Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

ND4SPD
Nov uporabnik

Napisal/-a ND4SPD Če jun 17, 2004 10:49 am

Loopz je napisal/-a:
red_mamba je napisal/-a:Pr amfetaminih je jeba to, da začnejo delat šele čez približno pol ure. In pol folk med temi pol urami golta tabletke ker jim kao "ne prime". Pol te pa pokople k udari k strela. Sam k to folk ne ve, v šolah bi mogli to prej naučit. Se vsaj nebi take stvari dogajale.

brez zamere vsem...nimam namena nikogar disat...ampak zgornji post in še nekaj podobnih jasno kaže, da več ali manj nimate pojma o čem pišete...nič nimam proti temu, da izrazite svoje mnenje...vendar ne sodite o stvareh o katerih ne veste nič...ker bo sicer nekdo oslepel od silne svetlobe vaših svetniških sijev :roll: ...

še enkrat brez zamere...to je moj zadnji post v tem topicu...

Hvala bogu k drgač bi te najbrž linčal tle... :D :lol:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 17, 2004 11:07 am

Loopz je napisal/-a:
red_mamba je napisal/-a:Pr amfetaminih je jeba to, da začnejo delat šele čez približno pol ure. In pol folk med temi pol urami golta tabletke ker jim kao "ne prime". Pol te pa pokople k udari k strela. Sam k to folk ne ve, v šolah bi mogli to prej naučit. Se vsaj nebi take stvari dogajale.

brez zamere vsem...nimam namena nikogar disat...ampak zgornji post in še nekaj podobnih jasno kaže, da več ali manj nimate pojma o čem pišete...nič nimam proti temu, da izrazite svoje mnenje...vendar ne sodite o stvareh o katerih ne veste nič...ker bo sicer nekdo oslepel od silne svetlobe vaših svetniških sijev :roll: ...

še enkrat brez zamere...to je moj zadnji post v tem topicu...

Če hočiš povedat, da red_mamba nima pojma, pol naj rečem da tuk hudo tud ni falil, sicer ne vem a ma pojma al ne, je pa res da ni bil glih "strokovn", je res bolj laično povedu, glede na to da študiram take stvari, jih kukr tok poznam no... Delovanje je pa itak lahko zlo različno pr amfetaminih oziroma derivatih, kar ekstaziji so, od halucinacij, pa do poživitve, za kar se v večini rabi, lahko pa tud oboje. Kokr sm že napisu, problem je v tem da nikol ne veš kaj vzameš tle...ker so xi tuk se spreminjal čez cajt, pa tuk vrst je že, da je to en velk ku*ac od kemije že...še večji k je bil na začetku...:wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

-EC-
Stalni uporabnik

Kraj: 1231

Napisal/-a -EC- Če jun 17, 2004 11:21 am

Res kaj vm je treba tega?

Rajš se ga pejte nasekat, pa tut navte zase vedl, mn šans je da umrete, pa še cenej bo :twisted:

Drugač pa R.I.P. Maja! Slika

Lp!

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če jun 17, 2004 11:26 am

ok nisem se mogu zadržat :lol: ...če si tako naštudiran o zadevah Slide, potem bi loh vedu da so amfetamini in MDMA, ki je bistvena sestavina x-a, dve totalno različni zadevi po kemijski sestavi, času učinka in delovanju na organizem...sori ampak...brca v temo...se pa strinjava v nečem...danes je že tako, da nikol ne veš, kaj boš dal vase, včasih pa ni bilo tako...tko kot na partyih ni blo 15-letnih mulcov, ki zbašejo vase enormne količine knofov...dobr poglejte folk...morda je kateri od teh vaš mali brat al pa sestra, pa tega sploh ne dojamete...časi se res spreminjajo...

...kar pa se tiče vašega poznavanja drog in njih učinkov (poleg tega da so slabe, m'key :-P ) , se povprečen poznavalec lahko samo nasmiha ob branju vaših postov...zato pa vam pravim, da ne presojajte stvari o katerih se vam ne sanja...
...in za konec še bombonček...maja ni umrla ne zaradi "amfetaminov", ne zaradi "MDMA-a"...uganite katero substanco je uradna obdukcija pokazala kot vzrok smrti...kdor pravilno odgovori dobi za nagrado brezplačno poliranje svetniškega sija...

...no zdej bo pa res dost...itak ni fore...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 17, 2004 11:36 am

Kaj je point, da ce toliko ves, da nam nic ne poves poj? Js priznam, da nimam pojma od teh stvari, se pravi ne vec kot povprecen clovek. Me ne zanima, ampak ce ves te stvari jih pa razlozi, ne pa da sam kritiziras druge.
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 17, 2004 11:53 am

Loopz je napisal/-a:ok nisem se mogu zadržat :lol: ...če si tako naštudiran o zadevah Slide, potem bi loh vedu da so amfetamini in MDMA, ki je bistvena sestavina x-a, dve totalno različni zadevi po kemijski sestavi, času učinka in delovanju na organizem...sori ampak...brca v temo...se pa strinjava v nečem...danes je že tako, da nikol ne veš, kaj boš dal vase, včasih pa ni bilo tako...tko kot na partyih ni blo 15-letnih mulcov, ki zbašejo vase enormne količine knofov...dobr poglejte folk...morda je kateri od teh vaš mali brat al pa sestra, pa tega sploh ne dojamete...časi se res spreminjajo...

...kar pa se tiče vašega poznavanja drog in njih učinkov (poleg tega da so slabe, m'key :-P ) , se povprečen poznavalec lahko samo nasmiha ob branju vaših postov...zato pa vam pravim, da ne presojajte stvari o katerih se vam ne sanja...
...in za konec še bombonček...maja ni umrla ne zaradi "amfetaminov", ne zaradi "MDMA-a"...uganite katero substanco je uradna obdukcija pokazala kot vzrok smrti...kdor pravilno odgovori dobi za nagrado brezplačno poliranje svetniškega sija...

...no zdej bo pa res dost...itak ni fore...

MDMA je derivat amfetamina....dobr preber tole, kaj pomeni MDMA...metilendioksimetamfetamin...upam da se nism zmotu pri prepisovanju, ker napamet se pa res ne učim kem.formul...še---kemiki so ugotovili, da je moč iz 1g amfetamina pridobiti 10g nove droge....Nova droga ima v svojo kemijsko strukturo vgrajeno predhodno sestavino AMFETAMIN ter dele drugih kemikalij, ki so bile uporabljene v sintezi....Sintetizirali so MDMA...pa še to....nekateri izmed derivatov amfetamina, ki jih uvrščamo v skupino ekstazi, delujejo halucinogeno, drugi pa stimulativno, ali pa sta v eno drogi prisotna oba učinka hkrati...Tolk o popolni različnosti amfetamina in MDMA...najprej se nauč kaj sploh MDMA je...

To je s knjige, glih zato, da ne boš tle čez moj znanje šimfu ker sem tud jz zmotljiv, če hočeš lhk pa zdej dvomš o znanju avtorja knjige Kriminalistika, oziroma avtorju tega dela, ker je avtorjev več...pa če si tak car, da lahko ovržeš mnenje/znanje nekoga ki ma doktorat s tega področja(avtor, ne jaz), pol si pa res poznavalec, bi vedu da obstaja še mnogo derivatov npr. MDEA, MBDB...nism pa kemik, tko da ne boš zdej začel lapat o kemijskih elementih prosm...

Aja, pa še neki, že pr THC-ju si pametoval, naj ne sodijo tisti ki niso nikol probal...to da probaš še ne pomen da veš vse o tem, prav tako lahko pa o stvari marsikaj veš, čeprov jo nikol ne probaš

pa lep pozdrav...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX Če jun 17, 2004 12:23 pm

Loopz je napisal/-a:...kdor pravilno odgovori dobi za nagrado brezplačno poliranje svetniškega sija...

Kolk maš pa kaj tarifo. Moj se več ne sveti :(

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če jun 17, 2004 2:06 pm

Slide je napisal/-a:[...to da probaš še ne pomen da veš vse o tem, prav tako lahko pa o stvari marsikaj veš, čeprov jo nikol ne probaš

pa lep pozdrav...

to ti dam prov...in se opravičujem za oster ton, ni bilo mišljeno tako kot je izpadl...
...suma sumarum sem pa hotel povedati le to, da je dojemanje stvari, kot je droga, skrajno subjektivno in da gre za kompleksen pojem, ki se ga ne da uokviriti in ovrednotiti v par stavkih...ljudje smo si zelo različni in vsak ubira svojo pot...vsak ima svoje razloge in na koncu sam nosi posledice svojih dejanj...presojati pa je vedno zelo nehvaležen posel...

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če jun 17, 2004 2:16 pm

Zdaj pa vsak po en kamen v obcestni jarek (ca 0,5 kg) pa but po glavi. Vam rečem, da vam več ne bo do zabave, na drogo pa sploh več ne boste mislili :lol: :lol:

Eko droga - ziher ne postaneš odvisen :lol:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Če jun 17, 2004 5:19 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:katja z Bleda :?: Mogoče poznam.

Bed je tole ja, raj z BMWjm v avtobus

ja pizdarija so tele droge... hitr je preveč... :P
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če jun 17, 2004 5:29 pm

Slide je napisal/-a:Aja, pa še neki, že pr THC-ju si pametoval

In pametoval je dobro, napisal je tako kot je in NI ovinkaril. Kapo dol.

Loopz je napisal/-a:tko kot na partyih ni blo 15-letnih mulcov, ki zbašejo vase enormne količine knofov...

Tocno tako :wink:

Da se sam podam nekaj besed in odgovor vsem tistim ki bi butal ob kamenje, bi jih butal s stangami ali bi jih pa kar povozili. Lisko to verjetno ni bil njen namen. :roll: Zakaj je v umrla ne vem in preprican sem da ni sla na party z namenom da bi umrla. Kot da bi rekli preklet moron hudicev kaj nori po cesti in se je ubil ( umoril samega sebe ). Raje bi meni povedal pa bi ga na polno nabil, da bi lahko spet cakal skoraj 5 mesecev odbijac. Ta trenutek res komaj cakam :? . Meni ste to napisali res cudno. Zakaj vzeti to svinjarijo. Verjetno zaradi tega, da je filing vecji. Kot vsi vi, ki bi butal, mlatil s stangami in povozil z avtomobilom, ko greste na nekaj pijack in se vam zdi zadeva dosti lazja da pristopite do punce ( ne me sedaj napadat tisti ki ob pristopu do punce ne rabite alkohola ) To so zgolj primerjave na vase pisanje. Sam kot obiskovalec partyjev, grem tja kjer vem da se bom imel cool.Vseskupaj je zadnje 2 leti v zatonu, odkar sem se prijavil na ta forum. Nisem sel na vsak crap pa se basal s to svinjarijo. Mogoce je pa to vzrok. Ob teh X-ih je verjetno vsaka muzika dobra, pades notri, vse je roznato, vsi te imajo radi. Skratka vse je popolno. Ko enkrat vidis in to dozivis te verjetno zasvoji. Kdo pa nima rad popolnosti. Sam na sreco nimam teh problemov. Namrec skrbi me naslednje: ze tako se mi sfuka tam na plesiscu kaj bi sele bilo da bi kaj vzel. Urgenca mi ne uide, ker bi se mi verjetno utrgal od vse srece in prekleto dobre muze. Se vem kaj se zgodi v moji sobi, ko si naberem hit komade za moj okus in si jih spravim v mix za v avto. NORISNICA !! Dobro mi je ostal v spominu obisk PVD-ja ko smo bili 4 kolegi ( verjamete al ne ) popolnoma cisti ( kot da kdaj nismo bili ) in verjetno pol metra od tal. Takrat me je tudi prislo vprasat verjetno ene 5-10 folka ce imam kaksnega za "copnit" :mrgreen: Seveda sem vsakega razocaral, verjetno so pa vsi mislili da jih imam 6 v riti. En italijan je spraseval po bonbonu. Kako mi je bilo zal da res nisem imel kaksnega bonboncka in mu ga dal :har.

Res ste malo cudno napisal, ampak ok. Vsake oci imajo svojega malarja. Nekako enaka tema kot nekdo ko je vozil pod vplivom alkota in napihal 0.67 in je glavni kriminlac ne tem forumu. In tisti, ko so najbolj glasni, kako lahko napiha toliko in za volanom, verjetno se izpita nimajo. ( upam da bo debata ostala na nivoju )

Loopez-u pa dam cisto prav, ker je napisal tako kot je. Ze pri tisti temi ko je "pametoval" o travi je pisal zelo dobro. Vsaj za moje misljenje. In spet so bili glasni, vemo kateri :P 8)

P.S da se ne bo komu sedaj caps lock zataknil. :mrgreen:

Slika

Maja R.I.P.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 17, 2004 8:18 pm

X-hair, lej, jz sm biu korekten, napisu sm mislm da dost strokovno o tem kar me je glede amfetamina in MDMA motlo...predvsem pa nism prirejal izjav kot si jih ti, preber si vse, potem pa uporab celotno izjavo, kaj sm napisu da je pametoval...to da tisti k ne probajo ne vejo nič...vsak je enkrat začetnik...vsak kirurg se uči iz knjig, ne pa da šraufa žive ljudi za probo...tko da to je biu moj point izjave o pametovanju...drugi argumenti so bili lahko dobro utemeljeni, tist kar sm pa jaz napisu da je pametovanje, je bla pa zgolj izjava da more človk probat da ve zakaj se gre...OK?

Drugač pa loopz, sej ni bil tuk oster ton :wink: , sm se pa potrudu pa ti dost strokovno odgovoru, upam da se strinjaš in hvala tud teb za korekten odgovor...

X-hair, ti pa al preber vse, al pa vsaj ne prirejaj mojih izjav...citiraj VSE kr je pomembno, da ma moj stavk prvotni pomen, al pa nč, če tega ne zmoreš... mislm pa da sm jz tud napisu tko ko je... :roll:

LP

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če jun 17, 2004 9:08 pm

Hja...se lahko popravim pa ni panike. To pametovanje, imam obcutek, da sem jaz narobe razumel. Ker takrat je nekaj osebkov res napisalo nekaj bedarij. Ampak OK, to je bilo ze kar nekaj casa nazaj. Tako kot sem napisal s tistim alkoholom 0.67. Potem pa navali narode na njega pa ga cisto skurcat. Ce se pa ne razumeva pa tudi OK :P :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe jun 18, 2004 1:23 am

Ni vam več pomoči :P
X-hair.... tist o popolnosti pa.... JE NI in vsak ki se to zaveda ne bo težil k popolnosti ampak bo iz vsakega najmanšega dobrega, skušal potegnit najbolše.
Sam ne pijem po diskačih tarad tega da bi se da bi potem lažje šel do kake pičke..... če že pijem pijem zarad kakega vzroka (roj.dan al pa zaključek šole)
Zakaj pijem? zato ker vem da je dost manj nevarno od droge ( če le potem ne greš za volan :P )
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jun 18, 2004 9:04 am

Se to bom povedal. Najhujsa droga in droga za katero umre najvec ljudi v Ameriki in Sloveniji = Alkobudalko... Takoj za tem so gospodje cigarete...

What a wonderful world.. By luis armstrong (imel raka...kadil je in pil.)
Slika

Jazo
Nov uporabnik

Kraj: Sorica

Re: MAJI V SPOMIN!!

Napisal/-a Jazo Pe jun 18, 2004 9:24 am

tadejd je napisal/-a:Mnogi izmed vas že veste za žalosen dogodek, ki se je pripetil mladi Maji na EVRORA partyju v novi gorici.Slišali ste tudi kako ima vsak svojo zgodbo,ter kako vsak pove drugačno zgodbo.Za vas smo se člani ekipe DjSlo-Forum potrudili in smo vam iz prve roke izvedeli kaj v resnici je Maja "vzela in kok" ter kaj se je v resnici z Majo dogajalo.Za ogled zgodbe klikni sppodaj na preberi...

MAJI V SPOMIN
Fan Factory,10.4.2004,house party.S kolegico sva ga šle u lj žurat.Polno flešerčkou in flešerk z velikimi,okroglimi učkami.Vsi vemo zakaj.Med njimi je bila neka povezanost,ki jo s kolegico nisva čutili,nekako sva izstopali.Na wc-ju sm spoznala punco,ki se mi je,ko me je opazila zelo lepo nasmehnila...njen nasmešek je bil poln življenja,sreče,ljubezni in zadovoljstva..bil je popovn!bil je MAJIN nasmešek!Povedala mi je,da je na partyje šele začela hodit in da je z lj,s fužin.Zraven je imela prjatlco,ki se mi ni predstavla.Maja me je prašala,če grem na euroro in odgovorila sm,da vrjetno ne,ker res nism imela takega namena.Rekla je da morm pridt,ker mi nau žou,k bo Cox naredu hud party.In res...šla sm na euroro..spet je blo pohn flešerčkou,ki so plesali samo zaradi poživil...ekstazi,speed..brez res ne gre na partyju..ampak js sm bla clean glede tega.S kolegico sva po tem k sva popile par kozarčkou šle plesat.Zagledala sm Majo,ki me je močno objela ˝Ne morm vrjet,da si res pršla˝Okol 5h zjutri,sm šla z wc-ja in spet srečala Majo:¨Katja men pa ni dobr˝ mi je usa zbedirana rekla.Prjela sm jo za roko in pelala vn.Na poti s hale je mimoidoče prosila za požirek vode.Zunej se je usedla na robnik in počakala da sm ji prnesla vodo.Povedala mi je da je najprej pojedla pol smajlija,ko pa ji ta ni prjeu pa se enga micibušija.Zanjo je bilo vse skupaj preveč.Držala sm jo za roko in ji govorila,da se ma fajn ker je na Coxu in da jo bo bed filing kmau popustu.Ves čas sm gledala njene velike,žalostne učke...Prašala sm jo kje ma kolegice pa je rekla da je prišla s fantom z imenom Tibor.Pustil jo je samo..imela je samo mene.Rekla je da bi bila rada manikenka in da nikol več ne bo jedla te svinjarije!!!Bil je njen 4. party.Ko je spila še nekaj vode se je začela trest in držat za trebuh. ¨Maja kok vode si pa že spila dons?¨ me je zanimal.¨Prbližn 3l ¨je rekla.Res je to velik,pa še nekej sm na drogArt-u brala da ti začnejo možgani zatekat.Hotla sm jo prepričat,da bi bruhala,pa ni mogla. ¨Katja kdaj me bo to popustil?Katja men je slabo, ne morm več!¨ je skos ponavlala.Jz sm bla čis out in res nism vedla kaj nej nardim.Prjela sm jo za roko in jo hotla pelat do rešilca...pa ga nisva najdle,tut drogArt-a ne!Nikjer nobenga k bi nama pomagou,sam velik zblodkou,k še zase niso vedl!Kot bi se usi ugreznli v tla!Vmes sva srečale še mojga kolega pa tut on ni nobenga najdu. Majči ni mogla več..zato se je onesvestla.SAMA sm jo mogla pobirat in budit!Nuben mi ni pomagou.Dala sem jo sedet za bel šotor in ji rekla nj me tm počaka,k grem po rešilca.Pogovarjat se je začela z Italjanom,mene pa objela in mi dala kiss.Ko sem pršla nazaj nje ni bilo tam,ne v bližini.Nekam je šla...in odšla za vedno.Kaj mi je ostalo od nje?Last kiss,ki ga ne bom nikoli pozabila,lep spomin nanjo in krivda-da sm jest kriva da je umrla.Ampak res nism vedla,da je tko hudo in da me nau počakala!Ni mi pršlo na misu da bi rešilca poklicala z njenga telefona!Ne morm vrjet da je umrla lih ona...ona k ni bla flešerka in ni pojedla 10,20 ekstazijou na party.Umrla je od enga pa pou in to zarad tiste snovi EVA!Pomagala sm ji kokr sm ji loh in zdej se sprašujem,kaj bi blo če bi takt najdle rešilca,če je nep pustila samo z italjanom...Maja bi bla živa! Še vedno bi se ti nasmehnila pa četudi te ne bi poznala.Nikoli ne bom pozabila kako sem jo prijela za roko,kako me je stisnila k sebi,njenih žalostnih učk,stavka:Katja men pa ni dobr! in Kdaj me bo popustil?,njenih črnih mrežastih žab,ki so se ji strgale,njene mehke kože in PREDVSEM njenega najlepšega NASMEŠKA!!!Zadnje trenutke,ki se jih je zavedala je preživela z mano in ful se sekiram,ker nism poskrbela da bi bila zej živa!Folk,če me hočte obsojat,me dejte,sam pomislte kuko bi vm blo na mojmu mestu.Pustimo Maji da počiva v miru in ne govort grdih stvari o njej.This is the only true about her!Iskreno sožalje sorodnikom in prijateljem!MAJA rada te mam in upam da mi boš enkrat oprostila!*I*will*NEVER*forget*you*! LuPčKa ZaTe :*

Katja z Bleda

http://www.djslo-forum.net/modules.php? ... le&sid=402

Škoda je take luštne punce

... res skoda ...

In kaj ima folk od drog ??? Nic, enkup preperetih zivcov in zgubljenih prijateljev/prijateljic. Ce se eni ne morejo zabavat brez drog, jim pac ni pomoci, ker jokat po dezju je prepozn ...
Death Match, 20.9.2003 G.P. Goričan (Hrvaška), 3x, 142.1 dB (5min) SS-WALL, državni prvak CRO 2003
Death Match, 11.10.2003 Gameljne, finale dB Drag, 153.1 dB (5min) SS-WALL, državni prvak SLO 2003

.: dBastards team :.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe jun 18, 2004 10:15 am

Am neumesna sam vi se tle kregate to nje pa nebo vrnlo j*** ga blo je kar je blo gotovo. lahk se na glavo postavte pa nevem kva vse recete sam tisti k tole berejo pa k zrejo tabletke naujo zdj opustil jih k oni pac brez tega neznajo kokr jst k nism happy ce avta saj enkrat dnevno nezahodm tko pac oni neznajo zacet densat brez teh tabletk. Bedarija je sam to k se folk kr neki pol dela da majo vsi neki prou gor dol sam jst bom sam tko reku Jst si bom sam kriv ce se mi bo kj zgodl zou mi bo sam zato k bojo frendi tisti tapravi zaloval za mano pa familija tut. Sam j*** ga to je cist moja volja no volja glih ni sam si bom pa sam kriv da sm stisnu un gas tko kt si je ona kriva k je pozrla tabletko. Brez zamere fantje/punce sam reku bom ze rest in peace maja sam zato si si pa tut sama kriva.

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy Pe jun 18, 2004 10:31 am

ja, tale katja z bleda je moja sošolka an, in je ress bla komad zbedirana kje maja umrla an... res groza...cez nekaj dni je katjo obiskala od maje mamica, da ji je katja točno povedala kaj pa koko je blo! res zalostn razplet, ker maji je ze umrl oče, zdaj je pa ona še materi, tko da je njena mati zdaj sama z sestro od maje!

nazalost je pa katjo okoli 25.5 tu nekje zanalašč zbil avto pohen nekih tipov, ki so jo ko je sla domou rekl ce rab prevoz, pa je rekla pač da ne an, in so počakal da je sla mal naprej nakar je tip po gasu pa jo je povozu! k sreč je prezvela, samo ma počen mehur pa počeno medenico! ampak zdej je ze uredu an!

ja drog se je res treba merkat! ;)

Lp, Boris
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe jun 18, 2004 11:15 am

PiLLLe je napisal/-a:Am neumesna sam vi se tle kregate to nje pa nebo vrnlo j*** ga blo je kar je blo gotovo. lahk se na glavo postavte pa nevem kva vse recete sam tisti k tole berejo pa k zrejo tabletke naujo zdj opustil jih k oni pac brez tega neznajo kokr jst k nism happy ce avta saj enkrat dnevno nezahodm tko pac oni neznajo zacet densat brez teh tabletk. Bedarija je sam to k se folk kr neki pol dela da majo vsi neki prou gor dol sam jst bom sam tko reku Jst si bom sam kriv ce se mi bo kj zgodl zou mi bo sam zato k bojo frendi tisti tapravi zaloval za mano pa familija tut. Sam j*** ga to je cist moja volja no volja glih ni sam si bom pa sam kriv da sm stisnu un gas tko kt si je ona kriva k je pozrla tabletko. Brez zamere fantje/punce sam reku bom ze rest in peace maja sam zato si si pa tut sama kriva.

Lp PiLLLe

Mal čudno primerjavo si dal..... ker drogo vzame en človek in škodi sam sebi. Za avtom pa.... kaj če se u drugega zakantaš? Pa drugi umre ti pa preživiš?
Pa ne me zdej napast da pohodiš sam ko si sam pa na oh in sploh ravni in dolgi, prazni in ful oh in sploh osvetljeni cesti. Mal premisli.
Itak pa je vse nevarno.... sam če bi človek vedn mislu na slabe strani sploh ne bi nardil kaj.... to pa lih ni fora življenja se vam ne zdi? Sam če ne vem kok bereš o tem pa veš kaj se dogaja pri teh zadevah.... pol že skor lahk rečeš da je nor tist ki to proba sam zarad tega da ugotovi kako je...
Tak človek zame ni človek ampak neki stvor ki sam sebe ni zmožn prenašat ampak more met neko podporo da lahk to in ono.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe jun 18, 2004 11:18 am

Pugi je napisal/-a:Se to bom povedal. Najhujsa droga in droga za katero umre najvec ljudi v Ameriki in Sloveniji = Alkobudalko... Takoj za tem so gospodje cigarete...

What a wonderful world.. By luis armstrong (imel raka...kadil je in pil.)

Hmmm kako bi reku....ne, ni čist tko...ampak ravno obratno :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost