Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Katero stranko bi volili, če bi bile volitve to nedeljo?

DeSUS
0
Brez glasov
LDS
2
2%
SD
7
7%
SDS
27
26%
SLS
4
4%
SNS
8
8%
Zares
2
2%
Zunajparlamentarno stranko
7
7%
Ne vem
5
5%
Ne bi volil
41
40%

Skupaj glasov : 103

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Po sep 14, 2009 4:47 pm

sašo5 je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:Zakaj bi pa šel? Volit eno in isto sranje približno... hvala lepa...

Je pa dejstvo da je levica le malo bolj politično zdrava kot desnica.

to se vidi, sploh zadnje leto....kolk so "zdravi" :roll: :bonk pokajo od zdravja po šivih....

Žal imajo odnos veliko bolj korekten pa reci kar hočeš.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To sep 15, 2009 12:00 pm

Prokarjon je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:Zakaj bi pa šel? Volit eno in isto sranje približno... hvala lepa...

Je pa dejstvo da je levica le malo bolj politično zdrava kot desnica.

to se vidi, sploh zadnje leto....kolk so "zdravi" :roll: :bonk pokajo od zdravja po šivih....

Žal imajo odnos veliko bolj korekten pa reci kar hočeš.

Do koga že? Med samo bi de najraje poklali, do državljanov pa tudi niso nič boljši kot prej.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To sep 15, 2009 1:11 pm

Še dober, da je tisti posnetek prepira med Krebsovo in Kresalovo ven pricurljal, ko so sami sebi priznavali, da niso sposobni. Tega politiki v javnosti nikoli ne priznajo.

Nivo komunikacije med sabo imajo pa tudi takšen, da človek ne ve kje bi iskal primerjavo. Tist "valda" od Kresalove je bil res... :tomidelej:

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Sr sep 16, 2009 9:30 am

Đabe razpralvjat... bo Janša, vojak, vse uredil. Vojaško hunto naj ustanovi in državni udar pa smo na konju... potem bo veliko bolje..... za njega seveda...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Sr sep 16, 2009 7:00 pm

Prokarjon je napisal/-a:Đabe razpralvjat... bo Janša, vojak, vse uredil. Vojaško hunto naj ustanovi in državni udar pa smo na konju... potem bo veliko bolje..... za njega seveda...

Takih in podobnih levičarskih histerij naj bo dovolj.

Janševi so bili kljub vsem svojim napakam vsaj dedci, to zdaj pa so navadne babe. Nimam nič proti nikomur, nobenega ne sovražim, saj je v osnovi vsak človek dober. Če bi bil Pahor kvaliteten premier, bi mu ploskal in bil tiho. Tako pa je ta vlada postala točno taka, kot sem si jo lani pred volitvami predstavljal v najslabšem možnem scenariju. Na smrt skregana in brez j**c.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Če sep 17, 2009 12:53 pm

Pa ti si mogel cveteti v komunizmu...
Sodeč po izjavah ti je bil pisan na kožo.

Janševe diktature z jajci in brez pameti pač hvala ne!
Sploh pa ne vem kje se je njegovo premoženje med nogami manifestiralo.
Mam fliling da govoriš na pamet brez dejstev, kar je pa res čista praksa in
celo zaščitni znak desnice.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če sep 17, 2009 3:27 pm

Prokarjon je napisal/-a:Janševe diktature... ...

obrazloži :?: :!: :?:

štiri leta boljšega oz manj stresnega življenja v mojih 45-tih letih(otroštvo izvzeto) tudi sedaj mi nič ne manjka, da ne bo pomote, ampak ni normalno to kaj se dogaja, namerno ustvarjajo kaos in begajo ljudi, dejansko so rdeči izgubili kompas kakor tudi smisel za realnost....

koliko so vsi srali proti Bajuku, ampak kakšen takšen, za Križaniča je bil "tata mata" ...(šteje strokovnost, ne pripadnost stranki)

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Če sep 17, 2009 9:47 pm

sašo5 je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:Janševe diktature... ...

obrazloži :?: :!: :?:

štiri leta boljšega oz manj stresnega življenja v mojih 45-tih letih(otroštvo izvzeto) tudi sedaj mi nič ne manjka, da ne bo pomote, ampak ni normalno to kaj se dogaja, namerno ustvarjajo kaos in begajo ljudi, dejansko so rdeči izgubili kompas kakor tudi smisel za realnost....

koliko so vsi srali proti Bajuku, ampak kakšen takšen, za Križaniča je bil "tata mata" ...(šteje strokovnost, ne pripadnost stranki)

Križanič je prvi ki bi moral leteti, da smo si na jasnem. Zato pa pravim da volitve mene ne vidijo dokler ne bo kaj za volit.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! So sep 19, 2009 10:18 am

Prokarjon je napisal/-a:Janševe diktature z jajci in brez pameti pač hvala ne!

On ima vsaj j***a, levi pa ne enega ne drugega.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So sep 19, 2009 11:19 am

Raje neumneža ki si ne upa bit neumen kot neumneža ki misli da je pameten!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! So sep 19, 2009 12:27 pm

Prokarjon je napisal/-a:Raje neumneža ki si ne upa bit neumen kot neumneža ki misli da je pameten!

Ta je dobra, priznam :tomidelej: . Ampak to se lahko aplicira na obe smeri. Eni in drugi mislimo, da naša stran super pametna, druga pa super zabita.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So sep 19, 2009 6:57 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:Raje neumneža ki si ne upa bit neumen kot neumneža ki misli da je pameten!

Ta je dobra, priznam :tomidelej: . Ampak to se lahko aplicira na obe smeri. Eni in drugi mislimo, da naša stran super pametna, druga pa super zabita.

Čisto res. Zato pa bi mogli oceniti politike bolj objektivno in manj na podlagi trmastega prepričanja.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! To sep 22, 2009 7:06 am

Prokarjon je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:

Čisto res. Zato pa bi mogli oceniti politike bolj objektivno in manj na podlagi trmastega prepričanja.

Ampak ne moreva ne ti in jaz, zato vztrajam na svojem trmastem prepričanju, da je ta vlada toplovodarska:
http://www.rtvslo.si/slovenija/druzinsk ... tko/212830

Nič proti homoseksualcem, ampak tole je pa poden. Totalno razvrednotenje družbe in grozeči propad Zahoda. Čez 100 let bodo Evropo enostavno preimenovali v Zahodno Azijo, na nas pa bodo spominjale samo še arheološke najdbe.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon To sep 22, 2009 9:46 am

Še en izmed cele vrste tabujev.

Istospolne poroke bodo prej ali slej realnost in ne vem zakaj se ne bi smeli poročat.
Če jim to paše... po želji...

Prej ali slej bo vsaka vas ratala globalna in če preživimo naravne katastrofe bo pač prej ali slej vsaka vasica "velemesto". Enako kot bo prej ali slej vsak človek na svetu nigger :P Žal to tako je. Prej se sprijazniš s tem, prej imaš mir.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To sep 22, 2009 12:57 pm

Prokarjon je napisal/-a:Še en izmed cele vrste tabujev.

Istospolne poroke bodo prej ali slej realnost in ne vem zakaj se ne bi smeli poročat.

sedaj pa poglejte s "kom ali čim" se ukvarja ministrstvo za delo :roll: pa to več ne vodi nikamor, brezposlenost pa proti 100.000 drvi .....oni pa o gejih...

sviz2000
Novinec

Kraj: nova gorica

Napisal/-a sviz2000 Sr sep 23, 2009 4:52 pm

Prej ali slej bo vsaka vas ratala globalna in če preživimo naravne katastrofe bo pač prej ali slej vsaka vasica "velemesto". Enako kot bo prej ali slej vsak človek na svetu nigger :P Žal to tako je. Prej se sprijazniš s tem, prej imaš mir.

ma naj s eporočajo in ritopikajo kolkor čejo, briga me. mi pa ni jasno, zakaj bi se jim dovolilo, da posvojijo otroke. predstavljaj si da si otrok, in reče tovaršica: naj pride tata v šolo, in ti vprašaš, kateri, imam dva :lol: :lol: :lol:
če to ni produkcija travmatiziranih otrok.......

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr sep 23, 2009 5:06 pm

In predstavljaj si otroka, iz katerega se bodo v šoli nonstop norčevali, ker ima ritopikne starše. Kaki te naj otrok nastane iz tega?? Živčna razvalina, ki bo pri 30 letih šel v supermarket ali na ulico in streljal na mimoidoče kot zajce.

Jaz te vlade nisem volil, zato imam še čisto vest. :pray:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Sr sep 23, 2009 5:39 pm

sviz2000 je napisal/-a:

ma naj s eporočajo in ritopikajo kolkor čejo, briga me. mi pa ni jasno, zakaj bi se jim dovolilo, da posvojijo otroke. predstavljaj si da si otrok, in reče tovaršica: naj pride tata v šolo, in ti vprašaš, kateri, imam dva :lol: :lol: :lol:

Se strinjam. Kar se posvojitev tiče bi morali še najmanj 5X fajn premisliti kako in kaj.

Kar se pa tiče izvenzakonske in zakonske zveze, pa je totalno diskriminatorno, da se jim ne pusti uživati pravic katere npr. pripadajo heteroseksualnim parom. Gre se predvsem za pravne zadeve dedovanja,... ipd.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe sep 25, 2009 2:52 pm

sviz2000 je napisal/-a:ma naj s eporočajo in ritopikajo kolkor čejo, briga me. mi pa ni jasno, zakaj bi se jim dovolilo, da posvojijo otroke. predstavljaj si da si otrok, in reče tovaršica: naj pride tata v šolo, in ti vprašaš, kateri, imam dva :lol: :lol: :lol:

Čakaj, čakaj. Ne razumem te, kje je zdaj problem? So problem ti pari, ki želijo posvojiti otroka ali družba nasplošno?

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Ne sep 27, 2009 3:37 pm

Lignage je napisal/-a:
sviz2000 je napisal/-a:ma naj s eporočajo in ritopikajo kolkor čejo, briga me. mi pa ni jasno, zakaj bi se jim dovolilo, da posvojijo otroke. predstavljaj si da si otrok, in reče tovaršica: naj pride tata v šolo, in ti vprašaš, kateri, imam dva :lol: :lol: :lol:

Čakaj, čakaj. Ne razumem te, kje je zdaj problem? So problem ti pari, ki želijo posvojiti otroka ali družba nasplošno?

Problem je v lezbični ministrici Kresalovi in njenem toplem "partnerju" Senici, ki bosta končno lahko prišla do tako željenega naraščaja. Saj je ta zadeva prišla iz zelnika LDS, ni tako?

Predlagatelji so napisali takole: "Slovenska demokracija mora s svojo zakonodajo premagati tiranijo biološkega determinizma." He he, kaj takega lahko sestavi samo težki peder... Zapriseženi ateisti se torej špilajo Boga, zapriseženi darwinisti se špilajo kreacionizem in zapriseženi naravovarstveniki se špilajo z Naravo...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov