zupi13 je napisal/-a:pa bo verjetno še kar nekaj časa v pripravi![]()
mene neki zanima: trenutno sm študent, manjka mi še par izpitov do 7. stopnje, a ma smisel, da bi se prjavu na policijo (za primer da ne dobim službe) s 7. stopnjo? v bistvu lahko pol napredujem, al ni možno (verjetno je)???
HORSE je napisal/-a:Na Fakulteti za pomorstvo in promet (smer tehnologija prometa) imam skor 10 kolegov, ki so se po dveh letih tako naveličali ceste, da so šli še fax narest, da jim ne bo več treba bit prometnik, tko da vsi ki ste za to zagreti še enkrat premislte... Pa ne uletavat z odgovori kot so: "to mene ful zanima...", "jst ljubim cesto", "že od rojstva si želim bit policaj...", ker je delo policista na cesti je vse prej kot strelanje z radarsko pištolo, zajebavanje mulčkov z nehomologiranimi feltnami, spanje za grmom in uživanje krofou...
Slide je napisal/-a:Ni to glih faks, s katerim bi mel primerno izobrazbo za kriminalista, če si s tem mislu undercover...pa verjetno to da se morš prov pisat, tud potem ko si že v policiji, da napreduješ...al morš bit pa ekstremno priden![]()
Airbrush...imaš pm, mimgrede
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov