jaqckoo je napisal/-a:Nokia asha 311 še 1 leto ni zdržalasedaj kupujem nov ali malo rabljen telefon tam do 70 eur ,kaj priporočate
Renault VG je napisal/-a:jaqckoo je napisal/-a:Nokia asha 311 še 1 leto ni zdržalasedaj kupujem nov ali malo rabljen telefon tam do 70 eur ,kaj priporočate
Saj imaš garancijo ?
jack86 je napisal/-a:Zgleda, da se Android zgleduje po WP. Žive ploščice je poimenoval "Pravokotniki".
Še malo, pa bodo tam-tam, le da za gladko delovanje WP ne rabiš 8 jeder, je 1 dovolj
![]()
http://www.racunalniske-novice.com/novi ... xy-s5.html
ManIAK je napisal/-a:No, včeraj naročil google nexus 10. Upam da bo za kaj!
čare je napisal/-a:Sem pred nakupom novega aparat.Ali Xperia M ali LG optimus l5 II ?? ericsone sm mel v 6 letih 3 (pač na 2 leti sem menjal) pa nikol nobenih težav LG-ja pa še nisem mel.Sta pa precej tam tam.
sparky je napisal/-a:Jaz osebno ti priporočam mobi znamke Prestigio, jaz si že par mesecev lastim Prestigia z oznako 4055 in ga ne morem prehvalit le fotoaparat bi bil lahko malo boljši, baterija 2500mAh je pa pika na iTistih mobitel iz špara se pa izogibaj na široko, če pa bi rad eno "znano" znamko pa poglej za kašnim rabljenim Samsungom na bolhi, za 150€ bi tudi že skoraj dobil Iphone 4, če si Apple fan.
maniaxxx je napisal/-a:sparky je napisal/-a:Jaz osebno ti priporočam mobi znamke Prestigio, jaz si že par mesecev lastim Prestigia z oznako 4055 in ga ne morem prehvalit le fotoaparat bi bil lahko malo boljši, baterija 2500mAh je pa pika na iTistih mobitel iz špara se pa izogibaj na široko, če pa bi rad eno "znano" znamko pa poglej za kašnim rabljenim Samsungom na bolhi, za 150€ bi tudi že skoraj dobil Iphone 4, če si Apple fan.
Aja pozabil sem napisati....samsung odpade, i phone tudi....nokia mi je zanimiva predvsem zato ker jo iphone in samsung fani tolk šinfajo..ampak ko gledam specifikacije je slabša od LG, ki sem ga napisal..a je to res, ali v resnici ni nekih razlik.
TrijoAdijo je napisal/-a:Samsung fani so lahko samo tiho....Edini samsungi,ki so ok delovali so stari klasični samsungi. Samsung smartphoni pa so pogreb. Ifon je pa itak DNB. Pa nokia več ni to,kar je včasih bila...nova službena nokia je odpovedala sodelovanje po mesecu in pol. Z njo sem opravil vsegaskupi pet klicev,ostalo je preživela v žepu. Iz servisa so javili, da se je več ne da popravit. Zdej imam nekega klasičnega samsunga...
Malo še poglej za kakšno xperio...Napram nokii je veliko bolj trpežna stvar.Celo katapult iz strehe avta, preko prednje havbe, direkt na pločnik,kjer je pristala na zaslonu, je preživela...
TrijoAdijo je napisal/-a:čare je napisal/-a:Sem pred nakupom novega aparat.Ali Xperia M ali LG optimus l5 II ?? ericsone sm mel v 6 letih 3 (pač na 2 leti sem menjal) pa nikol nobenih težav LG-ja pa še nisem mel.Sta pa precej tam tam.
A si že kupil? Če ja, katerega?
King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Samsung fani so lahko samo tiho....Edini samsungi,ki so ok delovali so stari klasični samsungi. Samsung smartphoni pa so pogreb. Ifon je pa itak DNB. Pa nokia več ni to,kar je včasih bila...nova službena nokia je odpovedala sodelovanje po mesecu in pol. Z njo sem opravil vsegaskupi pet klicev,ostalo je preživela v žepu. Iz servisa so javili, da se je več ne da popravit. Zdej imam nekega klasičnega samsunga...
Malo še poglej za kakšno xperio...Napram nokii je veliko bolj trpežna stvar.Celo katapult iz strehe avta, preko prednje havbe, direkt na pločnik,kjer je pristala na zaslonu, je preživela...
Uffffff trijo tukaj pa se ne strinjam z tabo. Samsungovi pametniki niso zanič daleč od tega. Samo se ne sme vse v enak koš metat. Obstajajo cenejši in dražji. Dražji so že pet let v samem vrhu.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov