myster je napisal/-a:tuk da povem glede servisa pri LG-ju oz. slovenskemu zastopniku.sm prav zadovoljen z njimi (so pri prodajalcu klicali in so povedali, da dobim novega).nobedn ni spraševal ali se umikal pogovoru zakaj je do tega prišlo. so rekl, da ni problema.
pri SE sm bil prav razočaran in mi je še danes žal, da nism klicu inšpektorje (vsaj osebno zadovoljstvo bi mel).zato pa SE never again
myster je napisal/-a:myster je napisal/-a:tuk da povem glede servisa pri LG-ju oz. slovenskemu zastopniku.sm prav zadovoljen z njimi (so pri prodajalcu klicali in so povedali, da dobim novega).nobedn ni spraševal ali se umikal pogovoru zakaj je do tega prišlo. so rekl, da ni problema.
pri SE sm bil prav razočaran in mi je še danes žal, da nism klicu inšpektorje (vsaj osebno zadovoljstvo bi mel).zato pa SE never again
no pa sem se spet opekel. še sedaj ne dobim novga (niti starga).zagotovljen pa mi je bil.inšpekcija tu ne more nič, ker po 45 dneh bi mogu dobit novga, kdaj pa ga dobim, pa noben ne more nič. zadeva se vleče 3 mesece.
se da kaj ukrepat?
sašo5 je napisal/-a:myster je napisal/-a:myster je napisal/-a:tuk da povem glede servisa pri LG-ju oz. slovenskemu zastopniku.sm prav zadovoljen z njimi (so pri prodajalcu klicali in so povedali, da dobim novega).nobedn ni spraševal ali se umikal pogovoru zakaj je do tega prišlo. so rekl, da ni problema.
no pa sem se spet opekel. še sedaj ne dobim novga (niti starga).zagotovljen pa mi je bil.inšpekcija tu ne more nič, ker po 45 dneh bi mogu dobit novga, kdaj pa ga dobim, pa noben ne more nič. zadeva se vleče 3 mesece.
se da kaj ukrepat?
SE nima več uvoznika/prodajalca/serviserja v Slo, ker "svema" ali kaj je že bilo ne obstaja več in nekako popravila preko Italije potekajo, tako da zna bit s SE veliko sranje, če se kaj pokvari.....
sašo5 je napisal/-a:myster je napisal/-a:myster je napisal/-a:tuk da povem glede servisa pri LG-ju oz. slovenskemu zastopniku.sm prav zadovoljen z njimi (so pri prodajalcu klicali in so povedali, da dobim novega).nobedn ni spraševal ali se umikal pogovoru zakaj je do tega prišlo. so rekl, da ni problema.
se da kaj ukrepat?
SE nima več uvoznika/prodajalca/serviserja v Slo, ker "svema" ali kaj je že bilo ne obstaja več in nekako popravila preko Italije potekajo, tako da zna bit s SE veliko sranje, če se kaj pokvari.....
meu enak problem kaj si dal zhrevo za nvi telefon=? se mi ne da pisat kake probleme sem imel.. aka pša ko sm novi fon dobo še tist ni delu. a ti tut z SE?myster je napisal/-a:myster je napisal/-a:tuk da povem glede servisa pri LG-ju oz. slovenskemu zastopniku.sm prav zadovoljen z njimi (so pri prodajalcu klicali in so povedali, da dobim novega).nobedn ni spraševal ali se umikal pogovoru zakaj je do tega prišlo. so rekl, da ni problema.
se da kaj ukrepat?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov