijah (skyp,mail,remote....) pa tudi samo par ur....
Renault VG je napisal/-a:lisko je napisal/-a:ijuvan je napisal/-a:Meni je zloadalo brez problema... Aplikacija je verzija 2.0.2.2 in je nokiina, windows pa 7.8
7.8 Windows ja....jaz imam 7.5 mango. Prvo bi ga mogu upgrajdat na 7.8. Ampak žal xpji ne pustijo tega....
Je že delu kdo to? Ker po forumih piše da je riziko....in bi naj zgubl garancijo in vse. Piše pa ob enem tudi , da so porihtane težave z baterijo, kajti ob normalni uporabi zdrži max24 ur....Pri malo aplikacijah (skyp,mail,remote....) pa tudi samo par ur....
Kaj pa če jo neseš na Teleray pa naj ti jo oni posodobijo ?
King1 je napisal/-a: Bom pa čez kak dan al dva malo obširneje napisal kako in kaj on štirki.
lp
.com je napisal/-a:da pripišem še svoje mnenje:
samsung je približno tako kot vw...
nekoč naredil 'bum', zdaj pa spi na lovorikah...
izdelava: izdelava je na nižjem nivoju kot pri npr. htc one
verjamem, da so določena merila odstopanja; pa vendar nekaj cvetk iz slo-android foruma:
minimalne razpoke na ohišju, slabo narejen konektor usb(kateri je glavnega pomena za polnjenje in prenašanje vsebin), slabo narejen on/off gumb, home tipka škrta ali le preveč not/ven postavljena
pa še to: zadnja ploščica iz plastike se tako (pre)hitro poripsa/poškoduje, če ne uporabljaš kakšnega bumperja...
OS zanimivo je, da kljub temu, da ima S4 4.2.2 android, deluje opazno počasneje kot htc one z 4.1.2
pravtako vsi, ki želijo hiter vmesnik(launcher), nameščajo CM, medtem ko pri htc one to ni potrebno...
stock dialer se že iz s1, s2 in s3 prepočasi z nekajsekundnimlagom odpira... mislim halo??-seveda obstajajo tudi drugi dialerji, ampak out of box je to porazno...
sem pa prepričan, da je S4 trenutno top telefon, pa vendar je premajhna razlika med s3lte in s4 v delovanju, da bi bil vreden menjave...
seveda si ga tudi jaz želim, ampak zato, ker imam rad v žepu top-hi-end napravo
ostalo se pa strinjam s King1-om
ijuvan je napisal/-a:@Lisko, ne vem zakaj bi izgubil s tem garancijo, glede na to, da je to uradni update in ga samo ponudi, ko daš "check for update". Baterija mi pa ob redni uporabi drži kakšen dan in pol, če pa ne uporabljam toliko aplikacij, pa BP čez dva dni
ojnica je napisal/-a:King1
Hvala
lisko je napisal/-a:ijuvan je napisal/-a:@Lisko, ne vem zakaj bi izgubil s tem garancijo, glede na to, da je to uradni update in ga samo ponudi, ko daš "check for update". Baterija mi pa ob redni uporabi drži kakšen dan in pol, če pa ne uporabljam toliko aplikacij, pa BP čez dva dni
check for updajt? Novega windowsa ne ponudi.....tist morš ročno inštalirat....enak ko pri kompu. Prvo flashnit vse skupaj potem pa jovo na novo windiws gor....
Sam za updajt ponudi hardware version 7.10.xxxx ampak še vedn win 7.5.
Za baterijo pa pri men ni šans....
Normaln dan je nekje tko.....zjutri odklop s polnilca....potem služba in mogoč 10-20 klicev....kak mail ali dva....par fotk ....zvčer je godn za polnilc....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov