maniac je napisal/-a:
seveda se najdejo močnejši amapak s svojimi 113 kg in s takrat odlično formo in dobrim znanjem sem se večino treningov boril proti večim (2-4) nasprotnikim, ker drugač ni mel smisla. (v celju in velenju nisem imel neke realne konkurence)
ops:
naveliču pa sem se ker sem mel občutek, da ne napredujem več...ravno zaradi tega, ker sm se mogu premal podtrudit za zmago.
[SlasH] je napisal/-a:Jst sm neki cajta taekwondo treniru ITF verzijo..kr zabavna zadeva-sam pol sm moru nehat zarad faksa..drugač mi je pa tud kung fu ful všeč..Kako pa zgledajo treningi pr vale tudo-ju? kolega hoče it to trenirat..
_VeNoM_ je napisal/-a:Pa kej spremljate kej UFC,PRIDE ???mirko ni zgubu motivacije, ampak je hotu se bolj na hard zadevo!tko da mirko ni vec v K1,zdele je pripadnik PRIDE-ta!!!aja vidu pa je da noge niso ucinkovite, ko je prvic zgubu proti KEVINU RANDLEMANU,tko da zdele se vec al manj se pripravlja za boje na tleh,vsaj tko sm jst seznanjen!Mislim da fena glde PRIDE-ta, ni vecga od mene pa stratusa,no pa se kdo!
lp venom
maniac je napisal/-a:če hočeš trenirat v tujini rabiš ogromno sredstev, ki pa jih jst nisem imel in jih še zdej nimam od kod potegnit!
pa dejansko morš vse prilagodit treningom od šole, službe,...vse ostalo trpi!
jst nisem bil nikol pripravljen pustit vsega in samo trenirat cele dneve, nism tak tip!
menjekul je napisal/-a:maniac je napisal/-a:če hočeš trenirat v tujini rabiš ogromno sredstev, ki pa jih jst nisem imel in jih še zdej nimam od kod potegnit!
pa dejansko morš vse prilagodit treningom od šole, službe,...vse ostalo trpi!
jst nisem bil nikol pripravljen pustit vsega in samo trenirat cele dneve, nism tak tip!
mal površen odgovor. no pol pa zacni zdaj trenirat, da boš na naslednjem fajtu proti hrvatom pokazal zobe slovenije
. daj
slovenija navija zate
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov