Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

A greš al ne ???

DA
14
21%
NE
54
79%

Skupaj glasov : 68

Uporabniški avatar
Ledo
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Ledo To mar 29, 2005 5:03 pm

Da da da še vedno je car ampak dobesedno car 'podzmelja'..ufff kk mu more bit fajn mrzlo 2 metra pod zemljo 8)

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI To mar 29, 2005 5:30 pm

Ja a ma kdo kej proti ČEF....

:wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu

ne vidim pol problema da jih steramo ven iz SLO

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To mar 29, 2005 5:30 pm

Mislm pa kaj je vam folk :?

tuki pišete take da te srat prime :evil: , ala Arkan car pa to, ka pa veste kdo je bil on :?

jest sem SLO pa grem na koncert zarad muske in Cece, ker dobr zgleda,
men tud ni všeč da zanima kaj je mož delu,pač to so svinjarije,ki so jih počeli tud drugi, in to je sam za bruhat.

swifthead,mal se umir s svojimi izjavami,pa jih zadrž zase :?

jest nimam proti nobenemu nič,nisem nacionalist,ker vem, da smo pod kožo vsi krvavi,tko da razlike delat je brez veze,nima pomena ;)

mejte se radi med sabo pa bo svet za vse lepši,pogrevat starih stvari se pa ne splača,ker se rodi novo sovraštvo,glejte na prihodnost,da bo vam in vašim potomcem lepo ;)

LP Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI To mar 29, 2005 5:32 pm

Lepo povedan samo po drugi strani....
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To mar 29, 2005 5:37 pm

killah bee je napisal/-a:Mislm pa kaj je vam folk :?

tuki pišete take da te srat prime :evil: , ala Arkan car pa to, ka pa veste kdo je bil on :?

jest sem SLO pa grem na koncert zarad muske in Cece, ker dobr zgleda,
men tud ni všeč da zanima kaj je mož delu,pač to so svinjarije,ki so jih počeli tud drugi, in to je sam za bruhat.

swifthead,mal se umir s svojimi izjavami,pa jih zadrž zase :?

jest nimam proti nobenemu nič,nisem nacionalist,ker vem, da smo pod kožo vsi krvavi,tko da razlike delat je brez veze,nima pomena ;)

mejte se radi med sabo pa bo svet za vse lepši,pogrevat starih stvari se pa ne splača,ker se rodi novo sovraštvo,glejte na prihodnost,da bo vam in vašim potomcem lepo ;)

LP Killah bee

stari eni teg ne atekajo!ce mene vprasas zakaj ne grem,ti enostavno recem da te muzke ne poslusam! 8) drgac pa ko j**e CECU in ARKANA kad nije dzabe ni pedek zenfa! 8)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To mar 29, 2005 5:39 pm

HyundaiGTI je napisal/-a:Lepo povedan samo po drugi strani....

lej vsak je kdaj že kej resnega pretrpel,pa ga je prizadel,sam svet se še vedno vrti in čas tud teče naprej ,ne nazaj :!:
Ni pol čudno da so same vojne na svetu z tako miselnostjo :?

Sem kar malo razočaran nad vašimi posti, tko da se pobolšite,in naredite lepšo prihodnost ;)

mal se zamislite nad tem vsem ;)
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To mar 29, 2005 6:18 pm

What is that? What the f*** is that?!
Mislim, zaklepam temo. Je že preveč offtopic in mi gre samo na kozlanje kake eni pišete. Mislim, ne vem al ste neizobraženi in ne veste kdo je bil kdo al ste pa prekleto bedasti.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost