rumena ibiza je napisal/-a:zdaj ste me čist razdražili s tem iPhonom....I am ni loooveee...hehe...
sm pravite, da ma slabe slike...hm...kako pa ostale funkcije...vas kaj heca? ma na tušu je predrag, pa kljub free minutam je predraga naročnina in telefon plačaš 300 eurov pa še 70 eur al pa 50 eur na mesec je treba dajat...paah...v prosti prodaji pa je 350, 400..
slabe slike...ka pa vem. Prej sem imel SE 750i z isto 2MP kamero in mislim da iPhone dela dosti boljše slike od SE-ja.
Druge funkcije...kaj te pa zanima? Telefonske funkcije delajo tako kot morajo. Brskanje po imeniku je enostavno, urejanje vizitk prav tako, vse je zelo pregledno, dela hitro.
Ne vem kaj bi ti reku, ker funkcij je ogromno. Aplikacij si lahko naložiš kar si zaželiš. Acelerometer na iPhonu je res huda zadeva...in koliko načinov si je folk že izmislu kako ga izkoristit je tut neverjetno

Kar mene moti pri njemu je zvočnik, ki ni ravno preveč glasen...za predvajanje glasbe v družbi glih ni primeren tako kot kake Nokie ali SE. Pa pogrešam funkcijo za forwardiranje SMSov. In pa to, da včasih za zagon določene aplikacije tudi potrebuje kako sekundo več kot bi hotel...pač, je računalnik in rabi da naloži

Internet preko Wi-fi ali EDGE dela pa v nulo...hitro se navadiš delati z prsti in ga komot uporabljaš kot bi bil na računalniku.