svetilnik je napisal/-a: Uroš, proti naravi se ne ščije
dobek je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a: Uroš, proti naravi se ne ščije
a se zavedas, pri koliko zivalskih vrstah je homoseksualnos dokazana? medtem, ko je homofobija samo pri...hja, kje ze?
svetilnik je napisal/-a:Denar dajamo v ta sranja in referendume, nihče se pa ne zgane, da bosta oblast pregona in pa pravosodje učinkovito in vestno delovala, da se ustanovijo pravične fundacije za pomoč bolnim in socjalno ogroženim otrokom, da se preprečijo farmacevtski poskusi nad otrocmi... vse to glede istospolnosti nam (beri vam) samo meče pesek v oči in odvrača pozornost od resnice.
Kar sem napisal o čudaškem vedenju velikega procenta istospolnih parov, sem to napisal glede pričevanja mojih prijateljic, katere imajo bivše sošolce, prijatelje, sodelavce homoseksualce, glede mojih bivših sodelavcev homoseksualcev in njihovih pričevanj in dejanj, ter glede na to kar sem leta videval(sedaj ne hodim več tam) na plaži in kar se govori po celotni sloveniji glede določenih dogajanj na določenih kotičkih.
Bilo bi tudi pametno, da se malce podučite glede anatomije in fizionomije človeka...![]()
Je pa vse to dogajanje odraz tega, da so pri nas socialne službe nesposobne in neučinkovite... zakaj? lahko bi naštevali v nedogled...
Nasprotniki izgovore iščete v krščanstvu, krstu, belih, nestrpnosti... to so samo krinke ubogih slovenčkov, kateri preveč gledajo dnevnik, berejo isto sranje... dolgčas...
Kar se mene tiče, ko ste me že toliko spljuvali, nisem ne šovinist, ne rasist, ne nacionalist, nisem ne na strani krščanstva, čeprav svojo vero spoštujem, ker je njen izvor nedolžen in dobronameren, ne na strani kakeršne druge partije... sploh pa se raje zadržujem v tujini, ker mi ima več za pokazati kot uboga Slovenija... toliko o moji ozkoglednosti![]()
Še enkrat, tukaj je govora o otrocih, kaj pa dva homoseksualca počneta za štirimi zidovmi, to se me ne tiče...![]()
Ker pa ste že toliko pametni, dajte si reje zrihtat kakšno botrstvo, bo več koristi od vas![]()
lancia hf je napisal/-a:dobek je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a: Uroš, proti naravi se ne ščije
a se zavedas, pri koliko zivalskih vrstah je homoseksualnos dokazana? medtem, ko je homofobija samo pri...hja, kje ze?
In samo pri...hja,kje ze je možno, da homoseksualci posvajajo ničkrive otroke pa naj bo to eden, deset ali pa sto......
čare je napisal/-a:Al ste se razpričal ko da ste sami ritopiki klele gor.Sicer pa zakaj se takele stvari sprejemajo in dogajajo v državi??Zato da narod malo pozabi na sranje ki ga delajo politiki državi in debatirajo o čem drugem.
Daedalus je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:dobek je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a: Uroš, proti naravi se ne ščije
In samo pri...hja,kje ze je možno, da homoseksualci posvajajo ničkrive otroke pa naj bo to eden, deset ali pa sto......
Ne samo, da so homoseksualne tudi živali, ampak takšne skrbijo tudi za otroke umrlih mater (pri opicah se to pojavlja).
Daedalus je napisal/-a:Glede politikov škoda besed, ampak kaj pa so pametnega sprejeli zadnjih 10 let (dlje se ne spomnem oz. sem bil premlad)? Praktično NIČ! Tako Janša kot levaki. En sam NIČ. Torej zakaj je kar na lepem to TAKO velik kamen spotike? 10 let mirno gledate kako se nič ne naredi, ko pa pride tak zakon, pa vsi vile v roke kako politiki nimajo pametnejšega dela. Halo? Sicer pa je to predlog ZL ki je tako ali tako OPOZICIJA. In hvala falusu, da dajejo predloge o takšnih zakonih namesto o gospodarskih, ker tistih z njihove strani večinoma sploh niso dobri.
lancia hf je napisal/-a:Hmmmmm se pravi, ker živali tako delajo naj pa še istospolni pari.
nebivedu je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Glede politikov škoda besed, ampak kaj pa so pametnega sprejeli zadnjih 10 let (dlje se ne spomnem oz. sem bil premlad)? Praktično NIČ! Tako Janša kot levaki. En sam NIČ. Torej zakaj je kar na lepem to TAKO velik kamen spotike? 10 let mirno gledate kako se nič ne naredi, ko pa pride tak zakon, pa vsi vile v roke kako politiki nimajo pametnejšega dela. Halo? Sicer pa je to predlog ZL ki je tako ali tako OPOZICIJA. In hvala falusu, da dajejo predloge o takšnih zakonih namesto o gospodarskih, ker tistih z njihove strani večinoma sploh niso dobri.
Kakšne in koliko novih zakonov so ta in prejšnji teden sprejeli poleg tega o katerem se še iz pedofilske agencije (cerkev) angažirajo, da bi ga spremenili?
V zadnjih 10 letih se je naredilo ogromno, sprejetih je bilo na stotine zakonov in aktov. Problem pa je ker so vsi sprejeti zato, da se je lahko kradlo na veliko in legalno. In verjemi mi, da se je pokradlo vsaj za nekaj 10 naših proračunov in nekih 50 let prihodnosti za nas in naše otroke. Ob tem da ne bo zato nihče odgovarjal. Ali pa par posameznikov, ki so se zamerili tistim, ki niti vlečejo iz ozadja.
Daedalus je napisal/-a:Samo zato, ker ljudje mislijo, da bosta dva umazanca "pikala rito" pred otrokom in da bo otrok ITAK postal tudi homoseksualec še ne pomeni, da bo res tako. To je živa propaganda. Nekateri celo govorijo o zaskrbljenosti o obstoju človeške vrste. ??????????!!! Saj ni res, pa je!
nebivedu je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Samo zato, ker ljudje mislijo, da bosta dva umazanca "pikala rito" pred otrokom in da bo otrok ITAK postal tudi homoseksualec še ne pomeni, da bo res tako. To je živa propaganda. Nekateri celo govorijo o zaskrbljenosti o obstoju človeške vrste. ??????????!!! Saj ni res, pa je!
Si prepričan, da nasprotniki na gledajo preveč po lastnih izkušnjah?
Kleni slovenec namreč pride vsak večer pijan domov, pretepa svojo ženo, otrok to vidi. In čez 25 let, ko se odlepi od mamine kikle, prihaja domov pijan, pretepa svojo ženo pred otrokom,....
V nedeljo pa k maši, po odpustke!!!
![]()
![]()
![]()
xandrej je napisal/-a:To vam samo kosti mečejo da jih glodate pa preusmerjajo poglede na PRAVE probleme...
V resnici pa so ogromni problemi v sloveniji samo pozornost usmerjajo vedno v nekaj drugega... Politika je to: Tam so samo da en drugega obtožujejo, vlečejo mastne denarje, se kregajo spletkarijo in to vse samo za njihovo dobro kaj pa so naredili za NAS?
mavrica je napisal/-a:Glavni in edini problem naše družbe je CERKEV.
svetilnik je napisal/-a:Daedalus, lezbike me ne zanimajo, nimam nič od njih, pa še agrsivne in posesivne so... moje izkušnje... Pa ne blond, raje temne, latino...
Želim vam prijetno debato, adijo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov