huh...vidm da ste kr aktivni tuki...jah jz bom kr tkole odgovarjala,kr pač ne poznam uporabnikov.....hm,jz sama nism pršla na ta forum,ampak sm bla obveščena pač,da se tuki neki dogaja glede tiste strani na glasuj zame....da sm pa tuki kokr tok aktivna ste pa sami krivi,kr mate pač privlačne debate in pol človk ne more,da nebi sodeloval ane....
ne vem kdo je napisu,da sm zlo rada u središču pozornosti...ej ne.....ravno nasprotno...k bi me vidu al pa opazvou usak dan,bi vidu,da sm zlooo nerada u središču oz.tega res ne maram,tko da sm bla tut zelo(priznam)šokirana k sm za tole zvedla,kaj se tuki dogaja...kr res,jz ne maram da folk o men karkoli govori(lepo al pa grdo)...nč....še najraj sm neopažena...pa če mi kdo klele vrjame al pa ne...ja pa tut en je napisu da je bla tale tema odprta zarad moje kolegice(priznam da je reeeesss cukrček...-in tut vem da se usi strinjate ane)....hm,ja prov ane...kaj a je pol prepovedan za ostale da smo kle gor????sj lohka se lepo odjavim za skos,pa grem,če vm ni cool ane...no sj uglavnem smo pa tuki da se zajebavamo ane...
ja se pa strinjam s tistim k je napisu neki še glede ene gospe k je stara 33 let...jah jz zdej pa res ne morm rečt kakšna bom čez deset let...jz še za en let vnaprej ne vem,kaj šele 10...hehe...to je še ful daleč,sam če bom šla po stopinjah svoje mami,pol bom kr uredu znala negvat pa to.....ampak pustmo to......

:)
no folk uživite pa se slišmo...
**pa-pa**