ice je napisal/-a:..tut sam sem ob dveh zjutrej mu ful naglas zvočnike pa kr naenkrat en blejanje... katastrofa, si bodo sosedje še kej mislil
Ha Ha so sosedje mislil da si ti lokalni posiljevalec ovc

LP PiLLLe
Metod Trobec je napisal/-a:Veliko opravičilo!
Kot vidite, sem se po razmeroma dolgem času svoje odsotnosti danes odločil, da se zopet registriram na avtomobilizmu. Verjamem, da na tem forumu še vedno prebiva duh sovražnosti in odpora do moje persone, zaradi tega, in pa da bi moja vrnitev minila brez večjih nezaželenih zapletov, na tem mestu objavljam javno opravičilo!
Jaz (Metod Trobec) se Vam iz dna duše opravičujem za vse izpade, ki sem jih napravil v času bivanja na avtomobilizmu. Vem, da sem ravnal napak, in mi je iskreno žal za vse žal besede, ki sem jih izustil nad udeleženci foruma. Verjeli ali ne, v zadnjem letu sem postal čisto drug človek, lahko bi rekli da sem doživel duševni preporod. Nisem več nesramen do ljudi, tudi bizarne stvari mi ne rojijo več po glavi, vsaj ne v taki meri kot včasih. Upam, da boste moje iskreno opravičilo sprejeli in da bomo lahko v mirnem duhu nadaljevali debate, ki smo jih pred davnimi časi začeli, a jih zaradi mojih vragolij nismo mogli izpeljati do konca, ter odpirali nove, ki bodo bogatile naše znanje in duha.
Še enkrat se Vam, avtomobilistom, iz duše opravičujem in vas prosim odpuščanja za vse bolečine, ki sem Vam jih zadal.
Prijateljski pozdrav!
Metod
killah bee je napisal/-a:Aha, kaj so te zaprli u kak tempelj ,da si doživel preporod
darkdog24 je napisal/-a:Js neverjamem v preporod, človek se slej al prej vrne na stara pota.
vesolc je napisal/-a:Drgac pa dobrodosel nazaj Metod, kaj pa si kej pocel ta cas...zdravljenje?? :P :P
Pugi je napisal/-a:O Metot, kvaukej dobrga, kdaj mi boš pijalčo častil, k sm ene 38 ur dobrodelnega dela opravil zarad tebe :P :P
just_in je napisal/-a::D pozdrav...
pa u photoshopu mau tekmuj
RegY je napisal/-a:hm... že v mod. kotiček sem napisal, da sem prav čudno gledal... brisat sem že kr začel tvoje in povezave tvojih postov - v recimo temi o enodnevni službi...
ne vem, no... poskusi se držat teme, ker že en od tvojih prvih postov v redni temi je bil offtopic.
kot je že darkdog rekel: we'll be watching you, če si se pa res poboljšal, pa se vidimo na kakem srečanju, ko prineseš moderatorski ekipi kako gajbo rogeca
no, se beremo
p.s.: če si se tako izboljšal, zakaj se vrneš z istim nickom, istim avatarjem in istim podpisom (ki je še vedno prevelik za 16pix.)
khm khm, ane
Metod Trobec je napisal/-a:RegY je napisal/-a:hm... že v mod. kotiček sem napisal, da sem prav čudno gledal... brisat sem že kr začel tvoje in povezave tvojih postov - v recimo temi o enodnevni službi...
ne vem, no... poskusi se držat teme, ker že en od tvojih prvih postov v redni temi je bil offtopic.
kot je že darkdog rekel: we'll be watching you, če si se pa res poboljšal, pa se vidimo na kakem srečanju, ko prineseš moderatorski ekipi kako gajbo rogeca
no, se beremo
p.s.: če si se tako izboljšal, zakaj se vrneš z istim nickom, istim avatarjem in istim podpisom (ki je še vedno prevelik za 16pix.)
khm khm, ane
Torej, kot prvo bi poudaril, da so me vsi ostali udeleženci foruma toplo sprejeli, saj razumejo, da sem edinstvena popestritev avtomobilizma. Žal pa mi je, da si tako nastrojen proti meni, saj ti sam ne želim nič slabega, ne glede na stare konflikte, ki sva jih imela. Pri svojem moderiranju bi se lahko bolj brzdal, saj tako srdito brisanje postov pač ni na nivoju. Konec koncev je Trobec dokaj komična osebnost, kar lahko potrdijo stalni udeleženci foruma, ki me poznajo in se spomnijo mojih hudomušnih komentarjev.Zatorej se mi ne zdi prav, da se take prispevke na silo briše, saj so s takimi ukrepi uporabniki prikrajšani za kak nasmešek. Vemo pa, da je smeh pol zdravja.
V duhu prijateljstva in miru te zato naprošam, da mi pustiš malo umetniške svobode, pa ne skrbi, ne mislim nič slabega.
P.S.: Lahko bi se vrnil tudi pod kakšnim psevdonimom, ampak s tem bi se zgolj izognil odgovornosti za pretekla dejanja. Poleg tega pa ne bi bil več tisti pravi, edinstveni - Metod Trobec.
Pugi je napisal/-a:Metod - samo eno vprašanje, na katerega prosim da odgovoriš iskreno, ne bo noben hud:
A si bil ti slučajno vmes že Nejc Kikelj ali pa Dr. Rugelj? Ker onedva sta pa bla debila, ne tako kot ti, k maš štose, pa ti na cajte seka mal preveč...
No vglavnem - če je kje hec in smeh, sem jaz prvi zraven, tako da kar se mene tiče je zakon da si ti kle, sam tolk glej, da ne bo ful dela za tabo - veš pa, kdaj nam delaš probleme.
Če ti pa kej ne bo jasno pa tud raj kr pm pošl preden kej zašuštramo.
LP;)
joke je napisal/-a:joke je napisal/-a::
a se da izklpit annoying blejanje pri bannerju za rac. novice?![]()
sem namrec ze psihiatre klical, ce je z mano kaj narobe, da vaske toliko blejanje slisimops:
Tomo je napisal/-a:Sam vsaj nick bi si lahka spremenil v samo Metoda al pa kj podobnga, ker men se zdi ta človek res bolan...
Metod Trobec je napisal/-a:Torej, kot prvo bi poudaril, da so me vsi ostali udeleženci foruma toplo sprejeli, saj razumejo, da sem edinstvena popestritev avtomobilizma.
darwin je napisal/-a:Eto, js se čist strinjam. Prvo kot prvo, je Metod Trobec resnično bolan človek, ki si ne zasluži, da bi tlačil ta naš svet. Drugo, kar se mi pa zdi še bolj zaskrbljajoče pa je, da ima ta človek za povrhu vsega še oboževalce. Tega pa res ne razumem in ne morem tolerirati. Če si ti, ki pišeš pod psevdonimom "Metod Trobec," vsaj malo normalen, bi nick spremenil, prav tako avatar in podpis, ker so vsi trije faktorji popolnoma neokusni, skrajno neprimerni in moralno nikakor niso sprejemljivi.
darwin je napisal/-a:Žal te moram postaviti na trdna tla in povedati, da te vsi obiskovalci niso toplo sprejeli. Tudi, če so teoretično to storili vsi, ki so ti napisali dobrodošlico, to še nikakor ne pomeni, da so te lepo sprejeli vsi, saj je na forumu avtomobilizem.com prijavljenih kar 7668 uporabnikov, dobrodošlico ti je pa izreklo, če zelo idealiziram in zaokrožim krepko navzgor, manj kot 60 uporabnikov (pri predpostavki, da je na skoraj treh straneh vsak postal le enkrat in da so ti vsi zaželeli dobrodošlico, kar je daleč od resnice), to na koncu še vedno znese, da ti je dobrodošlico izreklo samo 0,78% uporabnikov, kar je pa daleč, daleč od vseh, kot si navedel ti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov