Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Po jan 19, 2009 10:14 pm

rumena ibiza je napisal/-a:zdaj ste me čist razdražili s tem iPhonom....I am ni loooveee...hehe...
sm pravite, da ma slabe slike...hm...kako pa ostale funkcije...vas kaj heca? ma na tušu je predrag, pa kljub free minutam je predraga naročnina in telefon plačaš 300 eurov pa še 70 eur al pa 50 eur na mesec je treba dajat...paah...v prosti prodaji pa je 350, 400..

slabe slike...ka pa vem. Prej sem imel SE 750i z isto 2MP kamero in mislim da iPhone dela dosti boljše slike od SE-ja.
Druge funkcije...kaj te pa zanima? Telefonske funkcije delajo tako kot morajo. Brskanje po imeniku je enostavno, urejanje vizitk prav tako, vse je zelo pregledno, dela hitro.
Ne vem kaj bi ti reku, ker funkcij je ogromno. Aplikacij si lahko naložiš kar si zaželiš. Acelerometer na iPhonu je res huda zadeva...in koliko načinov si je folk že izmislu kako ga izkoristit je tut neverjetno :)
Kar mene moti pri njemu je zvočnik, ki ni ravno preveč glasen...za predvajanje glasbe v družbi glih ni primeren tako kot kake Nokie ali SE. Pa pogrešam funkcijo za forwardiranje SMSov. In pa to, da včasih za zagon določene aplikacije tudi potrebuje kako sekundo več kot bi hotel...pač, je računalnik in rabi da naloži :)
Internet preko Wi-fi ali EDGE dela pa v nulo...hitro se navadiš delati z prsti in ga komot uporabljaš kot bi bil na računalniku.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Po jan 19, 2009 10:20 pm

gecco je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:zdaj ste me čist razdražili s tem iPhonom....I am ni loooveee...hehe...
sm pravite, da ma slabe slike...hm...kako pa ostale funkcije...vas kaj heca? ma na tušu je predrag, pa kljub free minutam je predraga naročnina in telefon plačaš 300 eurov pa še 70 eur al pa 50 eur na mesec je treba dajat...paah...v prosti prodaji pa je 350, 400..

slabe slike...ka pa vem. Prej sem imel SE 750i z isto 2MP kamero in mislim da iPhone dela dosti boljše slike od SE-ja.
Druge funkcije...kaj te pa zanima? Telefonske funkcije delajo tako kot morajo. Brskanje po imeniku je enostavno, urejanje vizitk prav tako, vse je zelo pregledno, dela hitro.
Ne vem kaj bi ti reku, ker funkcij je ogromno. Aplikacij si lahko naložiš kar si zaželiš. Acelerometer na iPhonu je res huda zadeva...in koliko načinov si je folk že izmislu kako ga izkoristit je tut neverjetno :)
Kar mene moti pri njemu je zvočnik, ki ni ravno preveč glasen...za predvajanje glasbe v družbi glih ni primeren tako kot kake Nokie ali SE. Pa pogrešam funkcijo za forwardiranje SMSov. In pa to, da včasih za zagon določene aplikacije tudi potrebuje kako sekundo več kot bi hotel...pač, je računalnik in rabi da naloži :)
Internet preko Wi-fi ali EDGE dela pa v nulo...hitro se navadiš delati z prsti in ga komot uporabljaš kot bi bil na računalniku.

imam blackberryja zdaj tko da vem kako to gre s tipkanjem...hehe...sm mi je iPhone nekak bolj pregleden meni pa lepše vse skupaj in s tem tudi bolj funkcionalno...aja ne moreš smsa poslat naprej...šit ja...kak nov let k je kak sms...hja...tko sem mislna,če ma kdo kake probleme...kr je na mojem beriju zvok crkniu iz miru po 2 mesecih...in bog si ga vedi kolko časa ga ne bo iz servisa...

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Po jan 19, 2009 10:21 pm

gecco je napisal/-a:

evo lepo si opisal ;)
en klub-ena čast________nk maribor

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco Po jan 19, 2009 10:23 pm

rumena ibiza je napisal/-a:imam blackberryja zdaj tko da vem kako to gre s tipkanjem...hehe...sm mi je iPhone nekak bolj pregleden meni pa lepše vse skupaj in s tem tudi bolj funkcionalno...aja ne moreš smsa poslat naprej...šit ja...kak nov let k je kak sms...hja...tko sem mislna,če ma kdo kake probleme...kr je na mojem beriju zvok crkniu iz miru po 2 mesecih...in bog si ga vedi kolko časa ga ne bo iz servisa...

lahko pošlješ SMS na več naslovov, ne moreš pa forwardirat že napisanga SMS-a. Tako da v takem primeru moraš SMS pač še enkrat natipkat...tko sm jst delou za nov let :)
Slika

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Po jan 19, 2009 10:27 pm

jaz sem se pa znajdo pa kar vsem istega poslal :D
en klub-ena čast________nk maribor

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po jan 19, 2009 11:46 pm

ka nokia n96 je že zastarela...

nokia n97 je že v uporabi...
http://www.youtube.com/watch?v=2O2Li74EYew

in še v akciji :D

http://www.youtube.com/watch?v=aF_hm5iP ... re=related
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga To jan 20, 2009 12:15 am

gecco je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:imam blackberryja zdaj tko da vem kako to gre s tipkanjem...hehe...sm mi je iPhone nekak bolj pregleden meni pa lepše vse skupaj in s tem tudi bolj funkcionalno...aja ne moreš smsa poslat naprej...šit ja...kak nov let k je kak sms...hja...tko sem mislna,če ma kdo kake probleme...kr je na mojem beriju zvok crkniu iz miru po 2 mesecih...in bog si ga vedi kolko časa ga ne bo iz servisa...

lahko pošlješ SMS na več naslovov, ne moreš pa forwardirat že napisanga SMS-a. Tako da v takem primeru moraš SMS pač še enkrat natipkat...tko sm jst delou za nov let :)

Ja, po vsem user friendly GUI-ju so pozabili na osnovne prakticne zadeve kot je ta.

Prav tako ne podpirajo osnovnega copy-paste texta, ni MP3 ringtones, odpre word/excel v read-only mode-u, ...
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To jan 20, 2009 8:04 am

myster je napisal/-a:ka nokia n96 je že zastarela...

nokia n97 je že v uporabi...
http://www.youtube.com/watch?v=2O2Li74EYew

in še v akciji :D

http://www.youtube.com/watch?v=aF_hm5iP ... re=related

zastarela??? wtf?
ali slučajno že lahko kupiš N97 pri nas?? NOT
sej je bla šele na cebitu predstavljena pred kratkim..

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco To jan 20, 2009 8:19 am

Gyga je napisal/-a:lahko pošlješ SMS na več naslovov, ne moreš pa forwardirat že napisanga SMS-a. Tako da v takem primeru moraš SMS pač še enkrat natipkat...tko sm jst delou za nov let :)

Ja, po vsem user friendly GUI-ju so pozabili na osnovne prakticne zadeve kot je ta.

Prav tako ne podpirajo osnovnega copy-paste texta, ni MP3 ringtones, odpre word/excel v read-only mode-u, ...[/quote]

Urejanje word/excel se mi res ne zdi pomembno, pa tudi ne vem kako bi se apple spuščal v microsoftov software. Kar se tiče MP3 ringtonov ti je lahko jasno zakaj je tako, če vsaj malo poznaš applovo politiko glede MP3jev ;) Copy-paste je pa res škoda k ni...sam sem siguren da to bodo popravili z enim naslednjih updatov, tako kot je že omogočeno shranjevanje slik.
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To jan 20, 2009 3:40 pm

stench je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:jaz imam HTC Touch Cruise

Slika

sm pa nism zadovoln :lol: mislm bi biv ce nebi rabu it na servis :roll:

Bejbo, kake maš to probleme z njim? Ravno ga kupujem?

oprosti nisem prej zasledil.

Na sredi ekranu so se mi pojavili mehurcki. kot da je odstopila ena plast. problem nastane ko zasukas zaslon takrat na tistme mestu nedeluje dobro touch, kajti ti stisnes tukaj on klikne zraven na drugem mestu.
Druga napaka je pa da se je sam od sebe ugasal.
Tretja napaka je bila to da ni vec zvonil ce me je kdo klical.

druga in tretja napaka so se same od sebe popravile

Drugo niti nimam tezav z nim. Pac ima vindovse gor in je isto kot na racunalniku, vsakih toliko zacne pocasi delovati in podobno. Resetiras zadevo in je spet vredu.

Je pa zelo zakompliciran telefon iz zacetka dokler se nenavadis. Prvic, da sem mogel prebrati navodila kaj in kako.

imam ga pa ze vec kot pov leta

ps:telefona se zdej nism nesu na servis :lol:
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To jan 20, 2009 5:46 pm

el_diablo je napisal/-a:zakaj omnia tok slabe slike dela,glede na to da ma 5M fotoaparat?

zato ker ni vse v pixlih ;) drugače pa pri meni, če je svetloba prava dela (za telefon) fenomenalne slikce), če pa je svetlobe mal manj se moraš pa mal igrat, da dobiš lepšo sliko. Mene moti samo to, da ko slikaš, zaigra zvok za slikanje, sliko vzame pol sekunde prej, kar pomeni, da se vsi že premaknejo, takoj ko slišijo zvok, potem so pa po možnosti razmazani na slikah..

lp
Slika

Uporabniški avatar
jesenik
Novinec

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a jesenik To jan 20, 2009 8:51 pm

no da povem..... Uporabljam HP iPAQ 514 Voice Messenger , in sem zelo zaovoljen.

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Sr jan 21, 2009 2:06 am

P910i že cca 3 leta
Slika
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jan 21, 2009 4:49 pm

n95 (cela potolčena od prometne :/ )
n70 imam za backup
in pa službenega že od leta 2000 n 6310i (samo me zadnje 14dni nekaj zabava, pri zvonenju včasih cvili, tako da ga bom menjal za htc touch cruise verjetno)

Uporabniški avatar
jfast33
Novinec

Napisal/-a jfast33 Sr jan 21, 2009 5:18 pm

nokia 3510i (stara 5 let pa še vedno drži baterija en teden) pa nokia 5320xpressmusic
let the good times roll

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če jan 22, 2009 1:19 am

_B3yBo_ je napisal/-a:
stench je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:jaz imam HTC Touch Cruise

Slika

sm pa nism zadovoln :lol: mislm bi biv ce nebi rabu it na servis :roll:

Bejbo, kake maš to probleme z njim? Ravno ga kupujem?

oprosti nisem prej zasledil.

Na sredi ekranu so se mi pojavili mehurcki. kot da je odstopila ena plast. problem nastane ko zasukas zaslon takrat na tistme mestu nedeluje dobro touch, kajti ti stisnes tukaj on klikne zraven na drugem mestu.
Druga napaka je pa da se je sam od sebe ugasal.
Tretja napaka je bila to da ni vec zvonil ce me je kdo klical.

druga in tretja napaka so se same od sebe popravile

Drugo niti nimam tezav z nim. Pac ima vindovse gor in je isto kot na racunalniku, vsakih toliko zacne pocasi delovati in podobno. Resetiras zadevo in je spet vredu.

Je pa zelo zakompliciran telefon iz zacetka dokler se nenavadis. Prvic, da sem mogel prebrati navodila kaj in kako.

imam ga pa ze vec kot pov leta

ps:telefona se zdej nism nesu na servis :lol:

hehe, sem ga potem nabavil, zaenkrat v treh tednih nimam problemov, upam da bo tako tudi naprej
hvala za info
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe jan 23, 2009 4:30 pm

eclipse_R je napisal/-a:
el_diablo je napisal/-a:zakaj omnia tok slabe slike dela,glede na to da ma 5M fotoaparat?

zato ker ni vse v pixlih ;) drugače pa pri meni, če je svetloba prava dela (za telefon) fenomenalne slikce), če pa je svetlobe mal manj se moraš pa mal igrat, da dobiš lepšo sliko. Mene moti samo to, da ko slikaš, zaigra zvok za slikanje, sliko vzame pol sekunde prej, kar pomeni, da se vsi že premaknejo, takoj ko slišijo zvok, potem so pa po možnosti razmazani na slikah..

lp

evo par slik z omnio slikanih
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

sepia
Nov uporabnik

Napisal/-a sepia Pe jan 23, 2009 5:03 pm

SE G900 in zaenkrat ful zadovoljen.

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly Ne jan 25, 2009 7:17 pm

Imel sem nokio 3650 odkar je prišla ven (6 let cirka), bla ena prvih z barvnim ekranom pa fotoaparatom.. Vglaunem blo je čudo met kej tazga (tko, kr en mulc tm..)

Zdej pa sm prešaltal prejšnji tedn na staro n95, zaenkrat ful zadovoljen, pa noter dal od sandiska 8gb kartico... To je to 8)
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
(Ales)
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a (Ales) Ne jan 25, 2009 8:55 pm

Nokia E71,
zelo zadovoljen, funkcij kolikor hočeš.
avto pa pes morata imeti nemške starše, baba je pa lah tud eksotična
got k-jet? Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom