Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 To avg 23, 2005 9:51 pm

KAJ PA KAKE HUDE DISKOTEKE IN KAFIČI IZVEN LJ(seveda v bližini), pa tko da je ponoč žur????????

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy To avg 23, 2005 10:28 pm

mugen je napisal/-a:jz pa prisegam na brane bar pa studenec bar(diskoteka) na vrzdencu pri horjulu. prvic zato ker je folk skuliran k se je pršu zabavat ne pa iskat batine. se vidi zdj da pametni ljubljančani hodijo v vedno večem številu tja

hehe..šele zdle vidm to.
hmmm...tepejo se glih tko, kadar pridejo določeni osebki, ki so že znani po tem.
Men je blo hudo tja hodit, ker skor vse poznam, sam zdj je pa preveč reklame blo na Partyslo, pa drugih forumih, pa je gužva ratala, jst pa rabm plac za plesat :lol:

aja, sj res, lahka reklamo nardim, ker me itak ne bo..ta vikend u sob. se odpre spet ta diskač :twisted:
-pa pijača je pocen 8)

druzga pametnga diskača ni v tej smeri iz. lj., pa da bi bil dokaj bliz
club heaven-Trebija, sam to je že deleč
al pa Logatec, tam so tut.. mah, sam to je pomoje že predeleč iz lj. :lol:

u lj. mi je pa Hombre kr kul, sam premal placa, KMŠ-gužva :evil: , eni diskači u lj. so se mi zamerl zarad varnostnikov, tko da me ne mika več kj preveč
...zdj so me bl partiji zamikal :lol:

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ Sr avg 24, 2005 9:48 am

Klub Mariborskih Študentof - v ostalih LJ lokalih se preveč pederišijo (vsaj v tistih v katerih sem jaz bil)
Renault Megan 2 Ai Edition

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če avg 25, 2005 11:40 am

Ja KMŠ je pa res krasen lokal.bil je vredu ene par let nazaj(taki na izi študenti, debele babe,vsake kot kšna ql), potem so ga prvič prenovili(na izi študenti,debele babe,sem pa tja kakšen klient katastrofe...),potem druga prenova(zelo malo študentov,puno zlata(beri keten iz merkurja),ogromno klientov iz katastrofe,malo boljše babe,treba je pazit koga pogledaš in v koga se butneš.klub študentov moj falus.če je kdo izmed primitivcev s ketnami študent sem jaz mati tereza. :evil: Da o glasbi, ki je zmeraj ista niti ne govorim.jebala te tina turner in njen rolling on the river :evil: No ja če že priporočam obisk med tednom in ne petek in sobota.
V lj je scena z lokali oz diskači obupna.najprej so kao fancy scene(global,bachus...),potem narodnjaki(tramontana,katastrofa,viking...),za otroke(fun factory,fabrka...),za mene osebno prestar folk(franci,hombre,bolivar,metro...)
Še zmer je najbolj ql (meni osebno) in nekam ven iz lj.vsaj drug folk,manj težakov, ki so se prišli stepst in ponavadi še malenkost nižje cene.

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy Če avg 25, 2005 3:39 pm

morm rečt, da se kr strinjam s tabo Vuso ;) ...glede Hombreta in KMŠ-ja, drugd u lj. nism bla. Če se gre med tednom je pa čist druga, ful hudo :D

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če avg 25, 2005 4:14 pm

hmm bo treba probat....

vem pa da je med vikendom vsaj prej blo za bruhat.. pišuka folk je kr smrdel not :?

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Če avg 25, 2005 4:46 pm

Voith je napisal/-a:
Suljo je napisal/-a: nevem kako misljo prodajat guinness-a za ta dnar, oziroma ce sploh obstaja kdo k da za pol litra pera 800sit.

uf k b ti vedu...

v nočnem klubu slon prodajajo heinekena (0,33 l) po 2200. In nauš verjel ampak gre za med. Js osebno neb dau tok tut čeb meu.
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Če avg 25, 2005 4:58 pm

Emonska Klet, kle so fešte :pij:

V KMŠ pa me ne spravijo več Živega :atensn (Zvečer, podnev je cool )
Slika

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Napisal/-a DognerDJ Če avg 25, 2005 5:02 pm

Moraš se nekak skurčit pred babo ( hvala bogu , jaz ne uporabljam takih taktik )
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Če avg 25, 2005 6:21 pm

Ok ena mogoče mal neumesna.

Če slučajno zaidete na dopust na Hvar, obvezno v naselju Jelsa obiščite klub Vertigo. COOOOOOOOL zadeva. Pa še noro dobre coctaile majo.

Uporabniški avatar
vers
Novinec

apollo caffe bar

Napisal/-a vers Če avg 25, 2005 7:11 pm

uglavnm na Jesenicah pri spar centru je lokal k ma full hude partye!ql je it ker folku res dogaja pa se na terasi je!

pa se glih jutr je party 8) 8)

rola se pa house pa techouse :lol: :lol:
razumem,da se otroci spikajo in kadijo travo in nasploh drogirajo!!!!ampak da sedijo na mrzlem betonu to pa nebom nikol razumel!!!:)

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Pe avg 26, 2005 1:43 am

kaj pa se kj v blizini LJ??

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Pe avg 26, 2005 10:18 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:
Suljo je napisal/-a: nevem kako misljo prodajat guinness-a za ta dnar, oziroma ce sploh obstaja kdo k da za pol litra pera 800sit.

uf k b ti vedu...

v nočnem klubu slon prodajajo heinekena (0,33 l) po 2200. In nauš verjel ampak gre za med. Js osebno neb dau tok tut čeb meu.

pi *da v slona grejo žurat :bonk
pa to nemorš vrjet... pejte v tramontano ( če mate radi yu zabavno muziko)

drugač je pa stara ljubljana nekak še najbolš men tm k so štanti mal naprej

bliz ljubljane pa LIPA žur heheh Slikapa dj ga rolajo Slikavsaj tko je blo prej Slika

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Pe sep 02, 2005 9:51 pm

kje pa je točno ta vrzdenec??(a je to tista pot k prideš v horjul, pol pa še ene 5-10 min vožnje sam po prednostni???)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC So sep 03, 2005 9:37 am

Tu se eni bunite kaka bad scena je v ljubljani pa naštejete 38 lokalov kam nebi šli ..vsaj izbiro mate.V mariboru so 4 zadeve ki so odprte celo noč pa se včasih res nimaš kam dat.
Slika

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So sep 03, 2005 10:04 am

CockroaC je napisal/-a:Tu se eni bunite kaka bad scena je v ljubljani pa naštejete 38 lokalov kam nebi šli ..vsaj izbiro mate.V mariboru so 4 zadeve ki so odprte celo noč pa se včasih res nimaš kam dat.

samo se edino na štajerskem ve, kaj je prava žurka! ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

danny
Novinec

Napisal/-a danny So sep 03, 2005 10:32 am

V lublani je tko tko... Sicer je važno da si v dobri družbi, potem pa ni važn kak je lokal. Pomembno je le da je pir cenejši kot pa 550 (žal študentski žep).

Ampak najboljša fešta je bla pa še vedno v zidanici (škoda da hodim po ljubljani s ključem od zidance, zidanca pa 70km stran)... pa žar & stuff. Drgač pa ko se piva zahoče.... Najboljš mi je v hostlu (dobre tujke;) ) pa zlata ladjica....
Za nasekat se ga s pivom :pivo pa bivša picerija Murgle/petrina, katero so žal do nadaljnega zaprli :bonk

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em So sep 03, 2005 5:36 pm

NOVOSTI!!!!!!!!! :lol:
ok bom probu s smajliji napisat opisat mal ... da bo bol zanimivo....

khmmm... no je lokal :roll: tut za zaljubljene kr fajn tak ambijent.... pomoje če pelete punco bo sam Slika uglavnm lokal Arena Vodafon live tm pr BOF-u nasprot koloseja....
je ful dobr okol 8-9 začne DJ Slika vse k pridejo oz. k so v lokalu pol pa začne Slika pa folk Slika pa tko je bowling še kr naprej igrajo tko da je tko nevsakdanjega.. pač en lokal k se v njemu ful dogaja.. pa baje da je nabit ker folk pol pride iz koloseja v ta lokal.. če mu sploh še lahko tko rečemo...
uglavnm se splača it pogledat...

je pa žur tm k majo bowling torej če že nč druzga za počet grete tja musko poslušat pa gletad kako folk meče une kugle :D

LP Slika
Zadnjič spremenil dj_em, dne So sep 03, 2005 5:39 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em So sep 03, 2005 5:38 pm

šele zdej sem vidu kokrat sem napisu >>> folk<<< :oops:

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 So sep 03, 2005 5:50 pm

kaj pa na slovenski obali? keri lokali so vam najljubši? :D