nebivedu je napisal/-a:maky je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Vse skup je bedarija. Jst hodm čez mejo tut s 100 tolarji u žepu, pa polnim tankom, pa mi še noben ni reku, da naj mu pokažem, kok mam dnara s sabo. To je bl za une k so po štirje mulci v avtu, pa jih mal prestrašjo.
hehe točno to čaka mene
kaj bom naredil v takem primeru sem pa tudi že napisal

Maki - oblečen(nikol brez majce v avtu), pa mirna muzika in lep pozdrav cariniku in ti bo še srečno vožnjo in lepe počitnice zaželel.
o pa jade....
jaz + punca...
radio ugasnjen
oblečen lepo v mikico (ni zastonj klima)
lep pozdrav
sledi:
carinik z čepico naglavi tko da je mel pol glave odkrite (če si predstavljate kako nosijo židi une čepice samo da je bila policajska kapica) in tako zdolgočasen pogleda da ni res... potem pa dialog:
C:čikavo je vozilo?
M:moje
C:stvarno?
M:ja!
C:Prometno in vozaćko dozvolo! (brez molim ali kaj podobnega)
M:samo trenutak... (tamala da prometno, medtem pa dam jaz lepo 5000 sit zlate rezerve iz vozniške vn) in mu jo podam
C:kloc kloc kloc kloc (neki po compu tipka)... gleda mene,papirje,mene,avto,tamalo,mene,avto,... umes pride še glavni carinik, gleda avto,gleda nalepke,hoče pogledat čez zadne šipe pa so malo zatemnjene... namigne temu rambotu ki me pregleduje da ne vidi notri...
C:malo spustite zadnu šipu!
M:kccccc gre lepo zadnja leva šipa dol...
carinik na kasi pogleda notri in gleda naprej... medtem hodi carinik no.2 okoli avta... carinik no.1 začne sprašvat naprej:
C:za koliko dana idete u hrvatsko?
M:za kake 6 ur na kopanje u umag
C:istina?
M:ja
C:imate sabo više od 2kg kafe?
M:???? kopat se greva ne pa kavo kuhat
C:(gives me the mean look) neka vam bude ovi put
nazaj grede me je pa carinik no.2 jebal zaradi plavih utripajočih pozicijskih...