Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

-EC-
Stalni uporabnik

Kraj: 1231

Napisal/-a -EC- Sr maj 26, 2004 4:05 pm

Zok je napisal/-a:sicer se bote vrjetn smejal (zato to tud objavljam) - pr men je vse skup trajal le 5 mescev, in tud se nisma kej kregala, ampak mi enostavno ni blo vec - tukaj je nacin, na katerega sva sla z bivso punco narazen :vc :

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=4124&st=300

edited: RegY, prosim da prvega posta na 25. strani ne komentiras... :vc :P ;)

Tudi jaz ne bom nič komentiral, samo...

... še to Slika in to Slika je ostalo in nič Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Sr maj 26, 2004 4:06 pm

jest sm mel z bivso isti sranje. sam kreg pa zagovarjanje za vsak kofe, kaj sele ko sm kam su zarad avtov. nujn hotla zravn, po 5 min pa greva drgam. aa? z zdejsno nimam tezav, sam ma v seb nekaj juzne krvi in ce pri nama poc, .....aua.

lp, kr3mn1
...narodni heroj...

BigMAc(G&M)
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BigMAc(G&M) Sr maj 26, 2004 9:21 pm

bols da sta se prej ločla kot pa da bi se čez par let!!

govorim iz lastnih izkusenj (starsa ločena 1 let nazaj)
Če gledaš men pa mojga starejsga brata se njemu bol pozna. K je bolj navajn na tisto zivljenje. Več časa je poslusu kreganje,... to pusti vtis na človeku

drugač pa uživi pa skrb za tamalga :) :)
Slika
mitshubishi forum http://www.mcs.si/

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Sr maj 26, 2004 10:06 pm

Pugi je napisal/-a:Swifteaider, sožalje... pismo no, zakaj?!?!? To je že prov bolno. Pismo, dej ji povej da je pa v razmerju treba tud mal zaupat matr... Če ti ne zaupa, pol bol, da nista skupej! :roll:

Joj pugi tebe je prou lepo videt k prideš lepo s tamalo na drag pa ti ne mori da sam pugeca pa drag še vidš... Da bi bla moja tok na avte al pa usaj ne proti...

Mah zaupat, na to temo sva mela že miljon debat, takšnih in drugačnih.
Recimo Siesta je 1km stran od mojga bloka, odprta je v glavnem 24h, pa še dobro kavo majo. Ampak jst hodm tja kelnarce gledat. Ba boli me falus za kelnarce, gledam da mi kdo nebi kej iz avta sunu, tko k zadnič kolegu, al pa gledam že karkoli druzga, zarad kelnarc že ne. Pol bi šou rajš en štuk višje u Tanga club.

Pa pridna je drgač (faks pa tud tko), sam učasih se ji pa kej ne da kar bi se ji skor mogl, kej kar je nujno, al pa nujno da ne pride do konflikta, pa ne sam z mano, tud s kom drugim.

Ej Nebivedu pazi ti na tamauga da ga nebo ženska čist čustveno zjebala k bo mela kake travme zdej k ne bo keša al pa karkoli, k bo vidla kaj je nardila, pa po možnosti njega krivila k bo pač najbolj pr roki...

EC, dej pošl kak PM, greva na pivo pa mal skritizirava ženske, mormo mal bl odločni postat. Matr sej lahk tud suljota povabva zravn, tle zravn žvimo pa se ne poznamo madona.
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr maj 26, 2004 10:28 pm

swiftrider: Sej v siesti sploh nimajo dobrih kelnarc... vsaj po mojem okusu ne... :)

Upam, da ne bom naslednic dobil kej cudnega v kavi, k bom tam :lol:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr maj 26, 2004 10:28 pm

jah nevem brezveze komentirat! moja zaenkrat nima proti če grem na drag jah kokr ste sami vidl sm dostkrat z njo v družbi!!! jah zakaj jo zanima jah nevem pomoje honde že to mi neki v seb govori da so ji hondice všeč !!

kaj naj če mam ŠKODO ??? jah prodal je zihr nom prej se bom ubov z avtom k prodal!jah zdej bi lahk začel razpravljat o znamkah id ... ampak brezveze maš kar maš sam da si zadovoljen z tistim kar maš! eni še to nimajo :cry:

drugač pa vse štima! za nadaljnje pa umapm isto! :wink:

Lp _VeNoM_ 8)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če maj 27, 2004 2:40 am

-EC- je napisal/-a:
swiftrider je napisal/-a: skor usak dan se skregam s punco in čist blesav sm že od njenga sekiranja, nenazadne bere forum in mi mori če napišem komentar na kako bolj delikatno zadevo in tud za tole mi bo preveč utrujala, ne vem če se mi splača stisnt pošlji... :evil:

Zadnič sva se na enem parkplacu kregala 2ure, tko da je na konc pršu varnostnik uprašat če pokliče policijo.

Sam jst nekak ne zberem j**c da bi jo pustu (sm jo že usaj 20X, pa sva pol vedno spet skupi), mah mam jo preveč rad čeprov sm že čist čudn od najine zveze, use mi gre u ku.rac. Pa še poročen nism- ne vem kaj se sploh tok j***m!

Vse to bi lahko bile tudi moje besede, pa si me prehitu pa ti prej napisu. Točno isto se dogaja men. Nevem kaj bi sploh naredu :roll:
Ko se jaz kregam z njo se tudi po 2 uri kregam, na koncu sm pa čist zmeden, zamorjen,... in še dost kolegov sm zgubu zarad tega.

swiftrider morva it enkrat skupi na :pivo , pa še oba sva iz Črnuč.

nebivedu vse časti ti! Ko bova z swiftrider-jom frej bomo pa skup vn hodil :wink:

Pol gremo pa kdaj lahko na pijačo - jst delam u BTC-ju, pa se kej oglaste kle, sam prej na PM sporočte, da prihajate.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če maj 27, 2004 2:48 am

Omelo je napisal/-a:Ke je iz tako glupe familje al kaj?

Ne sej sm napisu, da sem zbral najlepšo u bližnji in daljni okolici, k so jo obletaval tipi z full dnara, z full stroji, jst sm jo pa dobu. In pol tut celih 9 let branil pred takimi, ki so hotli njeno pozornost.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če maj 27, 2004 2:57 am

swiftrider je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Swifteaider, sožalje... pismo no, zakaj?!?!? To je že prov bolno. Pismo, dej ji povej da je pa v razmerju treba tud mal zaupat matr... Če ti ne zaupa, pol bol, da nista skupej! :roll:

Joj pugi tebe je prou lepo videt k prideš lepo s tamalo na drag pa ti ne mori da sam pugeca pa drag še vidš... Da bi bla moja tok na avte al pa usaj ne proti...

Mah zaupat, na to temo sva mela že miljon debat, takšnih in drugačnih.
Recimo Siesta je 1km stran od mojga bloka, odprta je v glavnem 24h, pa še dobro kavo majo. Ampak jst hodm tja kelnarce gledat. Ba boli me falus za kelnarce, gledam da mi kdo nebi kej iz avta sunu, tko k zadnič kolegu, al pa gledam že karkoli druzga, zarad kelnarc že ne. Pol bi šou rajš en štuk višje u Tanga club.

Pa pridna je drgač (faks pa tud tko), sam učasih se ji pa kej ne da kar bi se ji skor mogl, kej kar je nujno, al pa nujno da ne pride do konflikta, pa ne sam z mano, tud s kom drugim.

Ej Nebivedu pazi ti na tamauga da ga nebo ženska čist čustveno zjebala k bo mela kake travme zdej k ne bo keša al pa karkoli, k bo vidla kaj je nardila, pa po možnosti njega krivila k bo pač najbolj pr roki...

EC, dej pošl kak PM, greva na pivo pa mal skritizirava ženske, mormo mal bl odločni postat. Matr sej lahk tud suljota povabva zravn, tle zravn žvimo pa se ne poznamo madona.

Jst sm enkrat se z njo mal spiču(kake 3 leta nazaj) in sem uletu u moste do ene kolegice jo pobral u avto pa pred citypark na ograjo od baumaxa sedet, pa se pogovarjat in en joint zvit pa pokadit pa pol lepo njo nazaj u moste, pa jst domov - še danes mi je, k sm pršu mal tamauga pogledat, naprej vrgla, da sem jo takrat prevaral. Če sm šu na drag, mi je začela težit, da se z norci družim, k sm pa enga na parkplacu odrinu z avtom, sm bil pa pohvaljen. Mučno je bilo, zdej bo pa boljš.

swiftrider maš na PM.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če maj 27, 2004 6:33 am

slabih zensk naj te brani bog, dobrih pa se brani sam!

drgac pa je en simple rule tle. f*** or be fucked.

srednje poti ni.(nekateri sicer trdijo drgac, sam ne vrjamm dokler ne vidm)

najvecji problem je to k smo pac nekateri od ns(saj jz sm bil) prevec ustrezljivi, in bi naredl vse in oh in sploh da bi zadovoljil njeno fineso. sam to je dead wrong. na ta nacin jo sam navadmo da more bit vse zmer tko kot ona rece ko ona rece. sam cez neki cajta ko baterije zacnejo pesat, to postane frustrirajoce, in pol je tocno tko kot se dogaja teb.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Če maj 27, 2004 11:02 am

swiftrider je napisal/-a:Joj pugi tebe je prou lepo videt k prideš lepo s tamalo na drag pa ti ne mori da sam pugeca pa drag še vidš... Da bi bla moja tok na avte al pa usaj ne proti...

ves kva se je pa men zgodil... ...js sm totalno vsekan na motocikle (to itak, bi vmru brez motorja!!), pa sm moji (bivsi) pupi tolk govoru o tem, o tehniki, dogodivscinah, novostih, tekmah, MotoGPju, da je zacela gledat MotoGP dirke, pa jih celo snemat!! :twisted: :twisted: :twisted: :vc full dobr se mi je zdel - da se moja pupa zanima za motosport!! :D

nebivedu je napisal/-a:Ne sej sm napisu, da sem zbral najlepšo u bližnji in daljni okolici, k so jo obletaval tipi z full dnara, z full stroji, jst sm jo pa dobu. In pol tut celih 9 let branil pred takimi, ki so hotli njeno pozornost.

u fak, v kaj se spuscam... :oops: :oops: :roll:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Če maj 27, 2004 11:47 am

nebivedu sožalje ampak dobro zdaj kot pa kasneje ko po še težje iti od otroka če ti lahko kako pomagam ti samo povej oziroma pokliči saj maš mojo cifro

glede tega ko ste pa pisali da vam težijo da ne smete na srečanje hodit
koga pa men se vtrga da mi to reče ok trenutno sem sama in se mi kar lepo godi ampak halooooo da bi mi rekel da ne smem it ga menda tudi prebutam :-P ok malo heca mora biti :-Psam resno ne vem kako dolgo bi jaz zdržala pri takem tipu oziroma se moramo vprašati kolk dolgo bi on zraven mene zdržu.

ja res si morem nekoga najdet
lp tigirca

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če maj 27, 2004 11:57 am

swiftrider je napisal/-a:Joj pugi tebe je prou lepo videt k prideš lepo s tamalo na drag pa ti ne mori da sam pugeca pa drag še vidš... Da bi bla moja tok na avte al pa usaj ne proti...

Stari, kar se pa tega tiče, mam pa js najbolšo pupiko na svetu :P Ona je bl v temu notr k js... Če bi nama dal iste avte, bi js nanjo stavu :D
Ma sej je drgač tud najbolša, ne sam tm... :wink:
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če maj 27, 2004 12:06 pm

Pugi je napisal/-a:

Stari, kar se pa tega tiče, mam pa js najbolšo pupiko na svetu :P Ona je bl v temu notr k js... Če bi nama dal iste avte, bi js nanjo stavu :D
Ma sej je drgač tud najbolša, ne sam tm... :wink:

hehehheh hmm brez komentara! :P :-P :P

Uporabniški avatar
denisB
Nov uporabnik

Kraj: radovljica

Napisal/-a denisB Če maj 27, 2004 12:45 pm

Voith je napisal/-a:slabih zensk naj te brani bog, dobrih pa se brani sam!

drgac pa je en simple rule tle. f*** or be fucked.

srednje poti ni.(nekateri sicer trdijo drgac, sam ne vrjamm dokler ne vidm)

najvecji problem je to k smo pac nekateri od ns(saj jz sm bil) prevec ustrezljivi, in bi naredl vse in oh in sploh da bi zadovoljil njeno fineso. sam to je dead wrong. na ta nacin jo sam navadmo da more bit vse zmer tko kot ona rece ko ona rece. sam cez neki cajta ko baterije zacnejo pesat, to postane frustrirajoce, in pol je tocno tko kot se dogaja teb.

Skregano z logiko,ampak hudičevo res!

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Če maj 27, 2004 1:36 pm

Pugi je napisal/-a:Stari, kar se pa tega tiče, mam pa js najbolšo pupiko na svetu :P Ona je bl v temu notr k js...

js sm vsak torek slisu stavek: "grema zvecer na srecanje motosvetovcev??" :D :D :D

glede takih stvari mi je kr mal zal da nisma vec skup... :?
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jun 03, 2004 2:20 am

Zok naj ti ne bo žal. Žensk je an svetu več kot moških, celo u sloveniji jih je kar nekaj procentov več, tko da se vedno najde kaka dobra ženska, ki ima tut u glavi pošlihtan. Jst sm bil mlad pa neumen, pa sm si našel žensko, ki je bila lepa na zunaj, navznoter pa je bla pokvarjena in lena, pa še pameti ni imela prov dosti, pa čeprav je fax zdelovala z desetkami - kaj ji bodo te desetke pomagale u realnem življenju, če ne zna živeti.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov