Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Lea

Napisal/-a Lea So jan 15, 2005 9:23 pm

amater je napisal/-a:Kakšne bojo te joške pr tridesetih?
Tolk bojo dol vlekle da ji bo rit ven
čez kroglc gledala.
hahaha...ja o tem pa zdej nebi ane...to bomo pa pač vidl k bomo stari 30 ane.....sveda,če se bodo te stvarce negovale tko kot je treba,bo še maarsikej poskočilo ob pogledu na to... :lol: :oops: ;)
ej folk ma mau se hecam......ne zamert.... ;) :P
Preganjite doukčs na pametnejši način in uživite!!!!;)

Lea

Napisal/-a Lea So jan 15, 2005 9:28 pm

RegY je napisal/-a:zapomnite si fantje, ni vse v velikosti...
to se pa popolnoma strinjam...ja fantje,kr upoštevite to... ;) ;) ;) ;) :D

Uporabniški avatar
amater
Novinec

Napisal/-a amater So jan 15, 2005 9:50 pm

Lea je napisal/-a:

A je važn kolk je velika paprika za ajvar???
vsak avto je dober, le če je izdelan na Švedskem
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne jan 16, 2005 5:50 am

Lea je napisal/-a:

Govoriš iz izkušenj al iz govoric? :) :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Lea

Napisal/-a Lea Ne jan 16, 2005 4:03 pm

amater je napisal/-a:A je važn kolk je velika paprika za ajvar???
isto tko ne... :lol: ;)

Lea

Napisal/-a Lea Ne jan 16, 2005 4:04 pm

lisko je napisal/-a:
Lea je napisal/-a:Govoriš iz izkušenj al iz govoric? :) :D
hehe...iz usega... ;) ;) ;) :D :lol:

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne jan 16, 2005 5:00 pm

jst se čist strinjam z leo.pač ji je bog namenil malo več pozornosti.morm pa rečt da je kle dol v črnomlju ena gospa tam okol ene 33 in morm rečt da bi ji prej dal 18 kot pa 33.pa je vse kul od nog do trebuščka pa da o ritki sploh ne govorim........
tko da kot pravi lea ODVISNO BO VSE OD NEGOVANJA IN POSVEČANJA POZORNOSTI LE TEM.....
tko da mala bodi srečna da imaš to kar maš.vidla pa boš kako bo čez deset let če bo še skoz tako :shock: kot je zdj.

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c Ne jan 16, 2005 5:24 pm

Ta tema sploh ni bila odprta zaradi Teje, ampak zaradi njene frendice... Tejino oprsje sploh ni nič posebnega... Eno dobro povprečje. Je ona pozornost sama (hote ali nehote) nase preusmerla... Očitno ji ugaja, da se piše o njej, čeprav tega sama noče priznati ;)

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne jan 16, 2005 5:41 pm

@Lea kolikor si se nekaj pritoževala na uporabniki foruma vidim, da si se kar angažirala in začela redno pisat tukaj.
Pozdravljena na avtomobilizem.com :hi saj veš lepa dekleta in zloščena pločevina grejo skupaj. :EE
Je pa še nekaj res, dvomim da si na plaži nevpadljiva s takim karakterjem in očitno si rada v centru pozornosti. :twisted:
Čaw fantje, da ne bo koga kap. :wink:
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne jan 16, 2005 5:59 pm

O fak o fak :) v tej temi je blo pa full spricanja kokr je vidt :) drkanđije na kupu set joskic in eto ti rezultata spirc spric :D

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne jan 16, 2005 6:19 pm

INFINITI je napisal/-a:
_BANDIT_ je napisal/-a:Generacija Černobil.......

:EE :EE :EE :EE :EE

:cry

Mami mami tretji jošk mi raste....
Boli mene ku**c. :lol:

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne jan 16, 2005 6:35 pm

Umm... a lahko jst neki vprasam? Kje je kdo vidu ksno lepo dekle v tej temi oziroma linkih v tej temi? Una tadesna na tretji slikci je res simpaticna mladoletnica z mal vecjim oprsjem... mogoce bo pa se huda cez kaksno olimpijado. :EE
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po jan 17, 2005 1:48 am

s3c je napisal/-a:Ta tema sploh ni bila odprta zaradi Teje, ampak zaradi njene frendice... Tejino oprsje sploh ni nič posebnega... Eno dobro povprečje. Je ona pozornost sama (hote ali nehote) nase preusmerla... Očitno ji ugaja, da se piše o njej, čeprav tega sama noče priznati ;)

Eno mi povej ki bo tole kar si napisal priznala? Točno to delajo vse punčke.... ko pa bi mogle kaj priznat..... pa ni ne duha ne sluha :)

Oki pa da še vas neki uprašam..... ker vam je bolj luštna? Lea al una u zelenem?
P.S po faci mislim..... joške mi ne sedejo preveč.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Po jan 17, 2005 4:47 pm

Lea, glede na to, da si iz Ivančne bi raj auspuh kt haubo vidu. Sej veš Akrapovič pa to... :twisted:

Hecam se, pošlji mi pm pa te grem homologirat :twisted:

lp

YOC 8)

Lea

Napisal/-a Lea Po jan 17, 2005 11:57 pm

huh...vidm da ste kr aktivni tuki...jah jz bom kr tkole odgovarjala,kr pač ne poznam uporabnikov.....hm,jz sama nism pršla na ta forum,ampak sm bla obveščena pač,da se tuki neki dogaja glede tiste strani na glasuj zame....da sm pa tuki kokr tok aktivna ste pa sami krivi,kr mate pač privlačne debate in pol človk ne more,da nebi sodeloval ane....
ne vem kdo je napisu,da sm zlo rada u središču pozornosti...ej ne.....ravno nasprotno...k bi me vidu al pa opazvou usak dan,bi vidu,da sm zlooo nerada u središču oz.tega res ne maram,tko da sm bla tut zelo(priznam)šokirana k sm za tole zvedla,kaj se tuki dogaja...kr res,jz ne maram da folk o men karkoli govori(lepo al pa grdo)...nč....še najraj sm neopažena...pa če mi kdo klele vrjame al pa ne...ja pa tut en je napisu da je bla tale tema odprta zarad moje kolegice(priznam da je reeeesss cukrček...-in tut vem da se usi strinjate ane)....hm,ja prov ane...kaj a je pol prepovedan za ostale da smo kle gor????sj lohka se lepo odjavim za skos,pa grem,če vm ni cool ane...no sj uglavnem smo pa tuki da se zajebavamo ane...
ja se pa strinjam s tistim k je napisu neki še glede ene gospe k je stara 33 let...jah jz zdej pa res ne morm rečt kakšna bom čez deset let...jz še za en let vnaprej ne vem,kaj šele 10...hehe...to je še ful daleč,sam če bom šla po stopinjah svoje mami,pol bom kr uredu znala negvat pa to.....ampak pustmo to......:):)
no folk uživite pa se slišmo...
**pa-pa**

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk To jan 18, 2005 12:03 am

hja, dolenke ste tak al tak zakon, pa če mate al pa nimate velkih :P no, fajn jih neguj... :lol:
EJ6

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To jan 18, 2005 11:02 am

Lea je napisal/-a:huh...vidm da ste kr aktivni tuki...jah jz bom kr tkole odgovarjala,kr pač ne poznam uporabnikov.....hm,jz sama nism pršla na ta forum,ampak sm bla obveščena pač,da se tuki neki dogaja glede tiste strani na glasuj zame....da sm pa tuki kokr tok aktivna ste pa sami krivi,kr mate pač privlačne debate in pol človk ne more,da nebi sodeloval ane....
ne vem kdo je napisu,da sm zlo rada u središču pozornosti...ej ne.....ravno nasprotno...k bi me vidu al pa opazvou usak dan,bi vidu,da sm zlooo nerada u središču oz.tega res ne maram,tko da sm bla tut zelo(priznam)šokirana k sm za tole zvedla,kaj se tuki dogaja...kr res,jz ne maram da folk o men karkoli govori(lepo al pa grdo)...nč....še najraj sm neopažena...pa če mi kdo klele vrjame al pa ne...ja pa tut en je napisu da je bla tale tema odprta zarad moje kolegice(priznam da je reeeesss cukrček...-in tut vem da se usi strinjate ane)....hm,ja prov ane...kaj a je pol prepovedan za ostale da smo kle gor????sj lohka se lepo odjavim za skos,pa grem,če vm ni cool ane...no sj uglavnem smo pa tuki da se zajebavamo ane...
ja se pa strinjam s tistim k je napisu neki še glede ene gospe k je stara 33 let...jah jz zdej pa res ne morm rečt kakšna bom čez deset let...jz še za en let vnaprej ne vem,kaj šele 10...hehe...to je še ful daleč,sam če bom šla po stopinjah svoje mami,pol bom kr uredu znala negvat pa to.....ampak pustmo to......:):)
**pa-pa**

HAHA LOL komentar na mestu..... sam pričakoval sem tako "sikanje" nazaj ampak pustmo to :)
Veš kaj pa me zanima? Zakaj praviš da nisi rada u središču pozornosti? Se ti ne zdi da bi bolj neopazna če bi utihnila ne pa da vedn ko se debata že skor konča ti neki napišeš in s tem spet pokažeš da se je treba s tabo ukvarjat?...... no ja sej komentar na mestu.... oz. tipičn punčarski komentar :)
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To jan 18, 2005 11:38 am

lisko je napisal/-a:
Lea je napisal/-a:huh...vidm da ste kr aktivni tuki...jah jz bom kr tkole odgovarjala,kr pač ne poznam uporabnikov.....hm,jz sama nism pršla na ta forum,ampak sm bla obveščena pač,da se tuki neki dogaja glede tiste strani na glasuj zame....da sm pa tuki kokr tok aktivna ste pa sami krivi,kr mate pač privlačne debate in pol človk ne more,da nebi sodeloval ane....
**pa-pa**

HAHA LOL komentar na mestu..... sam pričakoval sem tako "sikanje" nazaj ampak pustmo to :)
Veš kaj pa me zanima? Zakaj praviš da nisi rada u središču pozornosti? Se ti ne zdi da bi bolj neopazna če bi utihnila ne pa da vedn ko se debata že skor konča ti neki napišeš in s tem spet pokažeš da se je treba s tabo ukvarjat?...... no ja sej komentar na mestu.... oz. tipičn punčarski komentar :)

hehe, ja pa nej se raj una kolegica kej oglasi na forumu :D :P
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To jan 18, 2005 11:38 am

Naj mala uživa v "pozornosti", glede na fat ass postavo bo čez par let se bo itak razturila ko tanker - že sedaj je okol pasu ko mišelinko :lol:
Naj se raje kolegica javi, itak je ta topic bolj njej namenjen, samo mam gfiling da so zopet neke 15 letnice v igri - drek!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 18, 2005 11:47 am

Jao fantje, da vas ni ameriška vojska uporabla za poiskuse :D:D

http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/ ... php?Nxn=40

Ampak učinek ni natančen :D
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov