INFINITI je napisal/-a:Zelo lep kejs
K še mojga nisi vidu....

lp
INFINITI je napisal/-a:Zelo lep kejs
.com je napisal/-a:Da vama ne bo novo perje pognalo od vsega sopirjenja....![]()
Rocky Balboa je napisal/-a:LooLDej povej no
Enega orignal
enega iz e-baya.
King1 je napisal/-a:.com je napisal/-a:da pripišem še svoje mnenje:
samsung je približno tako kot vw...
nekoč naredil 'bum', zdaj pa spi na lovorikah...
izdelava: izdelava je na nižjem nivoju kot pri npr. htc one
verjamem, da so določena merila odstopanja; pa vendar nekaj cvetk iz slo-android foruma:
minimalne razpoke na ohišju, slabo narejen konektor usb(kateri je glavnega pomena za polnjenje in prenašanje vsebin), slabo narejen on/off gumb, home tipka škrta ali le preveč not/ven postavljena
pa še to: zadnja ploščica iz plastike se tako (pre)hitro poripsa/poškoduje, če ne uporabljaš kakšnega bumperja...
OS zanimivo je, da kljub temu, da ima S4 4.2.2 android, deluje opazno počasneje kot htc one z 4.1.2
pravtako vsi, ki želijo hiter vmesnik(launcher), nameščajo CM, medtem ko pri htc one to ni potrebno...
stock dialer se že iz s1, s2 in s3 prepočasi z nekajsekundnimlagom odpira... mislim halo??-seveda obstajajo tudi drugi dialerji, ampak out of box je to porazno...
sem pa prepričan, da je S4 trenutno top telefon, pa vendar je premajhna razlika med s3lte in s4 v delovanju, da bi bil vreden menjave...
seveda si ga tudi jaz želim, ampak zato, ker imam rad v žepu top-hi-end napravo
ostalo se pa strinjam s King1-om
Načeloma se strinjam ampak ...... razpoke v ohišje, konektor, gumbi on - off in pa home tipka??? Teh problemov pri meni ni. Niti za vidt niti za čutit. Ne vem no sam veš, da sem pedanten. Kar pa se tiče zadnje ploščice se strinjam ampak zaenkrat meni deluje bolje kot na S3 in Note 2. Bomo videli kaj bo.
lp
.com je napisal/-a:Flip z "oknom" original dobis za 20eur... in to je zverinsko drago?? A za telefon dat 500 pa ni??...ej jej jej...
Rocky Balboa je napisal/-a:.com je napisal/-a:Flip z "oknom" original dobis za 20eur... in to je zverinsko drago?? A za telefon dat 500 pa ni??...ej jej jej...
Kje si to videlZa navaden flip bi moral odšteti 30, za tega "oknastega" pa 40€. Seveda govorim o Mobitel in Si.mobil centru, cen na ebayu pa nisem primerjal. Telefon je pa bil birthday gift od kolega, ki mi je bil še nekaj dolžan tako da nisem dal nič zanj
Pa to ne pomeni da ga ne znam cenit
Rocky Balboa je napisal/-a:Enega orignal
Kaj to kakšen "protection cover" za zadnjo stran ali "flip cover" ali celo "smart cover" (flip z oknom, zverinsko drag)?
enega iz e-baya.
Predvidevam da zaradi ceneDa link prosim
adis je napisal/-a:in temu pravite telefon?![]()
kje so časi noki 3310? brez interneta, brez aplikacij, kjer je baterija zdržala 7 dni in kjer si si zapomnil 1/2 številk v imeniku
Rocky Balboa je napisal/-a:.com je napisal/-a:Flip z "oknom" original dobis za 20eur... in to je zverinsko drago?? A za telefon dat 500 pa ni??...ej jej jej...
Kje si to videlZa navaden flip bi moral odšteti 30, za tega "oknastega" pa 40€. Seveda govorim o Mobitel in Si.mobil centru, cen na ebayu pa nisem primerjal. Telefon je pa bil birthday gift od kolega, ki mi je bil še nekaj dolžan tako da nisem dal nič zanj
.com je napisal/-a:Rocky Balboa je napisal/-a:.com je napisal/-a:Flip z "oknom" original dobis za 20eur... in to je zverinsko drago?? A za telefon dat 500 pa ni??...ej jej jej...
Ebay, Rocky... nič drugega...
zakaj bi tu v SLO preplačeval zadeve, če jih iz tujine s poštnino dobim ''pol'' ceneje???
[/size]BoneS je napisal/-a:.com je napisal/-a:[size=85]Rocky Balboa je napisal/-a:.com je napisal/-a:Flip z "oknom" original dobis za 20eur... in to je zverinsko drago?? A za telefon dat 500 pa ni??...ej jej jej...
Ebay, Rocky... nič drugega...
zakaj bi tu v SLO preplačeval zadeve, če jih iz tujine s poštnino dobim ''pol'' ceneje???
+1.
Vkljucno s telefoni
.com je napisal/-a:
khmm... kdo je že bil zadnjič v kontaktu z mano za nakup???![]()
![]()
![]()
Rocky Balboa je napisal/-a:Ej "kost", a ti maš tut S4
BoneS je napisal/-a:Rocky Balboa je napisal/-a:Ej "kost", a ti maš tut S4
Meu pa prodau
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov