xxl je napisal/-a:Evo podatek,današnje cene nafte so na ravni januarja leta 2009,ko je liter stal 90 centov,zdaj pa 1,22.Torej draga država,imate več kot dovolj rezerve za "bencinski cent". http://www.nafta.si/arhiv-cen/
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=14983
alien12 je napisal/-a:Ljubi bog, pa kaj toti delajo!? Ravno danes sem tankal v Avstriji dizel za 99 centov!! - pa poglej kakšen imajo standard, plače in nenazadnje kakšne so njihove ceste v primerjavi z našimi! Pa koliko jaz vem, nimajo nobenega bencinskega centa. Tu ob meji se že tak vsi vozimo prek v Avstrijo tankat, še celo moj foter, ki ne mara Avstrijcev, pa je rekel, da ne more več gledat, kak nas naša lastna država dobesedno lupi za vsako pi***, pol pa iz tega denarja nikoli nič ni. Kar naj uvedejo ta bencinski cent, potem se bo še onim iz osrednje Slovenije splačalo it čez mejo točit gorivo, potem si pa naj ta njihov bencinski cent skupaj s tankštelami v rit potisnejo ...
So bili časi, ko si moral čakat na bencinski, da so tujci pri nas natočili, zdaj pa denar v tujino nosimo ...
sašo5 je napisal/-a:najbolj blesava vlada od kar imamo So......(sem mislil, da tiste Pahorjeve s Kržaničem kot finančnim ministrom po blesavoči ne more več nobena prehitet, pa sem se motil....)Pa tistega Gašperšiča sem poslušal ko je klatil neumnosti v zvezi drugega tira v Kopru, ajoooooj....pa sicer na vse nam še dobro (ma kaj dobro_odlično gre)
emozul je napisal/-a:Joj, pa ne mi z Janšo, ki je rakrana Slovenije, sploh je pa tu govora o centu!
No, če po pravici povem sem jez glasoval za zadnjo opcijo, ker upam, da se bo denar uporabil namensko (pa nisem na drogah, ko to pošem).
Saj ne rečem, da je na drugi strani Janša z SDSom angelček ampak v času, ko je bil on predsednik vlade v prvem mandatu, se je prvič in zadnjič zgodilo, da smo ustvarili več kot zapravili. Ja bila so "zlata leta", ma ne mi rečt, da jo bilo takoj naslednji mesec, ko je Pahor nastopil tako hudo, da se je spet začelo noro zadolževanje.
nebivedu je napisal/-a:
Ne govori, če ne poznaš ozadja. V letih med 2004 in 2008, ko je SDS vodila državo, je NLB dala največ kreditov brez zavarovanja, več kot 60% vseh kreditov je bilo danih takrat. Tako da se za 60% dokapitalizacije NLB lahko zahvališ prav SDS-u. V ostalih bankah je pa stanje bilo enako.
Seveda je pa tudi to laž, da se nismo zadolževali. V tistih štirih letih smo se dodatno zadolžili za skoraj 20 milijard evrov.
nebivedu je napisal/-a:Saj ne rečem, da je na drugi strani Janša z SDSom angelček ampak v času, ko je bil on predsednik vlade v prvem mandatu, se je prvič in zadnjič zgodilo, da smo ustvarili več kot zapravili. Ja bila so "zlata leta", ma ne mi rečt, da jo bilo takoj naslednji mesec, ko je Pahor nastopil tako hudo, da se je spet začelo noro zadolževanje.
Ne govori, če ne poznaš ozadja. V letih med 2004 in 2008, ko je SDS vodila državo, je NLB dala največ kreditov brez zavarovanja, več kot 60% vseh kreditov je bilo danih takrat. Tako da se za 60% dokapitalizacije NLB lahko zahvališ prav SDS-u. V ostalih bankah je pa stanje bilo enako.
Seveda je pa tudi to laž, da se nismo zadolževali. V tistih štirih letih smo se dodatno zadolžili za skoraj 20 milijard evrov.
V glavnem vsi so isti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost