weasel je napisal/-a:Nexus 4. Še zdaj bi bil top telefon, če bi jih bilo še lahko za dobit.
uros11 je napisal/-a:Skoraj boljše, da narediš hard reset - z backupom podatkov, jasno. (jaz sem si zbrisal tel. imenik, zato vem!).
Smo skupina večno mladih navdušencev nad tehnologijo, ki se je zaradi svojega zanimanja, znanja in želje po kvalitetnih novicah odločila, da ustvari spletno stran T-Novičkar. Prinašamo vam sveže novice in teste naprav, če je le v naši moči vam pomagamo pri tehničnih težavah. Odprti smo do vaših mnenj, komentarjev in predlogov, zato vas spodbujamo, da se vključite v dialog o naših in vaših priljubljenih novicah (tudi na socialnih omrežjih). Projekt je neprofiten in vam vso vsebino in pomoč nudimo brezplačno, prav tako pa vas vabimo, da se nam pridružite tisti, ki z nami delite strast do novosti v tehnološkem svetu.
lisko je napisal/-a:Je že kdo nalagal windowse na nokio lumio 800? Konkretno iz win7.5 na 7.8?
Na netu sicer so navodila...vendar me zanima iz prve roke. nekaj je začel tale 7.5 hecat..
IcEm4n je napisal/-a:iSheep fani pri Telekomu boste od petka 13. decembra prišli na svoj račun![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov