jack86 je napisal/-a:@tommy, kako je 920? Jaz bom v teh dneh verjetno isto naredil (paket trio + 250€ bon), le da se nagibam na L925.
Se sploh splača menjati 820 za 925? 1020 nebi, imam DSLR

Sam sem bil pred isto dilemo pri menjavi Nokie E52. Na koncu sem se odločil za Lumio 925 kljub temu, da je konkretno dražja. Punca pa je bila nad telefonom tako navdušena, da je zamenjala Xperio za Lumio 920. Torej sta pri hiši sedaj obe.

Po prebranih testih nisem pričakoval preveč (reviews: telefon za otroke, nobenih naprednih nastavitev, ni programov, Windows j***a, ipd). Izkazalo pa se je, da je to izvrsten telefon, čista desetka! Moram reči, da sem vsak dan bolj navdušen nad njim. Nokia se ni izneverila svoji tradiciji kakovostnih telefonov (tako Lumia 920 kot 925). Windows Phone pa ali ti je všeč ali pa ne. Če si vernik Androida, ni to zate. Meni je enostavnost in preglednost telefona izjemno všeč.
Razlike med 920 in 925 in občutki po nekajdnevni uporabi obeh: 920 je težja, vendar se teže navadiš in je ne občutiš. 920ka tudi lepše sede v roko. Brezžično polnjenje se je tudi izkazalo za dobro stvar. 925 tega žal nima built-in. 925 ima amoled, 920 LCD in ne morem reči, kateri mi je bolj všeč. 920ka mi deluje bolj "naravna", predvsem bela barva je bolj prijazna, pa tudi sicer. Je pa tudi 925 zaslon super, kontrasten, lepa črna barva. 925 deluje bolj eleganten telefon, lažji za prenašanje okrog, manj "poseben", sicer pa se mi zdi, da je Lumia 920 pri teh cenah vseeno boljša izbira.
Kritika: Navajen na Nokio E52, je baterija PORAZNA! pri obeh.

Pogrešam Symbianovo organizacijo klicev (zavihki klicani, neodgovorjeni, prejeti). Pogrešam možnost kopiranja kontaktov na sim kartico, pogrešam ločeno nastavljanje glasnosti.
Končna ocena: Lumia 920, 925 je dober telefon in se po moje lahko enakovredno kosa z galaksijo in jabolkom.