drugmirko je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Hvala.
Lumia se mi je prikupila zaradi softwarea in bi jo še imel, če bi mi pri popravilu upoštevali garancijo. Naivno sem upal, da mi jo bojo, in to že zato, ker telefon ni ravno sinonim kakovosti. Kar verjetno vedo tudi na servisu. Če bi mi prišli nasproti, in mi telefon popravili, bi tako še kdaj izbral produkt od Microsofta, tako pa ga ne bom več. Zdaj bom uporabljal svoj stari Htc Desire 300, dokler ne najdem kaj novejšega, ...in boljšega (upam, da...).
meni tudi! zadeva je izjemno logčno posetapirana in laufa ko puter na hardveru, na katerem 4/5 androidov ne bi niti "prdnlo"... neke manije za mrljavžente debilnih vremensko-fotografsko-socialnoomrežno-kuharsko-fitness aplikacij nimam, pa še tisto kar koristnega mam (viber, skype, office, navigacija...) uporabljam vse manj. v bistvu mi še največ pomeni, da ga -če glih ne drajsam po netu ali pa po par ur ne nabijam butastih igric- par dni ne rabim polnit! imam pa 830-ko, še brez nadgradnje na W10... čudovit telefon! me je decembra nekej držalo, da bi ga zamenjal za 950-ko, pa me je minilo, ker sem s tem, ki ga mam, čist zadovoljen![]()
btw... a si polomljeno Lumio že zadegal v smeti? kolega ljubiteljsko šraufa... ga vprašam kolko bi blo, pa ti javim.
wildbliw je napisal/-a:Zanima me, če ima kdo izkušnje z 1+? Baje je serija 5 tako vrhunska, da prekosi prav vse druge znamke (Tudi Samsung S8 in IPhone). Kako pa v praksi? Kdaj bo na voljo pri nas?
alexwell je napisal/-a:še je kakšen nov telefon brez zareze ali pike na zaslonu, to mi je namreč ful moteče. Nekaj sem gledal xperio 1 III ampak mi je malo predraga.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov