DJ E.M. je napisal/-a:ok sori sam ena glupa kup ji vsak let eno feltno pa pol k bo 20 dobi zadno feltno in ko nardi ispit lohk gor tvoje feltne da na avto k ga bo mela
DJ E.M. je napisal/-a:ok sori sam ena glupa kup ji vsak let eno feltno pa pol k bo 20 dobi zadno feltno in ko nardi ispit lohk gor tvoje feltne da na avto k ga bo mela
Kaj ce v tem casu nahajo proizvajat model ta prve feltne
Pol bi pa blo dobr,
@venom samo Sam tange kupovat ce punco poznas 4 dni Kako plisasto igraco ji kup s cokoladcami not
Moj starejsi frend je biv enkrat z eno materialistko ful hudo pa ji kup deodezorant kr tko da cuka in ji je kao ful usec pol pa cez en tedn sam okol hod mi pa pocrkal od smeha
Kupu je nek deodezorant al neki tazga k je meu vonj po moski malizi
Mogoce je su z njo v spar pa je biv se 1 tak deoderant
rok46 je napisal/-a:ja bogi revž sam je kriu...splošno znano je da se keš pišk nima za stalne zveze,te so sam za eno stvar dobre,pa še tam so ponavad bl švoh
LP
Ja je pa talent v ljubeznskih vodah nasplosno sam on ni vedu da je taka
demo ugotov ce ma rada drage stvari ce ma si na...u :P
@ accent lover: ni materialistka, je ful uredu oseba, sem prepričan da če bi ji karkoli dal (v mejah normale, da veš Venom ) bi bila zadovoljna ker ji več pomen da sva takrat skup pa da ji povem kaj čutm do nje,....sej veste no Ampak kljub temu bi pač rad naredu en vtis, se izkazal
1. Prafum raje kupujta skupi! 2.Takrat bosta hodla že skoraj 4 tedne kar pomeni da je lahko darilo do 5000 3.Glede na starost ....hmmm.... 4.Rožice hmmm NE
5.Res daj probi eno smešno in originalno darilo. Takega kiča je polno po vseh darilnih butikih!!!
pa srečno
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
Npr. tole:
Sta se srečala bogataš in revež.
Pa vpraša revež bogataša:
R (revež, B (bogataš)
R: Kaj si pa zi kupu ženi za novo leto?
B: Mercedesa SLK, ter Cartier -jevo ogrlico.
R: . Zakaj pa dva tako draga darila?
B: Če ji ne bo ogrlica všeč, ji še zmerej Mercedes ostane.
B: Kaj si pa ti ženi kupil?
R: Hišne copatke pa dildota na baterije.
B: . Kako pa to?
R: Če ji copatki ne bojo všeč, se lahk j**e.