Josephe je napisal/-a:Dons mi je dal en kolega predlog- plinska pištola na gumjaste metke, kaj pa to?
Josephe je napisal/-a:Kako je s plinskkimi pištolami, a rabiš dovoljenje???
K drugače kaj takega
http://mshop.kadom.si/izlozba.php?pozic ... lek=700092
ali pa
http://mshop.kadom.si/izlozba.php?pozic ... lek=700091
Sprej tudi ni slaba ideja, samo kolk časa rabi da deluje, tko da ti un medtem k ga špricaš ne vzame spreja in te še bolj pošprica nazaj.
S seboj rabiš neko stvar ki je praktična in se je ne vidi da jo nosiš, tko da kij odpade, drugače pa sploh ni slaba ideja.
LP Joseph
idol plemenit je napisal/-a:ej NEBIVEDU kva sm pa tok narobi napisu???![]()
ja sej nism noben strokovnjak za elektrošokerje, verjamem da ti veš velik več pa da si jih prodajal, ko sem jest še po pesku ril :P , sam pa nisem nikjer napisu, da to NIprepovedano, pa da s tem NEMOREŠ ubit človeka. a mislš da sm tok tup da mislm da je elektrošoker igrača?to pa da so najslabši od 60kV naprejpa res nisem vedu.
lp pa brez zamere. če sem pa kej preglupga napisu, pa spodi napiš.se opravičujem
Neo32 je napisal/-a:ej kje bi se pa dal kupt tak noz oz. neki slicnega
čao a to si na olimpiji treniral, sm tam treniral 6let pa polet z malokalibersko, a te je mel Černic al Lojzeidol plemenit je napisal/-a:zrečna pištola na co2 pa s špičastimi metki bi bila prenevarna(če dobro tesni.
SEM STRELJEL S ZRAČNIM OROŽJEM 2 LETI IN IMAM IZKUŠNJE!! :P
če pa kdo usen hoče, mate v trgovini rajmonda debevca v ljubljani pocen robo, pa nč nerabš za posedovanje tega.majo tud rdeče pike
ter rabljene pištole, ter take, ki so kopije realnih cene so okoli 40k(valtersova z rdečo piko nova 35k)
nebivedu je napisal/-a:Neo32 je napisal/-a:ej kje bi se pa dal kupt tak noz oz. neki slicnega
Takile noži so neuporabni. Greš v trst preko ankarana in pojdi v trgovino sepadiver - pottapljaška trgovina in imajo tut hude nože - cene so pa 6X nižje kot pri nas v sloveniji. Pri nas je recimo takle nož kot je tretji(rdeč) na tvoji sliki 27k sit v sepadiverju pa 4500 sit.
Neo32 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Neo32 je napisal/-a:ej kje bi se pa dal kupt tak noz oz. neki slicnega
Takile noži so neuporabni. Greš v trst preko ankarana in pojdi v trgovino sepadiver - pottapljaška trgovina in imajo tut hude nože - cene so pa 6X nižje kot pri nas v sloveniji. Pri nas je recimo takle nož kot je tretji(rdeč) na tvoji sliki 27k sit v sepadiverju pa 4500 sit.
huh tm pa bl mal okol hodm, mogoce k bom su na morje, ce bom su na slovensko obalo bom pa skocu ke pogledat. kulk od meje pa je ta stacuna, a je ob cesti a jo bo treba iskat? hvala za info!
cury je napisal/-a:Aja Bandog je pa pes pod mojim nickom, tko mal za predstavo. lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov