Slide je napisal/-a:Aja, pa še neki, že pr THC-ju si pametoval
In pametoval je dobro, napisal je tako kot je in NI ovinkaril. Kapo dol.
Loopz je napisal/-a:tko kot na partyih ni blo 15-letnih mulcov, ki zbašejo vase enormne količine knofov...
Tocno tako
Da se sam podam nekaj besed in odgovor vsem tistim ki bi butal ob kamenje, bi jih butal s stangami ali bi jih pa kar povozili. Lisko to verjetno ni bil njen namen.

Zakaj je v umrla ne vem in preprican sem da ni sla na party z namenom da bi umrla. Kot da bi rekli preklet moron hudicev kaj nori po cesti in se je ubil ( umoril samega sebe ). Raje bi meni povedal pa bi ga na polno nabil, da bi lahko spet cakal skoraj 5 mesecev odbijac. Ta trenutek res komaj cakam

. Meni ste to napisali res cudno. Zakaj vzeti to svinjarijo. Verjetno zaradi tega, da je filing vecji. Kot vsi vi, ki bi butal, mlatil s stangami in povozil z avtomobilom, ko greste na nekaj pijack in se vam zdi zadeva dosti lazja da pristopite do punce ( ne me sedaj napadat tisti ki ob pristopu do punce ne rabite alkohola ) To so zgolj primerjave na vase pisanje. Sam kot obiskovalec partyjev, grem tja kjer vem da se bom imel cool.Vseskupaj je zadnje 2 leti v zatonu, odkar sem se prijavil na ta forum. Nisem sel na vsak crap pa se basal s to svinjarijo. Mogoce je pa to vzrok. Ob teh X-ih je verjetno vsaka muzika dobra, pades notri, vse je roznato, vsi te imajo radi. Skratka vse je popolno. Ko enkrat vidis in to dozivis te verjetno zasvoji. Kdo pa nima rad popolnosti. Sam na sreco nimam teh problemov. Namrec skrbi me naslednje: ze tako se mi sfuka tam na plesiscu kaj bi sele bilo da bi kaj vzel. Urgenca mi ne uide, ker bi se mi verjetno utrgal od vse srece in prekleto dobre muze. Se vem kaj se zgodi v moji sobi, ko si naberem hit komade za moj okus in si jih spravim v mix za v avto. NORISNICA !! Dobro mi je ostal v spominu obisk PVD-ja ko smo bili 4 kolegi ( verjamete al ne ) popolnoma cisti ( kot da kdaj nismo bili ) in verjetno pol metra od tal. Takrat me je tudi prislo vprasat verjetno ene 5-10 folka ce imam kaksnega za "copnit"

Seveda sem vsakega razocaral, verjetno so pa vsi mislili da jih imam 6 v riti. En italijan je spraseval po bonbonu. Kako mi je bilo zal da res nisem imel kaksnega bonboncka in mu ga dal

.
Res ste malo cudno napisal, ampak ok. Vsake oci imajo svojega malarja. Nekako enaka tema kot nekdo ko je vozil pod vplivom alkota in napihal 0.67 in je glavni kriminlac ne tem forumu. In tisti, ko so najbolj glasni, kako lahko napiha toliko in za volanom, verjetno se izpita nimajo. ( upam da bo debata ostala na nivoju )
Loopez-u pa dam cisto prav, ker je napisal tako kot je. Ze pri tisti temi ko je "pametoval" o travi je pisal zelo dobro. Vsaj za moje misljenje. In spet so bili glasni, vemo kateri :P
P.S da se ne bo komu sedaj caps lock zataknil.
Maja R.I.P.