Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jun 10, 2004 3:12 pm

maky je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Vse skup je bedarija. Jst hodm čez mejo tut s 100 tolarji u žepu, pa polnim tankom, pa mi še noben ni reku, da naj mu pokažem, kok mam dnara s sabo. To je bl za une k so po štirje mulci v avtu, pa jih mal prestrašjo.

hehe točno to čaka mene :wink:
kaj bom naredil v takem primeru sem pa tudi že napisal :wink:

Maki - oblečen(nikol brez majce v avtu), pa mirna muzika in lep pozdrav cariniku in ti bo še srečno vožnjo in lepe počitnice zaželel.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Če jun 10, 2004 3:33 pm

Fantje se neki,dejte si dobro prebrat zakon,koliko denarja moras imeti za dan bivanja na Hrvaskem.Res je 100 eurov ali kreditno kartico,to pomeni da ce imas slednjo gotovine ne potrebujes.Pise se, da stanja na kreditnih karticah ne bodo pregledovali.

Fak kr neki glumite.
Po vase bi mogla ena cist povprecna slovenska druzina to pomeni 4 clani,ce bi sli za 1 teden na Hrvasko sabo 2800 eurov-670000 sit.
Mojstri ste.

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Če jun 10, 2004 4:12 pm

nebivedu je napisal/-a:Maki - oblečen(nikol brez majce v avtu), pa mirna muzika in lep pozdrav cariniku in ti bo še srečno vožnjo in lepe počitnice zaželel.

Oblecenim, z mirno muziko in lepemu pozdravu je sledil osebni pregled... :wink:
Pac ja, mlad folk v avtu.

PA ne zdej to kot kreganje vzet, ker ni blo tko mislen. Jst v glavnem mam vec pozitivnih izkusenj s hrvati kot ne, in tudi na morje bom se dol hodil.
Kar pa se denarja tice, pa carinik tako ali tako ne ve koliko dni bos prezivel dol.
SlikaSlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jun 10, 2004 4:35 pm

nebivedu je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Vse skup je bedarija. Jst hodm čez mejo tut s 100 tolarji u žepu, pa polnim tankom, pa mi še noben ni reku, da naj mu pokažem, kok mam dnara s sabo. To je bl za une k so po štirje mulci v avtu, pa jih mal prestrašjo.

hehe točno to čaka mene :wink:
kaj bom naredil v takem primeru sem pa tudi že napisal :wink:

Maki - oblečen(nikol brez majce v avtu), pa mirna muzika in lep pozdrav cariniku in ti bo še srečno vožnjo in lepe počitnice zaželel.

o pa jade....
jaz + punca...
radio ugasnjen
oblečen lepo v mikico (ni zastonj klima)
lep pozdrav

sledi:
carinik z čepico naglavi tko da je mel pol glave odkrite (če si predstavljate kako nosijo židi une čepice samo da je bila policajska kapica) in tako zdolgočasen pogleda da ni res... potem pa dialog:
C:čikavo je vozilo?
M:moje
C:stvarno?
M:ja!
C:Prometno in vozaćko dozvolo! (brez molim ali kaj podobnega)
M:samo trenutak... (tamala da prometno, medtem pa dam jaz lepo 5000 sit zlate rezerve iz vozniške vn) in mu jo podam
C:kloc kloc kloc kloc (neki po compu tipka)... gleda mene,papirje,mene,avto,tamalo,mene,avto,... umes pride še glavni carinik, gleda avto,gleda nalepke,hoče pogledat čez zadne šipe pa so malo zatemnjene... namigne temu rambotu ki me pregleduje da ne vidi notri...
C:malo spustite zadnu šipu!
M:kccccc gre lepo zadnja leva šipa dol...
carinik na kasi pogleda notri in gleda naprej... medtem hodi carinik no.2 okoli avta... carinik no.1 začne sprašvat naprej:
C:za koliko dana idete u hrvatsko?
M:za kake 6 ur na kopanje u umag
C:istina?
M:ja
C:imate sabo više od 2kg kafe?
M:???? kopat se greva ne pa kavo kuhat
C:(gives me the mean look) neka vam bude ovi put

nazaj grede me je pa carinik no.2 jebal zaradi plavih utripajočih pozicijskih...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če jun 10, 2004 4:37 pm

Če je pa to bla neka huda izkušnja pol pa res ne vem no...
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B Če jun 10, 2004 4:49 pm

Ma ko jih j**e...
Na primer prideš dol noben nebo hotu govort s tabo po slovensko oni se pa tuki počutje kot da bi bli doma :x
SlikaSlika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če jun 10, 2004 5:26 pm

Fast-B je napisal/-a:Ma ko jih j**e...
Na primer prideš dol noben nebo hotu govort s tabo po slovensko oni se pa tuki počutje kot da bi bli doma :x

Stari a ti sploh veš kako smešno je ko hrvat(ne lokalni bosanc) govori slovensko. Ne znajo dat naglas pravilno, v in l ne berejo kot u... Jst se poserjem k kolegom prešaltam na slo1 in jih nateram da berejo podnatpise; vsi crkujemo od smeha, kr zveni ko neka češčina. Pa recimo beseda "zahod" v slovenščini pomeni smer, v hrvaščini pa je "zahod" sekret. In še marsikaj se tako dvosmiselnega najde. Al pa k se zajebavajo rečejo "ščegetafček" - dej preber zdej to besedo tko kot je napisana pa povej če ni za crknt od smeha no :P
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Če jun 10, 2004 6:40 pm

Moja lanskoletna izkusnja:

Pripeljem na hrvasko mejo, jaz + 3 bejbe - one tri rahlo pijane (ceprou sm jim reku nema brizerjev pred mejo :D ). Pa pride en na pogled zaj**** carinik pa najprej dokumenti, kam gremo, blablabla...
Ajde gremo odpret prtlaznik. Notr 4 potovalke, plato merkatorjevga jabolcnega soka in plato unijona.
Carinik: Sta je ovo (pokaze na sok)
Jaz: To je sok
Carinik: A ovo nije sok (pokaze na pivo)
Jaz: Ne, to je pa pivo
Carinik: Za cure, a? Sretan put.

Pa smo sli...
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če jun 10, 2004 9:14 pm

a je kdo za to da postavimo vzolž naše južne meje kopijo kitajskega zidu?!!!! :twisted: :twisted:

PS: gor bi lahk postavl zvočnike pa nonstop rolali komad: Melendiz-Fuck you all
pa vsako soboto ob dvanajstih, bi se lahk kdo dru po zvočnikih: ko vas je_be!! alpa kej podobnga..... :wink: :wink:

no sj to sm se sam hecu .. hrvati u know we love you!! (NOT!)
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jun 10, 2004 9:15 pm

hehe bolj mi gre en drug komad od magnifica po glavi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ampak samo refren... :lol: :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če jun 10, 2004 9:29 pm

aja pa še to sj obstajajo tud uredu hrvati(npr. Severina :wink: ), cariniki, policaji, konobari....sam izjeme pol potrdijo pravilo.... sej veste.... :wink: :twisted:
Slika

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če jun 10, 2004 11:16 pm

Ustaše bo treba potamanit. :evil:

Slika

nebivedu je napisal/-a:Bil sem tam in pil sem s hrvati skupaj, ko sta uletela slovenska jebača na motorjih in začela šlatat pa pecat žensko od enega od teh hrvatov. Tip jima je lepo razložu, da nej se umirita, pa ker se nista, je pa padal po njima in po motorjih - pol je blo pa u novicah "HRVATJE U ISTRI UNIČUJEJO SLOVENSKE MOTORJE". tipa sta si bila čist sama kriva.

Ustaši očitno ne dojamejo, da so nižja rasa in da se majo lepo za pobrat stran in bit tiho kot miške, ko pride civiliziran narod. Sploh se pa ne čudim, da v takih primerih odreagirajo skrajno po barbarsko, saj imajo navsezadnje to v krvi.

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Pe jun 11, 2004 6:27 am

Misak je napisal/-a:Zdej si pa vzem v roke casopis dnevnik z dne 24-28.5 pa vsazga posebi prelisti pa bos vidu, da ti to prav lepo pise in sicer na zadnji strani. Moja izjava je preverjena. In pa ja, ima vso pravico da ti zatezi oz. te celo obrne nazaj. In ce je to kksn tak, k razmisla tko k mulo s tistim postom, mu nc ne mors kukr d se obrnes nazaj. Za sabo ima pac tak zakon.

Se kej, al sm zdj ze cepec deluxe? Beesgetz :wink:

Tweety je napisal/-a:V čem je sploh problem. Prej so zahtevali 180€ / dan / osebo, zdaj pa ko so to vsoto znižali na 100€ / dan / osebo, se pravi, da so šli na bolje, pa se vsi razburjate.

Ne zagovarjam Hrvaške, vendar se mi zdi čudno, da ste za tole izvedeli šele sedaj, ko so o tem poročali po TV. A potujete po tej krogli brez, da bi se vsaj malce pozanimali, kaj kakšna država zahteva od vas.

Razburjate se v tri krasne, saj imajo skoraj vse države na tem svetu podobne zahteve. Lahko bi rekli, da je imela Hrvaška pred to uredbo še slabše pogoje kot sedaj. Torej dejansko kritizirate izboljšavo in ne poslabšanje.

Torej včeri sem se pozanimu zakaj dejansko pri tem zakonu gre.

Gre za enostavno dejstvo, da lahko država zavrne vstop vsakemu, za katerega misli da bo državi v strošek. (predvsem so oni ta zakon sprejeli zaradi BiH državljanov, ki so hodili na enodnevne izlete z BUSom v Split in okolico, brez da bi tam pustili eno kuno. Zaradi tega so državi predstavljali velik strošek.

Se pravi, da zakon obstaja, vendar se ne uporablja. Mejo prečkam skoraj vsak teden in me še nikoli ni nihče niti vprašal po denarju, ne pa da bi me obrnu.

Naj omenim, da je za vstop v EU ta številka veliko večja.

Res je pa tudi to, da smo postali država POP TVja (jebenti Ameriko), ki pa napihuje nepomembne novice do skrajnosti samo zato, ker nimajo kaj bolj pametnega za poročat.

Men je dejansko vseeno če greste na morje v HR ali na Tahiti, ni mi pa vseeno ko se začnejo debate na ravni Slovenskih Novic. (ubogi kuža na prvi strani in dve strani zaradi umora v Ameriki)

P.S. Danes grem na morje v HR (Baška), pa bom poročal, če me bojo obrnli. Pa lep vikend želim.

Brez zamer.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jun 11, 2004 12:51 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Ustaše bo treba potamanit. :evil:

Slika

nebivedu je napisal/-a:Bil sem tam in pil sem s hrvati skupaj, ko sta uletela slovenska jebača na motorjih in začela šlatat pa pecat žensko od enega od teh hrvatov. Tip jima je lepo razložu, da nej se umirita, pa ker se nista, je pa padal po njima in po motorjih - pol je blo pa u novicah "HRVATJE U ISTRI UNIČUJEJO SLOVENSKE MOTORJE". tipa sta si bila čist sama kriva.

Ustaši očitno ne dojamejo, da so nižja rasa in da se majo lepo za pobrat stran in bit tiho kot miške, ko pride civiliziran narod. Sploh se pa ne čudim, da v takih primerih odreagirajo skrajno po barbarsko, saj imajo navsezadnje to v krvi.

POTAMANIL BI JST TAKE KT SI TI, PRED STENO PA ŠUS U GLAVO, ŠE PREJ BI VAS DAL PA ENE 10 PEDROM V OBDELAVO.
Za takele stvari bi lahko dobil ban, ker je tole nacionalistično provociranje in takih na forumu ne rabmo. Če nimaš kej pametnega za povedat, bod raj tiho, ker ne rabmo kreganja še zarad tega - že tko je preveč kreganja za vse ostalo, najmanj kar je je treba pa še nacionalizem vmes rint.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe jun 11, 2004 1:13 pm

Trobec pa ti si res en k****n; kako da nisi dobil ban do sedaj? Itak samo govoriš bedarije po forumu niti ene same uporabne stvari nisi napisal. Kaj administratorji spijo po cele dneve al kaj?

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Pe jun 11, 2004 1:51 pm

To je pač moje mnenje. Če pa vama ni všeč, ga lahko mirno preskočita. Sploh pa s takimi narodnimi izdajalci nimam kaj dosti za razpravljat.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe jun 11, 2004 2:32 pm

Tvoje mnenje je ultra-primitivno in neustrezno današnjim časom - toliko o neki "civiliziranosti". Glede patriotizma pa močno dvomim da ga imaš kaj v brozgi ki ti teče po žilah.

RegY, Pugi - lock?
Zadnjič spremenil INFINITI, dne Pe jun 11, 2004 2:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Pe jun 11, 2004 2:34 pm

Tudi jaz te imam zelo rad.

Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jun 11, 2004 4:11 pm

MetodTrobec je napisal/-a:To je pač moje mnenje. Če pa vama ni všeč, ga lahko mirno preskočita. Sploh pa s takimi narodnimi izdajalci nimam kaj dosti za razpravljat.

Ja samo tega tvojega mnenja ti ni treba tukaj gor razlagat, ker ni v merilih za na ta forum. Kar se tiče nacionalističnih teženj, SO na tem forumu v taki prostaški obliki, kot jo imaš ti PREPOVEDANE!!!

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Pe jun 11, 2004 4:15 pm

Tebe pa nimam preveč rad.

Slika

:evil:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov