Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr feb 23, 2005 5:40 pm

Da men to nardi (sem tudi naroču 2 feltni 13X9J in mislim, da mi bodo ravno oni to dostavl), pa da bo tak odnos mel do mene, se ne bo mogu več odpeljat, ampak ga bo rešilc pršu iskat. Njegov kombi bo pa u kaki romski vasi pristal z vsem kar je notr - pa nej se pol šefi pa ostali delavci z romi menjo za ostale paketke in za kombi - kake par mesecev se bodo pa pregovarjal, pol bo pa romom počl, jih bodo pa postrelil.

Če je to servos od vrat do vrat, nej se še tko obnašajo.
Old subarus never die, they just get faster!

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Sr feb 23, 2005 5:43 pm

glej hitrosti je zlo širok pojem, jst sm ga pač skrču da bo vsem bolj jasno.. Pri meni se je šlo za rekorde po LJ odsekih in je bil cilj kr jasn, dobit podatke drugih, ker me pač to zanima in v čemu je bil problem? ja vem da ga ni.. ;)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Sr feb 23, 2005 5:49 pm

BMW Motorsport je napisal/-a: Mislm da je na temu forumu vse preveč takih ljudi k misljo da so boga za j***a prjel - moje mnenje.. brez zamer. ;)

to ti dam pa čist prov......you´re the man ;)
SlikaSlika

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Sr feb 23, 2005 6:19 pm

Kolk so men znane te zadeve so šoferji pri GLS-u vsi s.p.!
Očitno si je tip preračunal,da je nardil z gumami več zgube kot koristi in zato poskrbel,da nau treba več v Postojno in to tako,da je stranko poslal v PM.
Ker se pa to hitro zve pa tipu sploh nau treba več nikamor k itak nau meu več kaj za vozit.
Kaj se pa tiče dela v skladiščih.BMW Motorsport pošlji tvoja dva brata delat k DTD v skladišče,da bosta imela res kaj za jokat!

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Sr feb 23, 2005 6:35 pm

Da bi tip to naredil meni ne bi službe dobil več nikjer. Lahko rečeš karkoli, BMW M, ampak dejstvo je, da če uslugo plačam, hočem tudi izvedbo kot se zagre. Dostavljalec nima kaj kričat na stranke in jim povzročat škode, pa četudi je stranka do njega nesramna (česar ne odobravam). V končni fazi bo namreč denar dobil tudi od nje. Kar pa se tiče tvojih rekordov v sosednji temi pa raje ne bi komentiral... Takšni divjaki ste razlog, da javno mnenje pritrjuje v prid strožjemu nadzoru prometa. 200 in več kilometrov na uro po mestu ni samo neodgovorno ampak je za moje pojme vredno odvzema izpita. Sam sem sicer močan zagovornik hitre vožnje, ampak ne po naselju, kjer ogrožaš (tudi sredi noči) močno izpostavljene pešce. Lahko desetkrat ponoviš, da je cesta prazna in da ne predstavljaš nikakršnega tveganja, ampak s tem se ne strinjam. V tako nepreglednem okolju kot so naše mestne vpadnice boš s takšno hitrostjo prej ali slej povzročil nesrečo s 100% smrtnim izidom. Največja hitrost, ki si jo lahko ponoči privoščiš na kateri od naših vpadnic, je 120 km/h. Karkoli več in znašel se boš v ogromnih težavah.

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Sr feb 23, 2005 8:07 pm

PureTNT je napisal/-a: Največja hitrost, ki si jo lahko ponoči privoščiš na kateri od naših vpadnic, je 120 km/h. Karkoli več in znašel se boš v ogromnih težavah.

:woohoo :woohoo :woohoo

Uporabniški avatar
ole
Nov uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a ole Sr feb 23, 2005 8:50 pm

saatanic je napisal/-a:Lp!Sam sem zaposlen v GLS kot šofer,in v tem primeru stojim krepko na strani stranke.Lahko povem da kurir ki vozi Postojno in okolico je izjemno debilen človek,sam ga videt ne morem.V primeru če bo kaj narobe z feltnami lahko zahtevaš odškodnino ter poslikaj zadevo.

no to pa je pošten človek. Da bi ja bilo več takih!!!
hvala
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr feb 23, 2005 8:55 pm

Sam da je lahko šofer tak gnoj od človeka.sej ne morš verjet.pride ti odpret lušna, (žal :D ) prehlajena punca te prosi da odneseš feltne v kleti in ti ju fukneš vse skp v ksiht oziroma na tla.pa p*zda da bi delu zaston nebi kej tazga naredu.da sm jaz šef firme in da dobim tako prijavo se grem poment z punco in najprej odpustim idiota od delavca in vložim tožbo za blatenje ugleda moje firme.sicer prov veliko nebi dosegal, ker je to posebna pasma ljudi
odvisno kok se ti da zajebavat s tem, samo najmanj kar bi jaz naredu(tvoja punca :D ) bi poklicu šefa in mu lepo razložu situacijo.
kar se tiče pa delavcev, ki so slabo plačani in trdo delajo pa samo to: zmer so bili in zmeraj bodo.jebat ga
p.s. ne vem kako maš klet ampak jaz tazga debila sigurno nebi spustu v bajto

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Sr feb 23, 2005 9:06 pm

Ampak ste pa teleta. Zadeve, ki so vam dragocene in pomembne zaupate tujim rokam, jah še babo, tošl pa avto zaupite drugim rokam pa pol komentirajte. Škoda besed za take. Aja pa una za kok uni tm delajo mene prov mal briga, nej pa šiht zamena če mu je tko težko a ga kdo sili tm delat??? Mislim ej, pa dej začnite mislt!!!
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr feb 23, 2005 9:16 pm

Kvaliteta usluge ne sme biti odvisna od dobre ali slabe volje izvajalca. Čustva pa posel se ne mešata! Čimprej to spoznaš boljš zate.
Zadnjič spremenil pugi405, dne Sr feb 23, 2005 9:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr feb 23, 2005 9:17 pm

Avalon je napisal/-a:Ampak ste pa teleta. Zadeve, ki so vam dragocene in pomembne zaupate tujim rokam, jah še babo, tošl pa avto zaupite drugim rokam pa pol komentirajte.

fant je napisal, da ni bilo dostavljeno kot je bilo zmenjeno in zato pač ni mogel on prevzet...easy z besedam :?

Uporabniški avatar
Zemljan
Nov uporabnik

Napisal/-a Zemljan Sr feb 23, 2005 10:29 pm

PureTNT je napisal/-a:. Kar pa se tiče tvojih rekordov v sosednji temi pa raje ne bi komentiral... Takšni divjaki ste razlog, da javno mnenje pritrjuje v prid strožjemu nadzoru prometa. 200 in več kilometrov na uro po mestu ni samo neodgovorno ampak je za moje pojme vredno odvzema izpita. Sam sem sicer močan zagovornik hitre vožnje, ampak ne po naselju, kjer ogrožaš (tudi sredi noči) močno izpostavljene pešce. Lahko desetkrat ponoviš, da je cesta prazna in da ne predstavljaš nikakršnega tveganja, ampak s tem se ne strinjam. V tako nepreglednem okolju kot so naše mestne vpadnice boš s takšno hitrostjo prej ali slej povzročil nesrečo s 100% smrtnim izidom. Največja hitrost, ki si jo lahko ponoči privoščiš na kateri od naših vpadnic, je 120 km/h. Karkoli več in znašel se boš v ogromnih težavah.

Glede tega sem popolnoma istega mnenja... Še sam nebi mogu bolš spisat tega :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 24, 2005 1:47 am

BMW Motorsport je napisal/-a:... ne gre se za število objav. Glej če bi se poznala bi vidu da vem a avtih veliiik stvari, očitno pa gre to enim v nos in hočjo bit taglavni... nej jim bo, dokler sm jest taglavni na cesti!!! 8)
..svoj prosti cajt bom pa zdej znal kr dobr izkoristt, odzuni je namreč sveži sneg pa ga grem mau sprobat...

jutr pa posnetke snežnih driftov dobite... ajd :!:

No glej da bo res, če maš res pojem o pojmu, pol res ne vem zakaj se kle neki čudn obnašaš, sj smo vsi ljudje an, ni treba zdj kle vsem sladkor dvigat...

Upam da je blo dobr, men je blo... Sm skuru za 3500SIT benza..
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če feb 24, 2005 8:50 am

Pugi ti's norc :twisted: Dolga zabava je bla a? :D
ot: @Nebivedu...sm vidu na avto.netu da prodajaš Subaruja :shock:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
S4sH
Novinec

Kraj: MS

Napisal/-a S4sH Če feb 24, 2005 9:04 am

Čist obratno je z GLSom v Murski Soboti.
Dostavil so mi letne in zimske gume... Tip jih je odnesel v garažo..
Še preden sem jih sprejel sva pogledala kake so. ker je rekel, da če niso OK jih bo peljal nazaj.. Z GLSom so tu okrog vsi zadovoljni..

Sem pa poslal po GLS en avtoradio v Postojno.. in nisem dobil dva tedna denarja,
pokličem kupca on pravi, da ma že en teden radio v avtu in je vse OK.
Pokličem na GLS centralo mi pravijo, da jim je šofer sporočil, da kupca trenutno ni doma in da bo dostavil naslednji teden....?!?!
Nato sem jim razložil, da kupec ma že AR teden dni doma in nato je sledila intervencija...denar je bil drug dan zjutraj že pri meni! :roll:

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Če feb 24, 2005 9:29 am

Mismo delal z GLS-om in moram rečt, da so skos neke p**darije. Dostava v Portorož, kjer sta 2 trgovini in ti vrže vse v eno in gre. Isto v Celju. Potem en dostavljalec izgubi paket ravno isti dan ko neha delat in moramo plačat pol zneska, ker punca ni bila pozorna in je podpisala. Naročeni vsak teden ob ponedeljkih in četrtkih med 14 in 15 uro, skladiščnik velikokrat čakal do 16-17ure. Skratka katastrofa! Seveda z njimi ne delamo več ampak s Pošto Slovenije in smo zelo zadovoljni.

P.S. Kar se tiče dostave pa ne vem kako je s tem kam mora dostavit a pred vrata ali ne. To bo lahko verjetno odgovoru tisti fant, ki se je zgoraj oglasu.

Kar se tiče dela v težkih pogojih za 900 uro. Včasih si prsiljen v to, ker maš recimo kakšne kredite ipd. in si ne moreš privoščit zamenjave službe. Drugače sem pa delal v Iskra Magneti, kjer so gajbe težke po 50-100 kg in jih sam prenašaš pri 50°C. Delal sem za 350 SIT na uro, ko je bila "normalan urna postavka npr. 400 sit. Pa zato nisem nobenega pošiljal v k*rac. Sem zamenjal službo in je stvar rešena. ;)
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če feb 24, 2005 10:22 am

pa to veš da 900 na uro ni slaba plača?
sej nimatu uni izobrazbe
to nanese cca 162000 mesečno (za skladiščnika odlično), pol si pa mal poglej kolk je visoka povprečna slovenska plača
jst k delam mam jurčka na uro in morm rečt da sm ful zadovoljen, + nadure če so ampak mesečno in ne dnevno (torej če nardim nad cca 180 h), sam kot študent se to redko zgodi :(
tko da tistih 100 sit ne igra vloge men ful zadovolnim in totalno nezadovolnim folkom
sam eni pač radi jamrajo, pa brez zamire
lp

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Napisal/-a BMW Motorsport Če feb 24, 2005 4:44 pm

Ja res je, 900 Sit res ni slaba plača, sam če mal pomislš da je težko fizično delo ponavadi najmanj 1000 plačan, nekje tut velik več, se zdi teh 900 za nočno delo kr mal in nepošteno. Aja tempo dela je pa nenormaln, verjemte... :noro

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če feb 24, 2005 4:57 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Ja res je, 900 Sit res ni slaba plača, sam če mal pomislš da je težko fizično delo ponavadi najmanj 1000 plačan, nekje tut velik več, se zdi teh 900 za nočno delo kr mal in nepošteno. Aja tempo dela je pa nenormaln, verjemte... :noro

si kdaj videl pogoje za delo v železarni?

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Napisal/-a BMW Motorsport Če feb 24, 2005 5:04 pm

si jih ne želim vidt.. 8)

a ni želez drgač že iz mode, kokr jst vem ma večina že aluminijaste felge...>> zato lahko železarji sodelujejo samo še z ameriškimi firmami, k ga še zmer uporabljajo in si predstavlam da železarjem najbrž ne gre dobr in tut pogoji so beda... pomoje je to izgubljena industrija...žal ;)

Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov