Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če mar 03, 2005 4:13 pm

ice je napisal/-a:..tut sam sem ob dveh zjutrej mu ful naglas zvočnike pa kr naenkrat en blejanje... katastrofa, si bodo sosedje še kej mislil :]

Ha Ha so sosedje mislil da si ti lokalni posiljevalec ovc :D :D :D sj to se v vasih krajih dogaja :D Hribi pa to ane :D :D ;)

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Re: !!! Veliko opravičilo !!!

Napisal/-a pugi405 Če mar 03, 2005 4:15 pm

Metod Trobec je napisal/-a:Veliko opravičilo!

Kot vidite, sem se po razmeroma dolgem času svoje odsotnosti danes odločil, da se zopet registriram na avtomobilizmu. Verjamem, da na tem forumu še vedno prebiva duh sovražnosti in odpora do moje persone, zaradi tega, in pa da bi moja vrnitev minila brez večjih nezaželenih zapletov, na tem mestu objavljam javno opravičilo!

Jaz (Metod Trobec) se Vam iz dna duše opravičujem za vse izpade, ki sem jih napravil v času bivanja na avtomobilizmu. Vem, da sem ravnal napak, in mi je iskreno žal za vse žal besede, ki sem jih izustil nad udeleženci foruma. Verjeli ali ne, v zadnjem letu sem postal čisto drug človek, lahko bi rekli da sem doživel duševni preporod. Nisem več nesramen do ljudi, tudi bizarne stvari mi ne rojijo več po glavi, vsaj ne v taki meri kot včasih. Upam, da boste moje iskreno opravičilo sprejeli in da bomo lahko v mirnem duhu nadaljevali debate, ki smo jih pred davnimi časi začeli, a jih zaradi mojih vragolij nismo mogli izpeljati do konca, ter odpirali nove, ki bodo bogatile naše znanje in duha.

Še enkrat se Vam, avtomobilistom, iz duše opravičujem in vas prosim odpuščanja za vse bolečine, ki sem Vam jih zadal.

Prijateljski pozdrav!

Metod

Zdej.. al boš prbijal kr neki, al boš delil avtomoto nasvete..... . Prosim, ne delat prvega.

Uporabniški avatar
Metod Trobec
Nov uporabnik

Kraj: Zapori na Dobu

Re: !!! Veliko opravičilo !!!

Napisal/-a Metod Trobec Če mar 03, 2005 4:43 pm

Najprej bi se zahvalil za vse pozdrave in dobre besede. Tudi jaz sem vas pogrešal. Zelo sem vesel, da ste me tako prijetno sprejeli nazaj medse. :D Res vam obljubim, da ne bom več zganjal takih traparij, kot sem jih v preteklosti, in upam, da bo naše sobivanje v bodoče nekonfliktno in predvsem veselo! :tomidelej:

killah bee je napisal/-a:Aha, kaj so te zaprli u kak tempelj ,da si doživel preporod :D

Ne, se mi je pa med tem časom v življenju veliko spremenilo, tako da sem začel gledati nanj z drugega zornega kota. 8)

darkdog24 je napisal/-a:Js neverjamem v preporod, človek se slej al prej vrne na stara pota.

Vem, da sva imela v preteklosti veliko nesoglasij, ampak verjemi mi, da sem se spremenil. To bo tudi pokazal čas. :)

vesolc je napisal/-a:Drgac pa dobrodosel nazaj Metod, kaj pa si kej pocel ta cas...zdravljenje?? :P :P

Ja, lahko bi tako rekli. :mrgreen: Mislim, da sem zdaj končno 'ozdravel' od lažje norosti, ki je botrovala mojemu razvpitemu odhodu s foruma. :cry: Ampak kaj bi o tem, važno je, da sem spet tu! ;)

Pugi je napisal/-a:O Metot, kvaukej dobrga, kdaj mi boš pijalčo častil, k sm ene 38 ur dobrodelnega dela opravil zarad tebe :P :P

38 ur?!! :shock: Uh, pa sem bil pa res nadležen, se še enkrat opravičujem. :oops: No, ti pa obljubim, da ti ne bo več treba zaradi mene dežurati pozno v noč. :D

just_in je napisal/-a::D pozdrav...

pa u photoshopu mau tekmuj :)

Če bo le čas! :D Po novem namreč redno obiskujem celo vrsto krožkov, ki mi odtujijo kar lep kos dneva. :?

Še enkrat, HVALA vsem! :pray:
RegY zaudarja
Poredne tete gredo v peč!
Metodova himna

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če mar 03, 2005 5:00 pm

o metod. Pozdravljen. Res prikupno opravičilo. :P

Sam vsaj nick bi si lahka spremenil v samo Metoda al pa kj podobnga, ker men se zdi ta človek res bolan...

Res upam da si se odloču da ne boš več takih pizdarij gor po forumu pisu pa čudnih neprimernih slik lepu...
;)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če mar 03, 2005 5:43 pm

hm... že v mod. kotiček sem napisal, da sem prav čudno gledal... brisat sem že kr začel tvoje in povezave tvojih postov - v recimo temi o enodnevni službi...

ne vem, no... poskusi se držat teme, ker že en od tvojih prvih postov v redni temi je bil offtopic.

kot je že darkdog rekel: we'll be watching you, če si se pa res poboljšal, pa se vidimo na kakem srečanju, ko prineseš moderatorski ekipi kako gajbo rogeca

no, se beremo

p.s.: če si se tako izboljšal, zakaj se vrneš z istim nickom, istim avatarjem in istim podpisom (ki je še vedno prevelik za 16pix.)

khm khm, ane
Slika

Uporabniški avatar
Metod Trobec
Nov uporabnik

Napisal/-a Metod Trobec Če mar 03, 2005 5:55 pm

RegY je napisal/-a:hm... že v mod. kotiček sem napisal, da sem prav čudno gledal... brisat sem že kr začel tvoje in povezave tvojih postov - v recimo temi o enodnevni službi...

ne vem, no... poskusi se držat teme, ker že en od tvojih prvih postov v redni temi je bil offtopic.

kot je že darkdog rekel: we'll be watching you, če si se pa res poboljšal, pa se vidimo na kakem srečanju, ko prineseš moderatorski ekipi kako gajbo rogeca

no, se beremo

p.s.: če si se tako izboljšal, zakaj se vrneš z istim nickom, istim avatarjem in istim podpisom (ki je še vedno prevelik za 16pix.)

khm khm, ane

Torej, kot prvo bi poudaril, da so me vsi ostali udeleženci foruma toplo sprejeli, saj razumejo, da sem edinstvena popestritev avtomobilizma. Žal pa mi je, da si tako nastrojen proti meni, saj ti sam ne želim nič slabega, ne glede na stare konflikte, ki sva jih imela. Pri svojem moderiranju bi se lahko bolj brzdal, saj tako srdito brisanje postov pač ni na nivoju. Konec koncev je Trobec dokaj komična osebnost, kar lahko potrdijo stalni udeleženci foruma, ki me poznajo in se spomnijo mojih hudomušnih komentarjev. 8) Zatorej se mi ne zdi prav, da se take prispevke na silo briše, saj so s takimi ukrepi uporabniki prikrajšani za kak nasmešek. Vemo pa, da je smeh pol zdravja. :D
V duhu prijateljstva in miru te zato naprošam, da mi pustiš malo umetniške svobode, pa ne skrbi, ne mislim nič slabega. :)

P.S.: Lahko bi se vrnil tudi pod kakšnim psevdonimom, ampak s tem bi se zgolj izognil odgovornosti za pretekla dejanja. Poleg tega pa ne bi bil več tisti pravi, edinstveni - Metod Trobec. :D
RegY zaudarja
Metodova himna

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če mar 03, 2005 6:01 pm

tuki pa še jaz ne morem molčat...

saj to je skoraj tko, ko se je '95 Jordan vrnil v Bullse :D ...

welcome back, samo preveč priden ti pa spet ni treba bit :P ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če mar 03, 2005 6:08 pm

"Come as you are"

8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če mar 03, 2005 7:27 pm

Metod Trobec je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:hm... že v mod. kotiček sem napisal, da sem prav čudno gledal... brisat sem že kr začel tvoje in povezave tvojih postov - v recimo temi o enodnevni službi...

no, se beremo

khm khm, ane

Torej, kot prvo bi poudaril, da so me vsi ostali udeleženci foruma toplo sprejeli, saj razumejo, da sem edinstvena popestritev avtomobilizma. Žal pa mi je, da si tako nastrojen proti meni, saj ti sam ne želim nič slabega, ne glede na stare konflikte, ki sva jih imela. Pri svojem moderiranju bi se lahko bolj brzdal, saj tako srdito brisanje postov pač ni na nivoju. Konec koncev je Trobec dokaj komična osebnost, kar lahko potrdijo stalni udeleženci foruma, ki me poznajo in se spomnijo mojih hudomušnih komentarjev. 8) Zatorej se mi ne zdi prav, da se take prispevke na silo briše, saj so s takimi ukrepi uporabniki prikrajšani za kak nasmešek. Vemo pa, da je smeh pol zdravja. :D
V duhu prijateljstva in miru te zato naprošam, da mi pustiš malo umetniške svobode, pa ne skrbi, ne mislim nič slabega. :)

P.S.: Lahko bi se vrnil tudi pod kakšnim psevdonimom, ampak s tem bi se zgolj izognil odgovornosti za pretekla dejanja. Poleg tega pa ne bi bil več tisti pravi, edinstveni - Metod Trobec. :D

Metod - samo eno vprašanje, na katerega prosim da odgovoriš iskreno, ne bo noben hud:

A si bil ti slučajno vmes že Nejc Kikelj ali pa Dr. Rugelj? Ker onedva sta pa bla debila, ne tako kot ti, k maš štose, pa ti na cajte seka mal preveč...

No vglavnem - če je kje hec in smeh, sem jaz prvi zraven, tako da kar se mene tiče je zakon da si ti kle, sam tolk glej, da ne bo ful dela za tabo - veš pa, kdaj nam delaš probleme.

Če ti pa kej ne bo jasno pa tud raj kr pm pošl preden kej zašuštramo.

LP;)
Slika

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Če mar 03, 2005 7:38 pm

:[/quote]
a se da izklpit annoying blejanje pri bannerju za rac. novice? :evil:
sem namrec ze psihiatre klical, ce je z mano kaj narobe, da vaske toliko blejanje slisim :oops:[/quote]

čeprav offtopic, ampak vseeno moram povedat glede tega blejanja :vc . v glavnem, jaz sem vsakokrat gledal skoz okno, če je sosedu pobegnila koza :ue - pa mi res blo čudno čez čas, mater kaj vsak dan hodi glih okoli naše bajte al kaj :roll:
no zdaj težka enigma rešena - điiizs :EE

Uporabniški avatar
Metod Trobec
Nov uporabnik

Napisal/-a Metod Trobec Če mar 03, 2005 7:40 pm

Pugi je napisal/-a:Metod - samo eno vprašanje, na katerega prosim da odgovoriš iskreno, ne bo noben hud:

A si bil ti slučajno vmes že Nejc Kikelj ali pa Dr. Rugelj? Ker onedva sta pa bla debila, ne tako kot ti, k maš štose, pa ti na cajte seka mal preveč...

No vglavnem - če je kje hec in smeh, sem jaz prvi zraven, tako da kar se mene tiče je zakon da si ti kle, sam tolk glej, da ne bo ful dela za tabo - veš pa, kdaj nam delaš probleme.

Če ti pa kej ne bo jasno pa tud raj kr pm pošl preden kej zašuštramo.

LP;)

Ne, nisem bil ne Nejc Kikelj (?) niti Dr. Rugelj. :) Umotvore slednjega sem sicer že bral na avtomobilizmu (duhovit dečko! ;)), Nejca pa žal ne poznam. Od bana do danes sem forum spremljal iz 'eksila', vendar se nisem registriral pod drugačnim imenom, saj bi s tem samo izpadel strahopetec. :P
RegY zaudarja
Metodova himna

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če mar 03, 2005 8:45 pm

joke je napisal/-a:
joke je napisal/-a::

a se da izklpit annoying blejanje pri bannerju za rac. novice? :evil:
sem namrec ze psihiatre klical, ce je z mano kaj narobe, da vaske toliko blejanje slisim :oops:

čeprav offtopic, ampak vseeno moram povedat glede tega blejanja :vc . v glavnem, jaz sem vsakokrat gledal skoz okno, če je sosedu pobegnila koza :ue - pa mi res blo čudno čez čas, mater kaj vsak dan hodi glih okoli naše bajte al kaj :roll:
no zdaj težka enigma rešena - điiizs :EE[/quote]

LOOOOL :cry :cry :cry :cry :rofl :har

Ej kr smilš se mi mal :P :P :D :D :D
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če mar 03, 2005 8:52 pm

Trobec car :tomidelej:

pa še ene par nočnih si mi popestril,sam ne tko kot vi mislte :D :P
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če mar 03, 2005 9:20 pm

Tomo je napisal/-a:Sam vsaj nick bi si lahka spremenil v samo Metoda al pa kj podobnga, ker men se zdi ta človek res bolan...

Eto, js se čist strinjam. Prvo kot prvo, je Metod Trobec resnično bolan človek, ki si ne zasluži, da bi tlačil ta naš svet. Drugo, kar se mi pa zdi še bolj zaskrbljajoče pa je, da ima ta človek za povrhu vsega še oboževalce. Tega pa res ne razumem in ne morem tolerirati. Če si ti, ki pišeš pod psevdonimom "Metod Trobec," vsaj malo normalen, bi nick spremenil, prav tako avatar in podpis, ker so vsi trije faktorji popolnoma neokusni, skrajno neprimerni in moralno nikakor niso sprejemljivi.

Metod Trobec je napisal/-a:Torej, kot prvo bi poudaril, da so me vsi ostali udeleženci foruma toplo sprejeli, saj razumejo, da sem edinstvena popestritev avtomobilizma.

Žal te moram postaviti na trdna tla in povedati, da te vsi obiskovalci niso toplo sprejeli. Tudi, če so teoretično to storili vsi, ki so ti napisali dobrodošlico, to še nikakor ne pomeni, da so te lepo sprejeli vsi, saj je na forumu avtomobilizem.com prijavljenih kar 7668 uporabnikov, dobrodošlico ti je pa izreklo, če zelo idealiziram in zaokrožim krepko navzgor, manj kot 60 uporabnikov (pri predpostavki, da je na skoraj treh straneh vsak postal le enkrat in da so ti vsi zaželeli dobrodošlico, kar je daleč od resnice), to na koncu še vedno znese, da ti je dobrodošlico izreklo samo 0,78% uporabnikov, kar je pa daleč, daleč od vseh, kot si navedel ti.

---------
No ja, jaz zaupam, da bo Regy svoje delo opravljal vsaj tako dobro, kot ga je do sedaj in da bo skrbel, da se bodo neprimerne objave na forumu čim hitreje zbrisale. Darkdog24 mu bo pa pridno pomagal. Dajmo fanta, zaupam v vaju!
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Metod Trobec
Nov uporabnik

Napisal/-a Metod Trobec Če mar 03, 2005 9:48 pm

darwin je napisal/-a:Eto, js se čist strinjam. Prvo kot prvo, je Metod Trobec resnično bolan človek, ki si ne zasluži, da bi tlačil ta naš svet. Drugo, kar se mi pa zdi še bolj zaskrbljajoče pa je, da ima ta človek za povrhu vsega še oboževalce. Tega pa res ne razumem in ne morem tolerirati. Če si ti, ki pišeš pod psevdonimom "Metod Trobec," vsaj malo normalen, bi nick spremenil, prav tako avatar in podpis, ker so vsi trije faktorji popolnoma neokusni, skrajno neprimerni in moralno nikakor niso sprejemljivi.

Metod Trobec je en in edini, nezamenljiv. Če bi si spremenil nick, bi apriori zavrgel vse dosedanje dobre IN slabe plati te persone. Potemtakem bi bilo čisto vseeno ali sem zopet prišel jaz ali pa se je pojavil nekdo tretji.
Pa ni lepo, da me imaš za bolno osebo. Odprl sem svoje srce in se izpovedal pred vsemi na forumu, ti pa me takole zaničuješ zaradi moje pokončne drže. Saj ti ne zamerim, vendar upam, da boš kmalu spoznal, kako krivičen si. :?

darwin je napisal/-a:Žal te moram postaviti na trdna tla in povedati, da te vsi obiskovalci niso toplo sprejeli. Tudi, če so teoretično to storili vsi, ki so ti napisali dobrodošlico, to še nikakor ne pomeni, da so te lepo sprejeli vsi, saj je na forumu avtomobilizem.com prijavljenih kar 7668 uporabnikov, dobrodošlico ti je pa izreklo, če zelo idealiziram in zaokrožim krepko navzgor, manj kot 60 uporabnikov (pri predpostavki, da je na skoraj treh straneh vsak postal le enkrat in da so ti vsi zaželeli dobrodošlico, kar je daleč od resnice), to na koncu še vedno znese, da ti je dobrodošlico izreklo samo 0,78% uporabnikov, kar je pa daleč, daleč od vseh, kot si navedel ti.

Sam dobro veš, da večina uporabnikov nima več kot mogoče par objav, poleg tega je trenutno aktivnih pisunov bore malo. Zato so tvoje trditve kar malček nesramne. Za realnejšo in pravičnejšo primerjavo bi torej lahko vzel vsaj število objav na osebo, kar v tem primeru znese 11.58% in to sploh ni tako mala številka! 8)
Saj pravim, nekaterim grem na žalost v nos. Tega se pač ne da popraviti. Edini način je, da se s tem preprosto sprijaznim, da ne zganjam traparij in kreganj ter upam, da bo nekoč tudi take osebe srečala pamet. :noro
RegY zaudarja
Metodova himna

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Če mar 03, 2005 9:52 pm

ja dostkrat so se fantje nate spomnli pa tut jst sm vidu še takrt k si biu gor kaj si pisal drgač pa

WELCOME BACK je blo kr dougčas mal ja .... ;)
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če mar 03, 2005 9:53 pm

Metod Trobec kaj je pa s tvojim podpisom? Nisem še uspel pogruntati ali se mi zdi samo smešen ali pa neokusno smešen...pa bolj na to drugo vleče :?
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Če mar 03, 2005 9:56 pm

Dobrodošel nazaj Metod; tvoje hudomušne komentarje in blazno zanimivo spisan (tud zanimiv sam po seb) CV sem z veseljem prebiral še preden sem bil registriran uporabnik;
Želim ti veliko sreče - pa po pameti...
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če mar 03, 2005 11:19 pm

dobrodošu! upam da sm kkšn delček % dwignu ;) pa tud resno mislem.
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če mar 03, 2005 11:50 pm

:woohoo hehe ne moreš verjet.mislim da je tale metod res legenda.v nobeni temi še nisem opazil takega navala "mojstrov foruma".a vam je dal dela a? ;)
metod:lep pozdrav tudi z moje strani
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov