čare je napisal/-a:E vidiš ti "živiš od telefona" jaz pa ga pač imam,ker navadnega telefona niti ne dobiš več tista čisto navadna sranja pa me res ne zanimajo,ker imajo še fotoaparat tako slab da je slika taka kot da je slikano z stacionarnim telefonom...No pa pejva dalje.Prejšni telefon mi je ob isti uporabi zdržal od jutra do večera ta zdrži 3-4 dni,se pravi če bi ti imel tisti moj prejšni telefon bi ti zdržal 3 ure kar bi ti pa pošteno najedalo.Je tako?V tvojem primeru mi je popolnoma jasno da rabiš nek odličen telefon ki košta nekih 400-500€ ne razumem pa raznih pacientov ki ob dveh zjutraj stojijo pred štacuno in čakajo Ajfona za 500€+ a nimajo za sendvič...
maniaxxx je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Še en glas za Nokio. Sam imam sicer dražjo Lumio 820 že skoraj 1 lote in sem zaenkrat zelo zadovoljen. Je preživela tudi plavanje in ponovno prižiganje mokrega telefona. Dela menda L520 tudi bolje od kakšnega dražjega Androida z boljšimi specifikacijami.Problem bi znal biti le pri kakšnih igricah, ki zahtevajo 1GB RAMa, ki pa jih sklepam ne boš ravno igral. Glede LGja pa ne vem no. Pomoje ni tako slab pač povprečen midrange android. Nič kaj bolje ne bo delal niti Samsung niti Sony z istimi specifikacijami. Ima pa oče že leto in pol LG Optimus L3, ki ga je takrat kupil za 50€ na naročnino. Ekran je slab, procesor tudi, RAMa je malo ampak njega nič ne moti ker ga itak uporablja le za klice. Pa še baterija mu zdrži 1 teden
. Pač pravim da je odvisno od uporabnika. Če King pravi da je telefon slab je morda le slab zanj tebi bi bil pa vrh glave.
King je navajen na TOP shit, sam sem navajen na oldschool telefone...ubistvu sem ful proti touch screen telefonom, ker ne morem v avtu napisat sms brez gledanja![]()
Ampak sem se zgleda pustil prepričati da nabavim to čudo tehnike ( imam občutek da bo čez pol leta v predalu, sam bom pa nazaj na tipkah), in nekako se nagibam k LG l7 2, ki ja za ceno cca 100 evrov nekako to, kar sem pripravljen plačati. Da je pa slabši od LG G2, ki ga ima moja mi je jasno, samo sam ne dam 400 e za telefon...ni šans
belkaena je napisal/-a:Dej brigite se zase, kaj vas boli kdo čaka pred trgovino. Temu istemu človeku ste glupi vi, ki ste uporabniki avtomobilističnega foruma, ker se njemu zdi bedarija zapravlat čas za take neumnosti, kot je pisanje po takem forumu. Vsak nej ma svoje veselje pa magari, če uživa zlagat kamne iz kupa na kup.
čare je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:Dej brigite se zase, kaj vas boli kdo čaka pred trgovino. Temu istemu človeku ste glupi vi, ki ste uporabniki avtomobilističnega foruma, ker se njemu zdi bedarija zapravlat čas za take neumnosti, kot je pisanje po takem forumu. Vsak nej ma svoje veselje pa magari, če uživa zlagat kamne iz kupa na kup.
Sta oba z @voznik5 čakala v vrsti?? Saj me ne zanima kdo čaka pred trgovino,pravim samo da so ti ki čakajo posebne sorte pacienti,pa bi blo še OK če bi čakali za neko stvar ki se bo prodala v 100 kosih ne pa za nekaj kar ti čez 1 mesec pod noge mečejo.Čakajo zakaj?'Da ga imajo prvi.VAU,jaka muda.
207sport je napisal/-a:ima kdo izkušnje z blackberry z10? Kako je z njihovim op. sistemom, aplikacijami?
čara je napisal/-a:No pa ena praktična zadeva...Ni elektrike po par dni-kot je bilo sedaj. Ali pa greš na kampiranje, si terenski in nimaš časa/možnosti da bi polnil telefon vsak dan. Zato jaz ne maram telefonov, ki ne vzdržijo brez polnjenja vsaj 3 dni. In tudi ne maram pametnih telefonov-ker ga ne rabim in ga dejansko nimam, kar je že bilo napisano. Ajd zdej grem pa material za avtej iskat.
207sport je napisal/-a:Ok! kaj pa kak HTC One?
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov