saatanic je napisal/-a:Lp!Sam sem zaposlen v GLS kot šofer,in v tem primeru stojim krepko na strani stranke.Lahko povem da kurir ki vozi Postojno in okolico je izjemno debilen človek,sam ga videt ne morem.V primeru če bo kaj narobe z feltnami lahko zahtevaš odškodnino ter poslikaj zadevo.
PureTNT je napisal/-a:. Kar pa se tiče tvojih rekordov v sosednji temi pa raje ne bi komentiral... Takšni divjaki ste razlog, da javno mnenje pritrjuje v prid strožjemu nadzoru prometa. 200 in več kilometrov na uro po mestu ni samo neodgovorno ampak je za moje pojme vredno odvzema izpita. Sam sem sicer močan zagovornik hitre vožnje, ampak ne po naselju, kjer ogrožaš (tudi sredi noči) močno izpostavljene pešce. Lahko desetkrat ponoviš, da je cesta prazna in da ne predstavljaš nikakršnega tveganja, ampak s tem se ne strinjam. V tako nepreglednem okolju kot so naše mestne vpadnice boš s takšno hitrostjo prej ali slej povzročil nesrečo s 100% smrtnim izidom. Največja hitrost, ki si jo lahko ponoči privoščiš na kateri od naših vpadnic, je 120 km/h. Karkoli več in znašel se boš v ogromnih težavah.
BMW Motorsport je napisal/-a:... ne gre se za število objav. Glej če bi se poznala bi vidu da vem a avtih veliiik stvari, očitno pa gre to enim v nos in hočjo bit taglavni... nej jim bo, dokler sm jest taglavni na cesti!!!![]()
..svoj prosti cajt bom pa zdej znal kr dobr izkoristt, odzuni je namreč sveži sneg pa ga grem mau sprobat...
jutr pa posnetke snežnih driftov dobite... ajd
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov