Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
BWarrior
Nov uporabnik

Kraj: Brežice

Napisal/-a BWarrior So apr 18, 2009 10:02 pm

sony ericsson w810i

Uporabniški avatar
Deeyan
Novinec

Kraj: Parižlje

Napisal/-a Deeyan Če apr 23, 2009 12:28 pm

Nokia N95 8GB :D
[url=http://www.mazdaklub.si/][img]http://shrani.si/f/1q/fd/1aEjuIui/mazda-klub-header1.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Če apr 23, 2009 1:10 pm

myster je napisal/-a:tuk da povem glede servisa pri LG-ju oz. slovenskemu zastopniku.sm prav zadovoljen z njimi (so pri prodajalcu klicali in so povedali, da dobim novega).nobedn ni spraševal ali se umikal pogovoru zakaj je do tega prišlo. so rekl, da ni problema.

pri SE sm bil prav razočaran in mi je še danes žal, da nism klicu inšpektorje (vsaj osebno zadovoljstvo bi mel).zato pa SE never again

no pa sem se spet opekel. še sedaj ne dobim novga (niti starga).zagotovljen pa mi je bil.inšpekcija tu ne more nič, ker po 45 dneh bi mogu dobit novga, kdaj pa ga dobim, pa noben ne more nič. zadeva se vleče 3 mesece.
se da kaj ukrepat?
Lep pozdrav :)

cardak
Novinec

Kraj: črnomelj

Napisal/-a cardak Če apr 23, 2009 9:34 pm

nokia 6210 navigator :? plasticen mobitel,ni vreden svojga denarja toda ker sem ga dobil bo ok.
srečno voznjo!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če apr 23, 2009 10:16 pm

myster je napisal/-a:
myster je napisal/-a:tuk da povem glede servisa pri LG-ju oz. slovenskemu zastopniku.sm prav zadovoljen z njimi (so pri prodajalcu klicali in so povedali, da dobim novega).nobedn ni spraševal ali se umikal pogovoru zakaj je do tega prišlo. so rekl, da ni problema.

pri SE sm bil prav razočaran in mi je še danes žal, da nism klicu inšpektorje (vsaj osebno zadovoljstvo bi mel).zato pa SE never again

no pa sem se spet opekel. še sedaj ne dobim novga (niti starga).zagotovljen pa mi je bil.inšpekcija tu ne more nič, ker po 45 dneh bi mogu dobit novga, kdaj pa ga dobim, pa noben ne more nič. zadeva se vleče 3 mesece.
se da kaj ukrepat?

SE nima več uvoznika/prodajalca/serviserja v Slo, ker "svema" ali kaj je že bilo ne obstaja več in nekako popravila preko Italije potekajo, tako da zna bit s SE veliko sranje, če se kaj pokvari.....

Klemenko83
Nov uporabnik

Napisal/-a Klemenko83 So apr 25, 2009 8:51 pm

N96 - super fon, sm zelo zadovoln... :D
Having a 12 second Honda car is just like coming out of the closet; You're going to surprise a bunch of people, but in the end you're still gay.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne apr 26, 2009 10:32 pm

5800 XM - odličen telefon

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Po apr 27, 2009 7:46 am

BlackBerry 8900 :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po apr 27, 2009 10:43 am

sašo5 je napisal/-a:
myster je napisal/-a:

se da kaj ukrepat?

SE nima več uvoznika/prodajalca/serviserja v Slo, ker "svema" ali kaj je že bilo ne obstaja več in nekako popravila preko Italije potekajo, tako da zna bit s SE veliko sranje, če se kaj pokvari.....

SE ima pooblaščen servis pri nas:

http://toptime.si/

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Če apr 30, 2009 11:06 am

sašo5 je napisal/-a:
myster je napisal/-a:

se da kaj ukrepat?

ehh...sploh nism gledu...gre za mobitel lg ku990 viewty.situacija je taka, da pooblaščen serviser je VAMA trade, pa ga še zdj niso poslali ne porihtali...
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če apr 30, 2009 11:40 am

str že skor 2 let ampak odličen...nokia E65! 8)

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec Pe maj 01, 2009 8:53 pm

Mah...ne me je...

Kupim Nokio E66, za dobrih 230€, kar ni malo denarja, ampak je res poln funkcij in vsega dreka ta telefon in mi je res pršu prov. Ampak kaj se zgodi? V petih dneh mi crkne par pixlov na ekrančku. Kličem okol, zvem da garancija za ekrančke je res stroga. Da ti ga zamenjajo morš imet več kot dva mrtva pixla na razdalji manj kot 5 mm. Vsseno se odpravim na nokiin servis, mi reče serviser, da mi ga bo zamenjal. Super. Čez en dan dobim SMS da so mi ekranček zamenjali. Pridem po telefon, ma nalepko čez ekranček, vredu super. Malo prahu gor ni pene. Grem lepo domov, odlimam, opazim da so mi pozabil vrnit tist pašček ki ga daš okoli zapestja. Ni tolk grozn, je bil res lesen, ampak je bil lep Nokin pašček. Požrem še to. Potem pa opazim prah. Pucam pucam pucam in vidm da je ta prah med ekrančkom in ohišjem...če nesem to nazaj, a mi bodo to spucal?
Zdaj že objavlam občasno

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Ne maj 03, 2009 1:47 am

Pa taka sreča...men sta pa 2 pixla crknila na LCDju pa mi niso hotl zamenjat...morjo bit vsaj 3 :evil:

Odnesi nazaj...probat ni greh ;)

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Pe maj 22, 2009 6:27 pm

myster je napisal/-a:

se da kaj ukrepat?
meu enak problem kaj si dal zhrevo za nvi telefon=? se mi ne da pisat kake probleme sem imel.. aka pša ko sm novi fon dobo še tist ni delu. a ti tut z SE?
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Pe maj 22, 2009 6:28 pm

aja pa SE naj bi že imel novega uvoznka in serviserja.. če pa je vmesnem času kaj crknilo pa so se stelefoni pošiljali v italijo
Slika
Slika
Slika
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So maj 23, 2009 11:03 pm

Nokia e 51...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne maj 24, 2009 9:37 am

ima kdo v rabi nokio 6220 classic?

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Ne jun 07, 2009 7:32 pm

Slika

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Ne jun 07, 2009 8:37 pm

Še vedno uporabljam NOKIO 3310.
Je bila ta tedn vse od žaganja, mavte pa še od blata po vrh pa še zmočena.
Sam me je nekaj začela zaj*bavat ekranu se zmeša kr ene kitajske krace.
Mi je pa pri temu telefonu najbolj ok tipke pa še dobr lovi.
Priponke
65611-Nokia_3310.jpg

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Ne jun 07, 2009 10:15 pm

kako ti služi ta nokia? vem da funkcij ma velik...a ma kšno napako? k jo mam namen kupt pa me zanima če je vredu...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov