Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Beri
Novinec

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a Beri So feb 01, 2014 8:06 pm

Odvisno za kaj rabiš telefon. Še vedno so najboljši klasični :)

jaqckoo
Novinec

Napisal/-a jaqckoo So feb 01, 2014 9:25 pm

Nokia asha 311 še 1 leto ni zdržala :cry: sedaj kupujem nov ali malo rabljen telefon tam do 70 eur ,kaj priporočate :?:
Ni važno, samo da gre po vseh štirih .

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Ne feb 02, 2014 7:48 am

jaqckoo je napisal/-a:Nokia asha 311 še 1 leto ni zdržala :cry: sedaj kupujem nov ali malo rabljen telefon tam do 70 eur ,kaj priporočate :?:

Saj imaš garancijo ?

jaqckoo
Novinec

Napisal/-a jaqckoo Ne feb 02, 2014 10:25 am

Renault VG je napisal/-a:
jaqckoo je napisal/-a:Nokia asha 311 še 1 leto ni zdržala :cry: sedaj kupujem nov ali malo rabljen telefon tam do 70 eur ,kaj priporočate :?:

Saj imaš garancijo ?

Je že dvakrat na servisi
se dela samo :( nisem zadovoljen zato pa raje bi kupil novega.sem ga kupil kot mobi paket mogoče je kaj na tem da dajo slabši aparat :?:

Uporabniški avatar
StajercS
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a StajercS Ne feb 02, 2014 12:09 pm

jack86 je napisal/-a:Zgleda, da se Android zgleduje po WP. Žive ploščice je poimenoval "Pravokotniki".
:D Še malo, pa bodo tam-tam, le da za gladko delovanje WP ne rabiš 8 jeder, je 1 dovolj ;)

http://www.racunalniske-novice.com/novi ... xy-s5.html

Dobro,da si pokomentiral stvar, o kateri ne veš dosti. :D Android je samo sistem. Tuchwiz pa je ''mod'' od Samsunga. Tile pravokotniki nimajo čist nič veze z original Androidom. Isto kot če bi si pri Kii zmislili delat avte samo na tri potače, še ne pomeni, da so zdaj vsi avti na tri potače. :roll: :mrgreen:

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če feb 06, 2014 7:42 am

No, včeraj naročil google nexus 10. Upam da bo za kaj! :)

jaqckoo
Novinec

Napisal/-a jaqckoo Če feb 06, 2014 11:54 am

ManIAK je napisal/-a:No, včeraj naročil google nexus 10. Upam da bo za kaj! :)

koliko si dal :?:

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če feb 06, 2014 3:56 pm

144€ + 2 leti podaljšal naročnino za siol/telekom!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So feb 15, 2014 5:05 pm

Ve kdo kako je z garancijo, če telefon ni bil kupljen pri nas? Telefon ima sicer vse papirje ampak je z nemčije....
Ve kdo kaj o tem?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Ne feb 16, 2014 4:30 pm

Odvisno od znamke. Nokia vem da ima mednarodno garancijo, LG pa kot vem ne. Za druge nimam pojma. Pač odvisno od znamke.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne feb 16, 2014 4:42 pm

čare je napisal/-a:Sem pred nakupom novega aparat.Ali Xperia M ali LG optimus l5 II ?? ericsone sm mel v 6 letih 3 (pač na 2 leti sem menjal) pa nikol nobenih težav LG-ja pa še nisem mel.Sta pa precej tam tam.

A si že kupil? Če ja, katerega?
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne feb 16, 2014 5:04 pm

Kkašen smart phone ( ja , tudi jaz RAZMIŠLJAM v tej smeri oops ) mi priporočate, da ni predrag. Predragi so pa men vsi telefoni nad 20e :mrgreen: . Ne resno, tam 100-150e še dam, več ne. LG optimus L7 pozna kdo?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
sparky
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a sparky Ne feb 16, 2014 5:36 pm

Jaz osebno ti priporočam mobi znamke Prestigio, jaz si že par mesecev lastim Prestigia z oznako 4055 in ga ne morem prehvalit le fotoaparat bi bil lahko malo boljši, baterija 2500mAh je pa pika na i :D Tistih mobitel iz špara se pa izogibaj na široko, če pa bi rad eno "znano" znamko pa poglej za kašnim rabljenim Samsungom na bolhi, za 150€ bi tudi že skoraj dobil Iphone 4, če si Apple fan.

gasolinedream
Uporabnik

Napisal/-a gasolinedream Ne feb 16, 2014 5:50 pm

@maniaxxx: Poglej še lumio 520. IMO najcenejši pametni telefon ki je še dovolj odziven za normalno uporabo.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne feb 16, 2014 6:06 pm

sparky je napisal/-a:Jaz osebno ti priporočam mobi znamke Prestigio, jaz si že par mesecev lastim Prestigia z oznako 4055 in ga ne morem prehvalit le fotoaparat bi bil lahko malo boljši, baterija 2500mAh je pa pika na i :D Tistih mobitel iz špara se pa izogibaj na široko, če pa bi rad eno "znano" znamko pa poglej za kašnim rabljenim Samsungom na bolhi, za 150€ bi tudi že skoraj dobil Iphone 4, če si Apple fan.

Aja pozabil sem napisati....samsung odpade, i phone tudi....nokia mi je zanimiva predvsem zato ker jo iphone in samsung fani tolk šinfajo :mrgreen: ..ampak ko gledam specifikacije je slabša od LG, ki sem ga napisal..a je to res, ali v resnici ni nekih razlik.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne feb 16, 2014 6:16 pm

maniaxxx je napisal/-a:
sparky je napisal/-a:Jaz osebno ti priporočam mobi znamke Prestigio, jaz si že par mesecev lastim Prestigia z oznako 4055 in ga ne morem prehvalit le fotoaparat bi bil lahko malo boljši, baterija 2500mAh je pa pika na i :D Tistih mobitel iz špara se pa izogibaj na široko, če pa bi rad eno "znano" znamko pa poglej za kašnim rabljenim Samsungom na bolhi, za 150€ bi tudi že skoraj dobil Iphone 4, če si Apple fan.

Aja pozabil sem napisati....samsung odpade, i phone tudi....nokia mi je zanimiva predvsem zato ker jo iphone in samsung fani tolk šinfajo :mrgreen: ..ampak ko gledam specifikacije je slabša od LG, ki sem ga napisal..a je to res, ali v resnici ni nekih razlik.

Stari imela moja Lg l7 in ti povem, da je katastrofa. Poklič me pa ti jest povem kaj rabiš in kje dobiš...

lp

p.s. sicer pa... viewtopic.php?f=38&t=100166&p=1634421 ;)

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne feb 16, 2014 6:23 pm

Samsung fani so lahko samo tiho....:) Edini samsungi,ki so ok delovali so stari klasični samsungi. Samsung smartphoni pa so pogreb. Ifon je pa itak DNB. Pa nokia več ni to,kar je včasih bila...nova službena nokia je odpovedala sodelovanje po mesecu in pol. Z njo sem opravil vsegaskupi pet klicev,ostalo je preživela v žepu. Iz servisa so javili, da se je več ne da popravit. Zdej imam nekega klasičnega samsunga...:D
Malo še poglej za kakšno xperio...Napram nokii je veliko bolj trpežna stvar.Celo katapult iz strehe avta, preko prednje havbe, direkt na pločnik,kjer je pristala na zaslonu, je preživela... :mrgreen:
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne feb 16, 2014 6:31 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Samsung fani so lahko samo tiho....:) Edini samsungi,ki so ok delovali so stari klasični samsungi. Samsung smartphoni pa so pogreb. Ifon je pa itak DNB. Pa nokia več ni to,kar je včasih bila...nova službena nokia je odpovedala sodelovanje po mesecu in pol. Z njo sem opravil vsegaskupi pet klicev,ostalo je preživela v žepu. Iz servisa so javili, da se je več ne da popravit. Zdej imam nekega klasičnega samsunga...:D
Malo še poglej za kakšno xperio...Napram nokii je veliko bolj trpežna stvar.Celo katapult iz strehe avta, preko prednje havbe, direkt na pločnik,kjer je pristala na zaslonu, je preživela... :mrgreen:

Uffffff trijo tukaj pa se ne strinjam z tabo. Samsungovi pametniki niso zanič daleč od tega. Samo se ne sme vse v enak koš metat. Obstajajo cenejši in dražji. Dražji so že pet let v samem vrhu.

lp

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne feb 16, 2014 6:36 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
čare je napisal/-a:Sem pred nakupom novega aparat.Ali Xperia M ali LG optimus l5 II ?? ericsone sm mel v 6 letih 3 (pač na 2 leti sem menjal) pa nikol nobenih težav LG-ja pa še nisem mel.Sta pa precej tam tam.

A si že kupil? Če ja, katerega?

Xperia M,zaekrat zadovoljen.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne feb 16, 2014 6:43 pm

King1 je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:Samsung fani so lahko samo tiho....:) Edini samsungi,ki so ok delovali so stari klasični samsungi. Samsung smartphoni pa so pogreb. Ifon je pa itak DNB. Pa nokia več ni to,kar je včasih bila...nova službena nokia je odpovedala sodelovanje po mesecu in pol. Z njo sem opravil vsegaskupi pet klicev,ostalo je preživela v žepu. Iz servisa so javili, da se je več ne da popravit. Zdej imam nekega klasičnega samsunga...:D

Uffffff trijo tukaj pa se ne strinjam z tabo. Samsungovi pametniki niso zanič daleč od tega. Samo se ne sme vse v enak koš metat. Obstajajo cenejši in dražji. Dražji so že pet let v samem vrhu.

lp

Jaz bi se pa kar strinjal z njim. Nisem bil še nad nobenim Samsungom kaj preveč navdušen ko sem ga probal. Pa sem imel od najcenejših do S4 v roki.
Moti me njihov UI ki mi je precej "beden". Pa še kakšna stvar bi se najdla.
Meni so Xperia telefoni zakon.
Predvsem pa Sonyev UI kateri je za moje pojme najboljši od vseh. Predvsem pri novejših telefonih kateri imajo Android 4.3 gor.

Nokia je pa itak pogreb. Vsaj take izkušnje imam jaz. Da mora telefon po dveh tednih od nakupa na servis, ker je neuporaben je pa preveč. Pa potem spet čez teden dni nazaj, ker ni bilo nič boljše...
Z Sonyem tega nisem NIKOLI doživel.

Edit:

imam pa sedaj Xperio SP in sem več kot zadovoljen. Edini večji minus je ekran. Kar sem pa itak že pred nakupom vedel.
Sedaj imam 4.3 in telefon dela še boljše kot ob nakupu (baterija, UI). Tako, da jaz ostajam pri Sonyu.
Zadnjič spremenil tomzzi, dne Ne feb 16, 2014 6:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov