Pugi je napisal/-a:Swifteaider, sožalje... pismo no, zakaj?!?!? To je že prov bolno. Pismo, dej ji povej da je pa v razmerju treba tud mal zaupat matr... Če ti ne zaupa, pol bol, da nista skupej!

Joj pugi tebe je prou lepo videt k prideš lepo s tamalo na drag pa ti ne mori da sam pugeca pa drag še vidš... Da bi bla moja tok na avte al pa usaj ne proti...
Mah zaupat, na to temo sva mela že miljon debat, takšnih in drugačnih.
Recimo Siesta je 1km stran od mojga bloka, odprta je v glavnem 24h, pa še dobro kavo majo. Ampak jst hodm tja kelnarce gledat. Ba boli me falus za kelnarce, gledam da mi kdo nebi kej iz avta sunu, tko k zadnič kolegu, al pa gledam že karkoli druzga, zarad kelnarc že ne. Pol bi šou rajš en štuk višje u Tanga club.
Pa pridna je drgač (faks pa tud tko), sam učasih se ji pa kej ne da kar bi se ji skor mogl, kej kar je nujno, al pa nujno da ne pride do konflikta, pa ne sam z mano, tud s kom drugim.
Ej Nebivedu pazi ti na tamauga da ga nebo ženska čist čustveno zjebala k bo mela kake travme zdej k ne bo keša al pa karkoli, k bo vidla kaj je nardila, pa po možnosti njega krivila k bo pač najbolj pr roki...
EC, dej pošl kak PM, greva na pivo pa mal skritizirava ženske, mormo mal bl odločni postat. Matr sej lahk tud suljota povabva zravn, tle zravn žvimo pa se ne poznamo madona.