Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Katero stranko bi volili, če bi bile volitve to nedeljo?

DeSUS
0
Brez glasov
LDS
2
2%
SD
7
7%
SDS
27
26%
SLS
4
4%
SNS
8
8%
Zares
2
2%
Zunajparlamentarno stranko
7
7%
Ne vem
5
5%
Ne bi volil
41
40%

Skupaj glasov : 103

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe apr 02, 2010 4:23 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:Men se zdi da ni več sposobnega politika... Pahor nima pojma, žal pa Janša še manj... Torej iz slabšega na slabše...

NE HVALA!!!

Babe in ritopiki v paniki vedno odpovejo. Ta vlada pa so same babe in ritopiki. Vedel sem, da bo porazno, ne pa, da bo tako porazno, da bodo čeznjo začela pljuvati še partijska gimnazijska glasila:

http://www.dnevnik.si/debate/komentarji/1042349545
http://24ur.com/novice/slovenija/s-kres ... -km-h.html

Sočustvujem z vsemi, ki ste volili to zalego, ker vem, da vam ni lahko.

podpis :!:

PS. kam je šla s šoferjem v nedeljo zjutraj :?: V Trst k maši :?: :lol:
....in 30km ne opazi v ogledalu provide..... :roll:

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Pe apr 02, 2010 5:30 pm

Prokarjon je napisal/-a:Men se zdi da ni več sposobnega politika... Pahor nima pojma, žal pa Janša še manj... Torej iz slabšega na slabše...

NE HVALA!!!

Babe in ritopiki v paniki vedno odpovejo. Ta vlada pa so same babe in ritopiki. Vedel sem, da bo porazno, ne pa, da bo tako porazno, da bodo čeznjo začela pljuvati še partijska gimnazijska glasila:

Po pravici povedano še vedno lažje kot je bilo takrat tistim ki ste volili Janšo

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe apr 02, 2010 5:42 pm

Prokarjon je napisal/-a:

NE HVALA!!!

Po pravici povedano še vedno lažje kot je bilo takrat tistim ki ste volili Janšo

He he, to zdaj tumba še tistih zadnjih par rdečkarjev, ker drugega enostavno ne morejo reči. Se ne da. Tvoja izjava ne bo držala, volilcem Janše je bilo zelo lahko, med 2004 in 2008 je bila razlika samo -1%.
Zadnjič spremenil Joie de vivre!, dne Pe apr 02, 2010 6:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe apr 02, 2010 6:19 pm

Hehe Vlačič pa rotacijsko in gre na odstavni pas vse prehitevat :lol:
Je pa kokoška izjavila, da niso imeli občutek za hitrost + to, da niso bili pripeti z varnostnim pasom.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Pe apr 02, 2010 6:45 pm

Joie, drugega kot rdečkarje omenit ne znaš... jaz bi se vprašal po zdravju.

Moja izjava pa je bila več kot očitno samo provokacija, ker se mi zdi skrajno banalno da se po enemu mesecu spomniš citirat mene, povrhu vsega pa je imelo s tvojo izjavo zelo malo povezave, če sploh kakšno.

Ampak zgleda da je treba nekoga citirat, da ne zgleda kot da si se oglasil ZGOLJ zato, da poveš kako je od ministrice voznik tiščal gas in potem takem je celotna vlada neustavna...

Brez zamere, a meni diši na tipični primer Janševe vojaške ideologije političnega bojevanja.
Zadnjič spremenil Prokarjon, dne Pe apr 02, 2010 6:51 pm, skupaj popravljeno 5 krat.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Pe apr 02, 2010 6:48 pm

Ja v Audijih A8 ipd. je težko opazit ali se pelješ 130 ali 170km/h.
Res mi ni jasno zakaj vsi potrebujejo take zverine. V Meganih, Golfih, ... bi se vozili.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe apr 02, 2010 6:51 pm

Je izjavila da ni vedela da gre avto tako hitro :lol: A števec je pa zaradi lepšega not? Po drugi strani se pa joka takrat ko je Maček poslal tri mlade klavir špilat. Hinavstvo brez primere. In zadnjič sem ravno v večernih urah poslušal neko oddajo, z njo kot gostjo. Samo neko bluzenje, brez cilja, brez repa in glave... :roll: Ne veš ali bi se smejal ali jokal ali iskal štrik.

Zame je ta vlada dokaz, da blondinke, manekeni in gledališki delavci niso za v politiko!

Za konec pa imam še eno glasbeno željo, ki jo posvečam našemu parlamentu: http://www.youtube.com/watch?v=p5zRbVoAMXI
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ Pe apr 02, 2010 7:07 pm

Čisto po pravic... to kar ste volili to imamo vsi. Toliko ste imeli za povedati proti Janši in tudi sedaj človek ne more verjeti, da se najdejo tako slabo informirani ljudje, ki bi vseeno volili trenutno oblast(Milo rečeno).

Mislim, da slovenija še nikoli ni bila v tako slabi organizaciji kot sedaj. Vsaka stvar je sramotna, da ne govorimo o utišanju oddaje SVET, ki ni bila politično opredeljena in so kaznovali....

Davki, prispevki in trošarine se že ob tako nenormalnih cenah še višajo....kje ste sedaj tisti, ki ste volili trenutno oblast ???

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Pe apr 02, 2010 7:32 pm

sebaveh je napisal/-a:Hinavstvo brez primere. In zadnjič sem ravno v večernih urah poslušal neko oddajo, z njo kot gostjo. Samo neko bluzenje, brez cilja, brez repa in glave... :roll: Ne veš ali bi se smejal ali jokal ali iskal štrik.

ma ona cilj; doljnosežen in že dosežen_zastopanje "izbrisanih" v tožbah proti nam in bolela nas glava nas in naše potomce zaradi zakona, ki so ga je sprejela ta banada pokvarenjakov, sprenevedancev, lopovov...........in tisti, ki so po Brežicah govorili 1991 "vratčemo se mi" se dejansko vračajo in v svojih bolanih glavah že štejejo bankovce.....(podobne zadeve tudi v Postojni, Vrhniki, Mariboru......)

Volitve so pa itak dobili "na prevaro" z zgodbo o Patrii, glavni akter Cvikl je pa že dobil nagrado.......in kr naenkrat je "J" nekdo iz Hrvaške_ malo smo se zmotili. Ma na kozlanje mi gre, ko jih vidim........in najnovejša cvetka: železnice pride "reševat" neki Nemec za 2 milj. eur......

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! So apr 03, 2010 7:42 pm

Prokarjon je napisal/-a:Joie, drugega kot rdečkarje omenit ne znaš... jaz bi se vprašal po zdravju.

Moja izjava pa je bila več kot očitno samo provokacija, ker se mi zdi skrajno banalno da se po enemu mesecu spomniš citirat mene, povrhu vsega pa je imelo s tvojo izjavo zelo malo povezave, če sploh kakšno.

Ampak zgleda da je treba nekoga citirat, da ne zgleda kot da si se oglasil ZGOLJ zato, da poveš kako je od ministrice voznik tiščal gas in potem takem je celotna vlada neustavna...

Brez zamere, a meni diši na tipični primer Janševe vojaške ideologije političnega bojevanja.

To se motiš. Za Janšo sem volil samo enkrat, 2008. Če bi obstajala alternativa na desni sredini, bi raje volil koga drugega. Ne vidim pa razloga, da bi volil levico. Nisem ga v preteklosti, še manj pa v sedanjosti.

Spomnim se tiste vroče jeseni 2008. Takole za šankom so bili nekateri zelo glasni, jaz sem raje srebal svoje pivo in začel debato o babah ali avtomobilih. Danes še vedno srebam pivo, tisti ta glasni pa so povsem izgubili glas ali pa jih sploh ni več na spregled.

sviz2000
Novinec

Kraj: nova gorica

Napisal/-a sviz2000 Ne apr 04, 2010 10:11 pm

ma dobro, a še niste pogruntali da janša ali pahor ali golobič ali nitinevemzavsekakosepišejo je popolnoma isto sranje?
rabimo popolnoma novo generacijo, nova imena, z temi itak ni več prihodnosti

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Po apr 05, 2010 10:04 am

sviz2000 je napisal/-a:ma dobro, a še niste pogruntali da janša ali pahor ali golobič ali nitinevemzavsekakosepišejo je popolnoma isto sranje?
rabimo popolnoma novo generacijo, nova imena, z temi itak ni več prihodnosti
:tomidelej:

Samo kaj je alternativa?... Šrot? Bavčar? Jelinčič? Jankovič? Lovše? Zidar?

Slovenija je že tako majhna, da se dejansko celotna politika in ekonomija vrtita zgolj okoli cca 50-100 ljudi... Torej smo ob takem političnem sistemu obsojeni na "eno in isto"!!!

Včasih so nas učili da je avtokratstvo slabo in nazadnjaško, pa bomo glih kar pogruntali da pa mogoče ima marsikatero prednost pred neumno ljudsko izvoljeno oblastjo, ki samo menja dlako, znotraj pa je ena in ista.

sviz2000
Novinec

Kraj: nova gorica

Napisal/-a sviz2000 Po apr 05, 2010 12:41 pm

prvi pogoj za mesto predsednika vlade bi mogu bit da ima vsaj 1 mio eur lastnega cvenka, NE PRIVATIZIRANEGA, NE NAKRADENEGA, ampak zasluženega.
Drugi pogoj, da ni indoktriniran, se pravi ne od komunističnih idej in še manj od cerkvenih
Od tle naprej pa ali je bel al je črn ali rumen, moški ali ženska, peder ali kurbir, je popolnoma nepomembno

Ok šalo na stran, najboljše bo, da uvozimo Angelo Merkel

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Po apr 05, 2010 6:36 pm

No ja... ta ameriški model da mora biti predsednik bogat se mi pa ravno ne zdi merilo.

Pošteno pa tako ne bo nikoli

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 So jun 12, 2010 9:02 am

http://24ur.com/bin/video.php?media_id= ... id=3318398

no comment..........oz. kako komentirate to izjavo "kekca" alias borata pahora :?:

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So jun 12, 2010 11:54 am

sašo5 je napisal/-a:http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60473791&section_id=1&article_id=3318398

no comment..........oz. kako komentirate to izjavo "kekca" alias borata pahora :?:

Brez zamere, a je glih en tak kekec kot tvoj Janša... noben ni boljši, če ne mi pa povej o čem se razlikujeta.

Je eden na vladi zagovarja nekaj drug v opoziciji kritizira, samo da se situacija obrne kar na enkrat drugi zagovarja in prvi kritizira... sramota... ta svet s tem načinom ne pelje nikamor

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So jun 12, 2010 12:19 pm

3000€ za predsednika vlade ni veliko. Morš vedet da je javna oseba in mora bit vedno urejen v piko. Torej da bi 2dni zapored mel isto obleko? Ni šans. Po vsakem nošenju čistilnica in likanje hlač na nov rob. Pa verjemte da nima samo ene obleke. Pač en primer

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 So jun 12, 2010 1:50 pm

Prokarjon je napisal/-a:Brez zamere, a je glih en tak kekec kot tvoj Janša... noben ni boljši, če ne mi pa povej o čem se razlikujeta.

Moj :?: :shock: sorry, ampak nimam nobene zveze ne z enimi ne drugimi, niti sem v kateri stranki, imam pa čvrsto glavo nad vratom in tudi "podstrešje" pošlitano tako, da vem kaj je prav in kaj ne in dokajšnja mera socialnega čuta je v meni, kakor tudi smisla za realnost še nisem in nemislim izgubit: presranca pa zavoham na daleč in to tale(ter še lep skupek njegovih) ziher je........

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So jun 12, 2010 1:53 pm

Hahahahaaa 3000 € in ne more preživet :bow
Ker so vrtijo tisti šovi Slovenija ima talent je prišla na dan ena izjava: Slovenija ima 500 000 talentov, ki delajo za 480€ in od tega imajo 350€ položnic.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Ne jun 13, 2010 10:00 am

No vidiš, "skupek njegovih"... zanimivo Janša in njegovi niso nikoli omenjeni med tvojimi posranci, kar je bil sicer smisel mojega napisanega.

Zato me še vedno zanima kje je tista drhal boljša od te in vice versa.

Najbolj zanimiva so današnja kreganja med ljudmi o političnih strankah... dejansko je to tekmovanje kdo je manj slab ne pa kdo je boljši. Saj naš je slab, samo vaš je pa še slabši :roll: Porazno. Torej se vidi da so ljudje indoktrinirani, da sprememb ne bo ne glede na vlado (dejansko imaš tako ali tako samo 2 opciji pa še te niso tako različni kot se delata) in se zato sprijaznijo s tem kar imajo
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov