Omelo: jas bom dal dnar za majco RegYju v torek popoldan........OK? Ker nem prej nic v mesto hodil. Sma se z RegYjem vse zmenla.........glede dostave pa bova se predebatirala........tak, da......
Bwhaahaha, kaj sm napisou. Se vid da delam 2 noči brez spanja :D
Mislu sm rečt, da tisti ke ste VČEREJ poslali denar, bo jutri nakazan, in tudi beležen, kr grem jst kr po izpisku v KlikuNLB.
Omelo, mene tut neki zanima...
a ni majica brez nicka 2.000 SIT, z nickom pa 500 SIT več?
Če je tako, potem v tabeli pri meni piše skupen znesek narobe...če pa ni tako, ti pa morm še 500 SIT nakazat.
Kaktus je napisal/-a:Omelo, mene tut neki zanima... a ni majica brez nicka 2.000 SIT, z nickom pa 500 SIT več? Če je tako, potem v tabeli pri meni piše skupen znesek narobe...če pa ni tako, ti pa morm še 500 SIT nakazat.
lp Pero
Ti maš eno z nickom in eno brez.... Zato piše narobe Dont worry.
Jutr se naročijo majice, in pripravlja za tisk. Naprej bomo pa vidl. Jst sm tko 95% da bodo majice do grosuplja. Upam, držim pesti. Zdej ne vem kaj naj z unimi ke nimam podatkov...
Omelo, bi se dalo se eno hitro spremembico prosm? Ta frend, prek kerga bom nakazu prek klika je tud reku da bi mel majco.. Torej se da se eno majco, crno, z nickom (nick bedrC, sej bi on sam narocil, pa ni prijavljen tukaj), velikosti L! Lepo prosim
vesolc je napisal/-a:ja a ni to mau bedno...ce ni uporabnik foruma??? poj bi jest tut za fotra uzeu, pa stara mama mi je rekla da bi eno mela z nickom (superBABICA)???
Se oprasicujem, ampak tale moj frend je ena velka prpa :P Zdej se neki zmisljuje in je reku da majice NEBI! Sm ga ze nadru, sorry, torej ce se da pr men skenslat eno majico L velikosti z nickom bedrC