Piši bolj razumljivo!
Telefon dela super. Res. Dva imamo doma, jaz in žena. Nič ne šteka. Slike so ok ampak recimo za slike raje uporabim pravi fotoaparat. Klici, sms, mms, vse ok. Internet tudi laufa... Baterija cel dan zdrži in prek.jaqckoo je napisal/-a:Ta telefon mene tud zanima ,ne zmrzne,dela foto vredi slike....fare je napisal/-a:Lenovo A1000, kupil par tednov nazaj v Big Bangu za 70€. Majhen in deluje odlično!
l.p.
fare je napisal/-a:Telefon dela super. Res. Dva imamo doma, jaz in žena. Nič ne šteka. Slike so ok ampak recimo za slike raje uporabim pravi fotoaparat. Klici, sms, mms, vse ok. Internet tudi laufa... Baterija cel dan zdrži in prek.jaqckoo je napisal/-a:Ta telefon mene tud zanima ,ne zmrzne,dela foto vredi slike....fare je napisal/-a:Lenovo A1000, kupil par tednov nazaj v Big Bangu za 70€. Majhen in deluje odlično!
l.p.
Skratka za ta denar je top.
...Preizkusili smo še nov Microsoftov telefon Lumia 950, ob njem pa vmesnik Display Dock, ki omogoča, da telefon priključimo na monitor, s čimer se obnaša kot pravi računalnik. No, skoraj. Na vmesnik lahko priključimo tudi klasično tipkovnico in miš in s tem dobimo presenetljivo uporaben računalnik z Windows 10....
esem je napisal/-a:Iz čisto novega Monitorja...Preizkusili smo še nov Microsoftov telefon Lumia 950, ob njem pa vmesnik Display Dock, ki omogoča, da telefon priključimo na monitor, s čimer se obnaša kot pravi računalnik. No, skoraj. Na vmesnik lahko priključimo tudi klasično tipkovnico in miš in s tem dobimo presenetljivo uporaben računalnik z Windows 10....
Na tem linku lahko prelistaš revijo in (na večjem monitorju - morda s pomočjo očal) tudi prebereš članek - str 18-19.
lp
pavlovich je napisal/-a:Baterija zdrži 15ur od tega je 6ur on screen (to pomeni da je ekran užgan), kar je precej v primerjavi z ostalimi telefoni.
lisko je napisal/-a:Ma kdo izkušnje ( že) z Lumio 950 ( XL) ? Dela kot more? Kako deluje vmesnik za domači računalnik? Ga imajo sploh pri nas?
Do sedaj leto in pol na lumii 1520...ne menjam za nič oz. za nič kaj drugega kot WP.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov